[/img]Pomozte najít moje ukradený auto :(( -Nalezeno
Moderátor: T-O-M
Pomozte najít moje ukradený auto :(( -Nalezeno
Dneska v noci mi ukradli v Neratovicích mojí třícu zmrdi zasraný, když už sem do toho auta nacpal prachů jako prase tak mi ho zmrdi ukradnou
Je to světle modrá met., E30 325, 2A48649 poznávací znamení dělá bordel jako prase, finanční odměna jistá,kdyby někdo něco věděl, nebo jí někde viděl volejte hnedka prosím na 775147755
[/img]
[/img]
Naposledy upravil(a) Trhyy dne 31 kvě 2008 18:22, celkem upraveno 1 x.
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Re: Pomozte najít moje ukradený auto :((
kua když s ekradou i takovýhle sunky tak je to na pováženou, to maj bud na vylítání nebo na srot.. 
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Taky spíš myslim že to má někdo na svezení, páč nechápu k čemu by todle auto jinak bylo, mam tip na jednoho zmrda, je to bejvalej mojí přítulky a nedávno mi řikal že at si dávam bacha na auto, je automechanik takže by to pro něj byla hračka a baví se s takovou pofidérní partičkou fetáků a dneska když mě viděl po městě jezdit v jinym autě tak se choval divně a snažil se co nejdřív někam zmizet 
Trhyy píše:Taky spíš myslim že to má někdo na svezení, páč nechápu k čemu by todle auto jinak bylo, mam tip na jednoho zmrda, je to bejvalej mojí přítulky a nedávno mi řikal že at si dávam bacha na auto, je automechanik takže by to pro něj byla hračka a baví se s takovou pofidérní partičkou fetáků a dneska když mě viděl po městě jezdit v jinym autě tak se choval divně a snažil se co nejdřív někam zmizet
Už bych mu klepal na vrátka s partou bouchačů.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
podle mě ot byl někdo z fora...ať už tf nebo e30 kdo věděl,že máš zgenerálkovanej motor,špéru atd. ... takže bych už ani nehledal kastli,ale kdo má v autě tvuj motor a dif
je to smutný ale asi to tak bude 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Tak sup za nim.Jestli ti to opravdu rek jako vyhrusku tak bych asi nevahal a sel za nimTrhyy píše:Taky spíš myslim že to má někdo na svezení, páč nechápu k čemu by todle auto jinak bylo, mam tip na jednoho zmrda, je to bejvalej mojí přítulky a nedávno mi řikal že at si dávam bacha na auto, je automechanik takže by to pro něj byla hračka a baví se s takovou pofidérní partičkou fetáků a dneska když mě viděl po městě jezdit v jinym autě tak se choval divně a snažil se co nejdřív někam zmizet
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Budto tadle varianta a nebo jak sem už psal ten zmrd co mi vyhrožoval, chtěli sme za nim zajet už dneska a trošičku mu "domluvit" ale tak nějak se nedalo přesně určit kde se zrovna nachází, takže snad zejtraBALI píše:podle mě ot byl někdo z fora...ať už tf nebo e30 kdo věděl,že máš zgenerálkovanej motor,špéru atd. ... takže bych už ani nehledal kastli,ale kdo má v autě tvuj motor a difje to smutný ale asi to tak bude
Sem z toho kurva v prdeli, díky všem za podporu
jinak sleduj inzerci na forech na dily co si mel ve svym aute-motor, tu speru a pod, urcite si to znal poradne, tak tam musis mit nejaky"tajny" znameni, ja bych si takhle svoje veci asi poznal, pac na kazdy mam neco, co na jinejch nei, hlavne to nepis tady nebo jinde na forech, jako ze si myslim, ze to musel bejt nekdo z "nas" pac tyhle auta se hned tak nekradou, max cigorky a ty se s tim chtej jen svezt a pak az dojde bebno, tak to nekde nechaj stat
horsi by bylo, kdyby auto pouzili k nejaky dalsi nekaly cinnosti
jinak samozrejme sleduju
horsi by bylo, kdyby auto pouzili k nejaky dalsi nekaly cinnosti
cabrio bukvice
-
thomaswilliams
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jelo po Nera, přítule ho slyšela ( pozná ten zvuk ) tak se jezdilo po Nera a volal sem benga a nic 
Uvidíme snad se najde, kámoš co dělá v novinách mi to hodí i tam
Uvidíme snad se najde, kámoš co dělá v novinách mi to hodí i tam
Krádlo se a krást se bude ... jen ta PČR je kde ... ?? Pomahat a chránit ... to by jim šlo ale hledat a najít ne .. ?
Renault Clio 1.4 RT 75PS...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
Výhrůžkář neni k zastižení nikde a telefon si zrušilShampooo píše:ať se najde ...
mimochodem .. asi bych šel zatím rádoby panem výhružkářem
a ukazal zem a nebo nějakej sloup z extra blízka
![]()
Krádlo se a krást se bude ... jen ta PČR je kde ... ?? Pomahat a chránit ... to by jim šlo ale hledat a najít ne .. ?
jakej k tomu má asi důvodTrhyy píše:Výhrůžkář neni k zastižení nikde a telefon si zrušilShampooo píše:ať se najde ...
![]()
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
zeby v tom mel par prstu?T-O-M píše:jakej k tomu má asi důvodTrhyy píše:Výhrůžkář neni k zastižení nikde a telefon si zrušilShampooo píše:ať se najde ...
![]()
Krádlo se a krást se bude ... jen ta PČR je kde ... ?? Pomahat a chránit ... to by jim šlo ale hledat a najít ne .. ??
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
Myslim že těch prstů v tom má všech deset.Venca Brody píše:zeby v tom mel par prstu?T-O-M píše:jakej k tomu má asi důvodTrhyy píše: Výhrůžkář neni k zastižení nikde a telefon si zrušil?
Trhyy: Budu koukat všude a zkusim zapojit i všechny možný známý a kámoše.
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
Dneska sem toho zmrda zase potkal, šel do svý garáže ( jsou to malinký garáže v takový jakoby hale ) tak sem zajel dovnitř za nim, když sem na něj vybalil jestli vo tom něco neví, tak byl uplně v prdeli, nevěděl co má řikat ale samozřejmě zapíral a když sem se ho pak ptal na to číslo, tak prej nezaplatil paušál a voni ho vypli, ale to by podle mě nebylo z hodiny na hodinu tak jak to bylo u něj, zejtra tydle souvislosti nahlásim normálně na PČR a uvidímeT-O-M píše:jakej k tomu má asi důvodTrhyy píše:Výhrůžkář neni k zastižení nikde a telefon si zrušilShampooo píše:ať se najde ...
![]()
Krádlo se a krást se bude ... jen ta PČR je kde ... ?? Pomahat a chránit ... to by jim šlo ale hledat a najít ne .. ??
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak TOME, v noci se našlo někde u Slanýho, tedka je na záchytnym parkovišti tak se tam jedu podívat jak je na tom, ale podle tý pani co sedí na pčr zmizelo jenom rádio a vytrhaný kabely, tak snad to nebude nic dalšího
Chtěl bych poděkovat všem co koukali a pomáhali, speciálně MPImu kterej obvolal spoustu důležitejch lidí, Termikovi za vylepení plakátů v okolí místa nalezení a Patriotovi1 z BMWklubu za důležitý info

Re: Pomozte najít moje ukradený auto :(( -Nalezeno
Tak to gratuluju k nalezení. Ještě že to dobře dopadlo.
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;