Moderátor: T-O-M
Trhyy píše:Taky spíš myslim že to má někdo na svezení, páč nechápu k čemu by todle auto jinak bylo, mam tip na jednoho zmrda, je to bejvalej mojí přítulky a nedávno mi řikal že at si dávam bacha na auto, je automechanik takže by to pro něj byla hračka a baví se s takovou pofidérní partičkou fetáků a dneska když mě viděl po městě jezdit v jinym autě tak se choval divně a snažil se co nejdřív někam zmizet
Tak sup za nim.Jestli ti to opravdu rek jako vyhrusku tak bych asi nevahal a sel za nimTrhyy píše:Taky spíš myslim že to má někdo na svezení, páč nechápu k čemu by todle auto jinak bylo, mam tip na jednoho zmrda, je to bejvalej mojí přítulky a nedávno mi řikal že at si dávam bacha na auto, je automechanik takže by to pro něj byla hračka a baví se s takovou pofidérní partičkou fetáků a dneska když mě viděl po městě jezdit v jinym autě tak se choval divně a snažil se co nejdřív někam zmizet
Budto tadle varianta a nebo jak sem už psal ten zmrd co mi vyhrožoval, chtěli sme za nim zajet už dneska a trošičku mu "domluvit" ale tak nějak se nedalo přesně určit kde se zrovna nachází, takže snad zejtraBALI píše:podle mě ot byl někdo z fora...ať už tf nebo e30 kdo věděl,že máš zgenerálkovanej motor,špéru atd. ... takže bych už ani nehledal kastli,ale kdo má v autě tvuj motor a difje to smutný ale asi to tak bude
Výhrůžkář neni k zastižení nikde a telefon si zrušilShampooo píše:ať se najde ...
mimochodem .. asi bych šel zatím rádoby panem výhružkářem
a ukazal zem a nebo nějakej sloup z extra blízka
![]()
Krádlo se a krást se bude ... jen ta PČR je kde ... ?? Pomahat a chránit ... to by jim šlo ale hledat a najít ne .. ?
jakej k tomu má asi důvodTrhyy píše:Výhrůžkář neni k zastižení nikde a telefon si zrušilShampooo píše:ať se najde ...
![]()
Krádlo se a krást se bude ... jen ta PČR je kde ... ?? Pomahat a chránit ... to by jim šlo ale hledat a najít ne .. ?
zeby v tom mel par prstu?T-O-M píše:jakej k tomu má asi důvodTrhyy píše:Výhrůžkář neni k zastižení nikde a telefon si zrušilShampooo píše:ať se najde ...
![]()
Krádlo se a krást se bude ... jen ta PČR je kde ... ?? Pomahat a chránit ... to by jim šlo ale hledat a najít ne .. ??
Myslim že těch prstů v tom má všech deset.Venca Brody píše:zeby v tom mel par prstu?T-O-M píše:jakej k tomu má asi důvodTrhyy píše: Výhrůžkář neni k zastižení nikde a telefon si zrušil?
Dneska sem toho zmrda zase potkal, šel do svý garáže ( jsou to malinký garáže v takový jakoby hale ) tak sem zajel dovnitř za nim, když sem na něj vybalil jestli vo tom něco neví, tak byl uplně v prdeli, nevěděl co má řikat ale samozřejmě zapíral a když sem se ho pak ptal na to číslo, tak prej nezaplatil paušál a voni ho vypli, ale to by podle mě nebylo z hodiny na hodinu tak jak to bylo u něj, zejtra tydle souvislosti nahlásim normálně na PČR a uvidímeT-O-M píše:jakej k tomu má asi důvodTrhyy píše:Výhrůžkář neni k zastižení nikde a telefon si zrušilShampooo píše:ať se najde ...
![]()
Krádlo se a krást se bude ... jen ta PČR je kde ... ?? Pomahat a chránit ... to by jim šlo ale hledat a najít ne .. ??