Moderátor: Eiffel
někdy míň znamená víceAron píše:Příjde mi, že dost lidiček neví co piše a o nějakých věcech nemá ani páru.Přiklad: že kola co jsou na audi, tak má každý,nevim jak na to ten dotyčný přišel,protože v České republice budou k dostání až od července atd......Opel - nudný, nic zajímavého, akorat kola,jinak obyčejný.Corado pěkný, ale můj hlas - AUDI!!!!!!!!!!Velice pěkný....![]()
![]()
jasněěěAron píše:Příjde mi, že dost lidiček neví co piše a o nějakých věcech nemá ani páru.Přiklad: že kola co jsou na audi, tak má každý,nevim jak na to ten dotyčný přišel,protože v České republice budou k dostání až od července atd......Opel - nudný, nic zajímavého, akorat kola,jinak obyčejný.Corado pěkný, ale můj hlas - AUDI!!!!!!!!!!Velice pěkný....![]()
![]()
Opel ma motor a ne klepocmud naftovy a jak bylo receno nekdy min je vic hlas ma OpelAron píše:Příjde mi, že dost lidiček neví co piše a o nějakých věcech nemá ani páru.Přiklad: že kola co jsou na audi, tak má každý,nevim jak na to ten dotyčný přišel,protože v České republice budou k dostání až od července atd......Opel - nudný, nic zajímavého, akorat kola,jinak obyčejný.Corado pěkný, ale můj hlas - AUDI!!!!!!!!!!Velice pěkný....![]()
![]()
na to si přišel kde? http://www.elektrony.cz/?&volba=Elektrony&kolo=Dotz už jsem je viděl minimálně na 10 autechAron píše:Příjde mi, že dost lidiček neví co piše a o nějakých věcech nemá ani páru.Přiklad: že kola co jsou na audi, tak má každý,nevim jak na to ten dotyčný přišel,protože v České republice budou k dostání až od července atd......Opel - nudný, nic zajímavého, akorat kola,jinak obyčejný.Corado pěkný, ale můj hlas - AUDI!!!!!!!!!!Velice pěkný....![]()
![]()
velmy pjekna audyV.Z. píše:Každému se líbý něco jiného a každej má svůj názor, a motor mně vyhovuje jedeto a nežereto jak tank. Jen bych chtěl vydět v čem jezdí ty co tady kritizujou, nejen mé auto, ale i předešlí auta.
mame klyjo natrhne i kvatro nasedanoV.Z. píše:Každému se líbý něco jiného a každej má svůj názor, a motor mně vyhovuje jedeto a nežereto jak tank. Jen bych chtěl vydět v čem jezdí ty co tady kritizujou, nejen mé auto, ale i předešlí auta.
mi mame oktavinku v kambajnu a jede jak drak a nezere nic a nekouri vubec takiMEDwjet píše:mi máme hovnu syvyk nejedeto a žere to jak tank. dekujmeV.Z. píše:Každému se líbý něco jiného a každej má svůj názor, a motor mně vyhovuje jedeto a nežereto jak tank. Jen bych chtěl vydět v čem jezdí ty co tady kritizujou, nejen mé auto, ale i předešlí auta.
ti je vy fotim na 4kovem Golfu tady u nas u baraku ....plaváček píše:na to si přišel kde? http://www.elektrony.cz/?&volba=Elektrony&kolo=Dotz už jsem je viděl minimálně na 10 autechAron píše:Příjde mi, že dost lidiček neví co piše a o nějakých věcech nemá ani páru.Přiklad: že kola co jsou na audi, tak má každý,nevim jak na to ten dotyčný přišel,protože v České republice budou k dostání až od července atd......Opel - nudný, nic zajímavého, akorat kola,jinak obyčejný.Corado pěkný, ale můj hlas - AUDI!!!!!!!!!!Velice pěkný....![]()
![]()
taky závidim jak cyp ale jednou ji budu mit takybleach píše:mi mame oktavinku v kambajnu a jede jak drak a nezere nic a nekouri vubec takiMEDwjet píše:mi máme hovnu syvyk nejedeto a žere to jak tank. dekujmeV.Z. píše:Každému se líbý něco jiného a každej má svůj názor, a motor mně vyhovuje jedeto a nežereto jak tank. Jen bych chtěl vydět v čem jezdí ty co tady kritizujou, nejen mé auto, ale i předešlí auta.
Aron akorát potvrdil že sám nemá o některej věcech ani páru...noreking píše:ti je vy fotim na 4kovem Golfu tady u nas u baraku ....plaváček píše:na to si přišel kde? http://www.elektrony.cz/?&volba=Elektrony&kolo=Dotz už jsem je viděl minimálně na 10 autechAron píše:Příjde mi, že dost lidiček neví co piše a o nějakých věcech nemá ani páru.Přiklad: že kola co jsou na audi, tak má každý,nevim jak na to ten dotyčný přišel,protože v České republice budou k dostání až od července atd......Opel - nudný, nic zajímavého, akorat kola,jinak obyčejný.Corado pěkný, ale můj hlas - AUDI!!!!!!!!!!Velice pěkný....![]()
![]()
vagi píše:velmy pjekna audyV.Z. píše:Každému se líbý něco jiného a každej má svůj názor, a motor mně vyhovuje jedeto a nežereto jak tank. Jen bych chtěl vydět v čem jezdí ty co tady kritizujou, nejen mé auto, ale i předešlí auta.