Tady je jedna fotka toho jednoho z mojich

sehr schon
 sehr schonTjn,divím se že s tím někdo na dopravce nekšeftuje,vždyť by to byl skvělej byznys...V12 píše:ty voe a jaky mel stesti ve fronte na znacky

psst...hattori_hanzo píše:Tjn,divím se že s tím někdo na dopravce nekšeftuje,vždyť by to byl skvělej byznys...V12 píše:ty voe a jaky mel stesti ve fronte na znacky

Jinak diky vsem za super naladu
   Jinak diky vsem za super naladu 

Jinak ještě jednou díky za pozvání,rád jsem vás zase všechny po dlouhý době viděl pohromadě,zjistil že jste pořád stejně hovada a mohl v klidu usnout!
 Jinak ještě jednou díky za pozvání,rád jsem vás zase všechny po dlouhý době viděl pohromadě,zjistil že jste pořád stejně hovada a mohl v klidu usnout!  Btw. já mám za sebou dneska skoro 700 km a mám toho až nad hlavu...Bral jsem to ale jako trénink na fesťák!
 Btw. já mám za sebou dneska skoro 700 km a mám toho až nad hlavu...Bral jsem to ale jako trénink na fesťák! 
Jo jo jo,jen tak po tom co já odjedu se to zvrhne jo?To je nějaký podezřelý!V12 píše:cece po tom co si odesel se to nako zvrtlo v poradnou pitku a spat jsem sli kolem 4rano
 Btw. kde jsi to natáčel?To jsi někde potkal Jedličkův ústav na výletě nebo co?
 Btw. kde jsi to natáčel?To jsi někde potkal Jedličkův ústav na výletě nebo co? 
 ale to sem nedam...bo mi tam je i jeden dost podobnej
   ale to sem nedam...bo mi tam je i jeden dost podobnej  
Že vám to není blbý,dělat si srandu z postiženejch a duševně chorejch...V12 píše:to natacela mlada....pak ma jeste video s dementama co si pinkaji micek pres sitale to sem nedam...bo mi tam je i jeden dost podobnej

(a ani nebyla zadna bitka)
 (a ani nebyla zadna bitka)