ještě týden dva zpátky byly na Sbazaru za 11tkč

Moderátor: Dave0401
Za kolik tak?Josh píše:Sestrenka shani nejaky levny komp. Nevite nekdo o necem? Chce to pro maleho na nejake nenarocne hry a na net.
gratis pridam sanky a kufrDan píše:prodam vw derby 1,3
papirove 1979, motor 1,1
vse puvodni, sem tam orezlinka, tukanec, dobrej zaklad pro dalsi upravy...
origo kremovej interier, potreboval by ocistu. ridicova sedacka prodrena na obvyklem miste.
pred cca 1000km meneny komplet brzdy, predky i zadky, svicky, kabely a minulej tejde vymenen karbec za favoritackej, s tim puvodnim se neslo domluvit.
ma dve chybky... trochu huci prave predni lozisko a chrousta pravej predni homokynetak.
jinak slape krasne, brzdi, sviti, troubi, stira a hlavne jezdi...
staci jen hodit dolu, nejaky siroky plechy a je to krasnej kram. uz ted na neho vsichni koukaj, jelikoz tehle aparatu je strasne malo...
bohuzel cas mi nedovoli v tomhle projektu pokracovat.
nejake starsi fotky jsou v projektech.... aktualne je se zahradkou, na okne nejake nalepky a je na cernejch plechacich. akrtualni foto pridam.
cena 12tis.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ten kloub kdyz tak sezenu, pripadne jeste vymenim...
remix píše:
http://aukro.cz/show_item.php?item=375537158 - Mám ještě jeden kus, cena 500kč
http://aukro.cz/show_item.php?item=375537158 - Mám ještě jeden kus, cena 500kč
Ja totiz jeden mam ale ten nespolupracuje s tim PC suite swina jedna ......remix píše:ja ficim pres programek BlueSoleil ... ale je to normalni bluetooth a mel by fungovat pri jakemkoliv programu.
To mi taky někdy dělá PCsuite mi někdy pracuje někdy ne... tak fičím jak říkají kluci blue....kecka píše:Ja totiz jeden mam ale ten nespolupracuje s tim PC suite swina jedna ......remix píše:ja ficim pres programek BlueSoleil ... ale je to normalni bluetooth a mel by fungovat pri jakemkoliv programu.