*BMW*FOTO*SOUTĚŽ* >>>NEWS!!!
Moderátor: T-O-M
Conscious píše:No já musím s politováním oznámit že nebudu moct do soutěže dávat nové fotky ale jedině vybírat ze starých,trošku jsem si minulý týden prasknul kotník a jsem nechodící a co je horší i nejezdící.Autíčka mi stojej vopuštěný a bez povšimnutí...
![]()
![]()
![]()
Nicméně pokud najdu slušný kousky tak samozřejmě postuju.
Cos dělal ty blázne? řikám furt, sedět doma a chlastat je nejzdravější

Coco... vstal jsem od počítače,měl jsem nějakej divnej tlak asi... no zamotala se mi kebule a už jsem letěl hubou napřed. Snažil jsem se to vyrovnat ale nějak jsem si vyvrátil nohu u toho no.
Myslím že kdyby mě někdo natočil tak je to na oskara.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Tak kluci modlim se abych se mohl zucastnit dalsiho kola souteze.Dnes sem byl nucen nechat auto v praci na parkovisti.Duvod-nenastartovani.Klic se mi protaci ve spinacce.Nevite nahodou nekdo jak to opravit?Zitra to pritahneme snad na lane.Volant se mi podarilo odemknout,ale to je vse.Klicek se toci na prazdno.Sem z toho v pr...

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
tak to se ti nejspíš odporoučela spínačka, můžeš chodit fotit auto do práceVenca Brody píše:Tak kluci modlim se abych se mohl zucastnit dalsiho kola souteze.Dnes sem byl nucen nechat auto v praci na parkovisti.Duvod-nenastartovani.Klic se mi protaci ve spinacce.Nevite nahodou nekdo jak to opravit?Zitra to pritahneme snad na lane.Volant se mi podarilo odemknout,ale to je vse.Klicek se toci na prazdno.Sem z toho v pr...![]()
držim palce, dej to do kupy

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Nestiham nafotit nic novyho, tak jsem vybral něco ze starších kousku, na originalitu neni čas

E36 328 Coupe - jezdím se srdcem, které mi tluče pod kapotou...
Obrázek odstraněn adminem. Ivan
http://www.georged.estranky.cz/ - Foto-Zvuk-Akce
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Umi to Photoshop, Zoner 10, HDR easy a podobne, pohledej v google.:Kroci:. píše:vim ze se to sem moc nehodi ale s fotkama to ma co docineni takze se zeptam tady ...
Kdyz chci udelat HDR fotku , mam ty tri potrebny fotky , vcem a jak to spojim? pujde to v PS 7.0 nebo to umeji jen ty novy?
diky

E36 328 Coupe - jezdím se srdcem, které mi tluče pod kapotou...
jo jasne kouknu po tom ... jinak nechci to tady pro soutez ale jen tak pro meGeorge_D píše:Umi to Photoshop, Zoner 10, HDR easy a podobne, pohledej v google.:Kroci:. píše:vim ze se to sem moc nehodi ale s fotkama to ma co docineni takze se zeptam tady ...
Kdyz chci udelat HDR fotku , mam ty tri potrebny fotky , vcem a jak to spojim? pujde to v PS 7.0 nebo to umeji jen ty novy?
dikyKašli na HDR, beztak to nikdo neoceni
![]()

Výsledky kola druhého vypadají následovně:

Tabulka ukazuje obě proběhlá kola + součet obou kol.
Hodnocení 2. kola
Jak vidíte tak toto kolo už bylo hodně vyrovnané. Připomínám, že porota byla kompletní a přísnější!
Congratulation to Fikux a Ondrais - oba na prvním místě. Ondrais potvrdil svoje kvality, ale můj osobní vítěz tohoto kola je Fikux, gratuluji.
Na záda jim tentokrát dýchal George_D a to sakra tesně. O místo třetí se dělí Kroci a V12, též velmi pěkné fotky. Myslím, že o největší pozornost se ale tentokrát zasloužil Ilegaltuner a jeho kuřátka, takový detail málokdo čekal. Nápadem potěšil i Venca Brody a jeho proud vody na kolo. Tweety hezky nakročil "zmoklým" znakem, bohužel dobrý dojem druhé fotky kazila kvalita. V tomto kole vítám i nové tváře a držím jim palce do kola dalšího.
Opět bych poprosil kdyby se i další porotci podělili o své dojmy.
Informace o 3. kole budou zveřejněny v následujících dnech.

Tabulka ukazuje obě proběhlá kola + součet obou kol.
Hodnocení 2. kola
Jak vidíte tak toto kolo už bylo hodně vyrovnané. Připomínám, že porota byla kompletní a přísnější!
Congratulation to Fikux a Ondrais - oba na prvním místě. Ondrais potvrdil svoje kvality, ale můj osobní vítěz tohoto kola je Fikux, gratuluji.
Na záda jim tentokrát dýchal George_D a to sakra tesně. O místo třetí se dělí Kroci a V12, též velmi pěkné fotky. Myslím, že o největší pozornost se ale tentokrát zasloužil Ilegaltuner a jeho kuřátka, takový detail málokdo čekal. Nápadem potěšil i Venca Brody a jeho proud vody na kolo. Tweety hezky nakročil "zmoklým" znakem, bohužel dobrý dojem druhé fotky kazila kvalita. V tomto kole vítám i nové tváře a držím jim palce do kola dalšího.
Opět bych poprosil kdyby se i další porotci podělili o své dojmy.
Informace o 3. kole budou zveřejněny v následujících dnech.
tak výsledky už jsou zde a já doplním své dojmy
Conscious - líbila se mi první a třetí fotka
trhyy - u první fotky by to chtělo nějakou zajímavější kompozici, tak ja to je mě to nedostalo, duhá fotka by byla hezká, kdyby ten ráfek nebyl takovej volezlej s prominutím, třetí fotka celkem fajn, ale ničím mě extra nedostala
jurnec - fotky hezký, ale chtělo by to nějakej nápad dodat - nejvíc se mi líbila třetí s odrazem
johnny - krásná druhá fotka - jak zrcadlo
kroci - všechny hezký, ale něco málo tomu tentokrát chybělo
venca si dobře nakročil první fotkou, ostatní ale tempo neudržely
ilegaltunerův nápad s kuřátkama byl bombastickej, ty ostatní se jim nemohly rovnat
V12 - první dvě fotky výtečný, ta poslední mě ale nedostala
bergos , taky podobně - první dvě hezký, přičemž dvojka je krutá, u trojky mi ale vadí useknutí spojleru dole a stín fotografa
u tweetyho sem se shodl s tomem nezávisle na té první fotce, zbytek mě už tolik nedostal
fikux - majstrštyk
motokuba - když už znak, tak ať je aspoň hezkej a né takhle pochroumanej - ten nápis by byl zajímavej pokud by tam bylo víc odrazu okolí
ondrais - klasicky fajn motivy jak z prospektu a "laufofka" to jen podtrhla
georgeD vytáh z archivu pěkný fotky, jen u tý první je škoda, že to kolo nebylo čistší
Conscious - líbila se mi první a třetí fotka
trhyy - u první fotky by to chtělo nějakou zajímavější kompozici, tak ja to je mě to nedostalo, duhá fotka by byla hezká, kdyby ten ráfek nebyl takovej volezlej s prominutím, třetí fotka celkem fajn, ale ničím mě extra nedostala
jurnec - fotky hezký, ale chtělo by to nějakej nápad dodat - nejvíc se mi líbila třetí s odrazem
johnny - krásná druhá fotka - jak zrcadlo

kroci - všechny hezký, ale něco málo tomu tentokrát chybělo
venca si dobře nakročil první fotkou, ostatní ale tempo neudržely
ilegaltunerův nápad s kuřátkama byl bombastickej, ty ostatní se jim nemohly rovnat
V12 - první dvě fotky výtečný, ta poslední mě ale nedostala
bergos , taky podobně - první dvě hezký, přičemž dvojka je krutá, u trojky mi ale vadí useknutí spojleru dole a stín fotografa
u tweetyho sem se shodl s tomem nezávisle na té první fotce, zbytek mě už tolik nedostal
fikux - majstrštyk

motokuba - když už znak, tak ať je aspoň hezkej a né takhle pochroumanej - ten nápis by byl zajímavej pokud by tam bylo víc odrazu okolí
ondrais - klasicky fajn motivy jak z prospektu a "laufofka" to jen podtrhla
georgeD vytáh z archivu pěkný fotky, jen u tý první je škoda, že to kolo nebylo čistší
Shark Racing team
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
dík orginalita na prvním místěDC píše:ilegaltunerův nápad s kuřátkama byl bombastickej, ty ostatní se jim nemohly rovnat

škoda že mně nenapadlo něco dalšího
Jinak mám už nápad na finálovou fotku, ale vyšlo vy to na 2000kč a provedení je za hranicemi zákonů asi všude na světě a značně nebezpečné

no uvidíme... škoda že mně to nenapadlo při poslední akci

Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i