*BMW*FOTO*SOUTĚŽ* >>>NEWS!!!
Moderátor: T-O-M
Pisu vam sem z mobilu,jsem uz tyden v nemocnici s nozkou muri,se mi do ni zazrala tromboza takze nevim kdy budu zase propusten domu. Cekam to kazdym dnem ale jiste neni nic. Proto se omlouvam pokud nestihnu v limitu pridat fotky do souteze. Zatim ahoj lidicky. 

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
nestiham.Auto zasrany,polorozebrany a ted jeste k tomu mam nocni,takze se do mesta nedostanu.Snad neco stihnu v patek.
Ale vidim to blede 

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Re: *BMW*FOTO*SOUTĚŽ*
ja bohuzel taky nestiham....cabrio nemam na znackach a policajti jsou ted nejak moc aktivni 

R6 twin turbo + V10 + V12
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Takže tentokráte jsem něco zajel nafotit a byla to velka zabava, děkuji mé Leničce za spolupráci a doprovod na krásná místa v Praze a bylo pro mě nejtěžší vybrat ty nejhezčí, ale tak každej má jiný oči a mě se nejvíc líbí tyhle, i když i ty ostatní a diky moderatorovi, za tuto soutěž, zavedlo mě to fotit cíleně a naučilo par věcí, které je potřeba dopilovat do budoucna
Takže první foto tak jak jsem fotil.
U nové stanice metra na Proseku

Petřínská vyhlídka

A naposled taky moje okolí Roudnice nad Labem

Jinak zbytek je tu : http://www.georged.estranky.cz/clanky/a ... /FotoMesto
Fakt těžkej výběr

Takže první foto tak jak jsem fotil.
U nové stanice metra na Proseku

Petřínská vyhlídka

A naposled taky moje okolí Roudnice nad Labem

Jinak zbytek je tu : http://www.georged.estranky.cz/clanky/a ... /FotoMesto

E36 328 Coupe - jezdím se srdcem, které mi tluče pod kapotou...
Obrázek odstraněn adminem. Ivan
http://www.georged.estranky.cz/ - Foto-Zvuk-Akce
Souhlasim s Georgem, tahle soutěž člověka dovede dál než když si jde jen tak cvakat pro sebe, za což velký dík. Vyzkoušel jsem si nějaký nový věcičky jako třeba hrát si s vyvážením bílé a jiné...
Jenom trochu nechápu Georgi, a ted to neber zle, co to znamená "zbylé fotky zde" ? Já měl za to že se dávají vždy jen 3 fotky a ty mi od začátku připadáš že by jsi dal porotě nějraději vybrat z celýho seznamu aby si vybrali ty nejhezčí.. To mi přijde trochu alibistický...
jinak abych se vyhnul případným řečím, s tím Prosekem jsme s Leni měli stejný nápad nezávisle na sobě...
...a když se teď dívám na ty fotky... ani jedna neni legální...
takže to pro mě byl i celkem adrenalinovej den, k nedostatku času jsem to sfouknul během včerejška.
a) u nás na Dlabačově [ilegal]

b) pod Strahovským klášterem [ilegal]

c) a již zmíněný Prosek, cena 500,- pokuty od MP
[ilegal]

Jenom trochu nechápu Georgi, a ted to neber zle, co to znamená "zbylé fotky zde" ? Já měl za to že se dávají vždy jen 3 fotky a ty mi od začátku připadáš že by jsi dal porotě nějraději vybrat z celýho seznamu aby si vybrali ty nejhezčí.. To mi přijde trochu alibistický...

jinak abych se vyhnul případným řečím, s tím Prosekem jsme s Leni měli stejný nápad nezávisle na sobě...

...a když se teď dívám na ty fotky... ani jedna neni legální...

a) u nás na Dlabačově [ilegal]

b) pod Strahovským klášterem [ilegal]

c) a již zmíněný Prosek, cena 500,- pokuty od MP

Š Felicia 1.3i & BMW 328i coupe
Ondrais: jelikož mám tu zastávku 500m od domova, tak mě tohle místo napadlo taky a pak sem si řekl, že by tam mohl taky někdo fotit, tak sem to vynechal
)) a přesně to místo pod těma obloukama sem si taky vysnil, ale netroufl bych si tam zajet, navíc sou tam vysoký obrubníky, tak sem to zavrhl. Za 500 je to ještě dobrá cena bych řekl 

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Nechapu co je alibisticky 3 fotky jsem nasadil ne, tak kde je problem
Na zbytek se porota koukat nemusí, ale doufam že sem chodi i lide co taky foti
a třeba se rádi podívaj, pokud je to problem, klidně to vymažu
. Jinak ten Prosek napadl i mě (ne jen Leni
) a chtěl jsem to vyfotit podobně jako ty, ale jak piše Fikux, obrubak vysokej a všude kamery, tak benga byli jasny a když tak na tu fotku koukam, mě by za 500 nestala (postavil bych auto na chodnik
)a jsem rad že se to povedlo tak jak se povedlo

Ok,
Najížděl jsem tam přes přechod, kde je to snížený. Od začátku co mě napadlo tam fotit jsem nějak počítal s tim že to přesně takhle nějak dopadne a ta fotka nebude uplně zadarmo... Kdybych to nechal na chodníku tak to by bylo ještě horší protože by 1) auto bylo mnohem nápadnější a jak jsem si pak všiml hned pod kamerou b) nebylo by nasvícené odraženym světlem z těch pilířů, takže by se exponovalo na světla a auto by bylo černé...
Takhle jak tam stálo bylo docela zašitý, kdyby nebyly ty kamery, no...
akorát když jsem končil tak vidim MP s koktou jak jedou po hlavní směr BILLA ( bez majáků ) a všímám si jak zrychlujou, tak si řikám jestli to náhodou nechtějí otočit zamnou, zmizel jsem odtama ale blb jsem to zaparkoval za autobusovou zastávkou na žlutém šrafování.. to už jsem přes roh viděl majáky tak jsem zmizel z auta ( divim se že mě neviděli vystupovat ), zabouch, zamkl a šel si pro foťák....
MP to zapíchli čumákem šikmo k chodníku jak v akčnim filmu a dohledávali řidiče toho modrého BMW
nikdo nic... tak jsem šel s fx-em kolem a ptali se proč to potřebujou vědět? Mno že prý tady to BMW tady někde jezdilo po trávě...
chvíli jsme dělali že hmm, my jsme nic neřídili, ale shodou okolností to auto je moje
V tom už tam ty MP stáli 4. Tak jsem se s nima chvíli dohadoval a nechtěl jsem nic říkat dokud neřeknou přesně co chtějí.. byla to malinko patová situace protože zbytečně se jim vzdávat nebudu...
s autem přileja ženská ( řidička ) s chlapem. Ženská přitloustlá malá a jasně zakomplexovaná, všechno hrotila, křičela.... byla drsná jak v US. Chlapy naopak uplně v klidu.. takže jsme to nějak začli rozlamovat... jo, já jsem tam s tim autem jel, tady vidíte foťák, fotili jsme tam... ale nechtělo se mi dokud mi nepředloží nějakej důkaz... do tý doby celkem neřešitelná situace... v podstatě jediný co mohli dělat bylo postihovat stání na žlutém šrafování, ale já tam s autem nezaparkoval ( v případě nouze osoba blízká ) tak ženská hned hrotila odtah. V tom ji řikám že se nic odtahovat nebude, že s tim autem odjedu.. tak dostala geniální plán, že si počká až s nim budu odjíždět aby mě mohla znovu zstavit za parking ( odky odjezd s vozidlem znamená špatné parkování? )
Pak argumentovali záběrama z kamer... škoda že jsem si vzpoměl že záběry z kamer nemůžou sloužit jako důkaznej materiál myslim, ale pozdě.. takže jsme dali 500,- a jelo se.... Ženská mě ale srala, chlap se ptal jestli jsme něco pili. Já řekl že ne, ale kámoš jo ( měl v sobě 18piv ) a ženská hned, tak dejchat, kde je přístroj a začla hledat... chlap ji řek at se na to vy.... Mno prostě haluz... chlapy byly v klidu... takže jsme jeste chvíli pokecali a jelo se dom.
sry za dlouhou story...
Najížděl jsem tam přes přechod, kde je to snížený. Od začátku co mě napadlo tam fotit jsem nějak počítal s tim že to přesně takhle nějak dopadne a ta fotka nebude uplně zadarmo... Kdybych to nechal na chodníku tak to by bylo ještě horší protože by 1) auto bylo mnohem nápadnější a jak jsem si pak všiml hned pod kamerou b) nebylo by nasvícené odraženym světlem z těch pilířů, takže by se exponovalo na světla a auto by bylo černé...
Takhle jak tam stálo bylo docela zašitý, kdyby nebyly ty kamery, no...

MP to zapíchli čumákem šikmo k chodníku jak v akčnim filmu a dohledávali řidiče toho modrého BMW

chvíli jsme dělali že hmm, my jsme nic neřídili, ale shodou okolností to auto je moje

s autem přileja ženská ( řidička ) s chlapem. Ženská přitloustlá malá a jasně zakomplexovaná, všechno hrotila, křičela.... byla drsná jak v US. Chlapy naopak uplně v klidu.. takže jsme to nějak začli rozlamovat... jo, já jsem tam s tim autem jel, tady vidíte foťák, fotili jsme tam... ale nechtělo se mi dokud mi nepředloží nějakej důkaz... do tý doby celkem neřešitelná situace... v podstatě jediný co mohli dělat bylo postihovat stání na žlutém šrafování, ale já tam s autem nezaparkoval ( v případě nouze osoba blízká ) tak ženská hned hrotila odtah. V tom ji řikám že se nic odtahovat nebude, že s tim autem odjedu.. tak dostala geniální plán, že si počká až s nim budu odjíždět aby mě mohla znovu zstavit za parking ( odky odjezd s vozidlem znamená špatné parkování? )

sry za dlouhou story...

Naposledy upravil(a) ondrais dne 19 čer 2008 10:42, celkem upraveno 1 x.
já si právě taky říkal když to máš hned za domem že Tě to asi napadne...Fikux píše:Ondrais: jelikož mám tu zastávku 500m od domova, tak mě tohle místo napadlo taky a pak sem si řekl, že by tam mohl taky někdo fotit, tak sem to vynechal)) a přesně to místo pod těma obloukama sem si taky vysnil, ale netroufl bych si tam zajet, navíc sou tam vysoký obrubníky, tak sem to zavrhl. Za 500 je to ještě dobrá cena bych řekl

ale mě už nenapadali žádný jiný místa a dostal jsem se k tomu až včera takže jsem neměl na výběr...
zkoušel jsem se ptát na dopravnim podniku ale bylo mi oznámeno že povolení vjezdu na zastávky dostávají jen auto dopravního podniku...

jinak ještě mě napadla jedna fotka ale to už by bylo asi trochu moc... Zastavit na magistrále pod muzeem na semaforu v prostřednim pruhu, hodit blinkry, trojúhelník a jít si fotit auto na balkón muzea na dlouhej expoziční čas, takže jak by auta projížděla okolo, byla by pěkně mázlá a byl by v tom zachycen pohyb a ruch města... jenže to už by byl asi trochu extrém...

ow: tak co ostatní? kde to vázne? vyfoťte auto u lampy a šup sem

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
No i když je auto pod světly, tak stejně neni z boku nijak vyrazně nasviceny, takže prostě ja bych to nacpal na chodnik když už, klidně pod kameru, menší zlo než tráva a případně nasvítit jinym zdrojem světla(připadně neexponovat na světla, ale auto a zvolit delší čas i vyšší clonu a myslim že by to bylo pěkny
), kterej jsem i ja samozřejmě zapomněl a na tom chodničku je krasnej pruh připraven pro autí, no uvidime, třebas se tam ještě někdy vrátim 

taky jsem to chtěl hrotit nějakym nasvětlovačem... byť jen halogenová lampa přes prostěradlo.. ale nebyl čas lítat po hornbachu navíc nechávat fotovybavení v autě...George_D píše:No i když je auto pod světly, tak stejně neni z boku nijak vyrazně nasviceny, takže prostě ja bych to nacpal na chodnik když už, klidně pod kameru, menší zlo než tráva a případně nasvítit jinym zdrojem světla(připadně neexponovat na světla, ale auto a zvolit delší čas i vyšší clonu a myslim že by to bylo pěkny), kterej jsem i ja samozřejmě zapomněl a na tom chodničku je krasnej pruh připraven pro autí, no uvidime, třebas se tam ještě někdy vrátim
když se světlem, tak potom chodník možná jo, ale právě velká clona a dlouhej čas by stejně to auto bylo tmavý... Navíc já chtěl stát na zelenym

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
No "vážně" bych tak uplně neřekl, ale když už se jelo fotit, snažil jsem se aby to za něco stáloT-O-M píše:Koukam, že pánové už to berou vážně :

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
V patek snad neco stihnu blejsknout.Jen to auto bude asi dost spinavy,protoze neni vubec cas na myti!
Ale stejne nevim,pac tu zadny pekny mista nemame.
Budu se snazit.
Jinak kluci mate to pekny!

Jinak kluci mate to pekny!

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
Tahle soutěž mi ze začátku přišla poměrně fajn nápad. Navíc myslel jsem, že to bude určitý krok k tomu, ukázat své auto v trochu jiném slova smyslu. Nicméně se z toho stala typická česká soutěž, kdy se snaží jeden hledat chyby na druhém a druhý poukazovat na to, jak první podvádí. Z toho je mi teda zle a vůbec se mi to nelíbí. Chlapy Vašeho věku by měli mít trochu rozumu, je mi z Vás opravdu všelijak
Takže jak už jsem psal, nemám takové možnosti, ač jsem dnes objel celé UL a vybíral místo. Tím se nechci v žádném případě vymlouvat a srovnávat s dle mého názoru "poloprofesionály" typu George nebo Ondrais. Poloprofesionály, jelikož profesionálové se nedohadují jak malé děti
Moje fotky nestály nesmyslné pokuty, které se ani v tomhle státě nedávají, psát jak jsem co fotil ilegálně či legálně nebudu, připadá mi to hodně trapný, co je clona pomalu ani netušim a celé album sem dávat také nebudu, aby se náhodou někdo neozval, že je to nespravedlivé
Tahle soutěž mě opravdu zklamala

Takže jak už jsem psal, nemám takové možnosti, ač jsem dnes objel celé UL a vybíral místo. Tím se nechci v žádném případě vymlouvat a srovnávat s dle mého názoru "poloprofesionály" typu George nebo Ondrais. Poloprofesionály, jelikož profesionálové se nedohadují jak malé děti

Moje fotky nestály nesmyslné pokuty, které se ani v tomhle státě nedávají, psát jak jsem co fotil ilegálně či legálně nebudu, připadá mi to hodně trapný, co je clona pomalu ani netušim a celé album sem dávat také nebudu, aby se náhodou někdo neozval, že je to nespravedlivé

Tahle soutěž mě opravdu zklamala

exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
Nepochopils mě. Není to nic proti soutěži, soutěž mě natchla. Bohužel to jakési "hecování" jsem nepochopil pro změnu já a příjde mi to ujetý, ať se na mě nikdo nezlobí. Je to můj osobní názor. Soutěž mě zklamala ze strany "soutěžících", nikoliv ze strany pravidel či vývoje.T-O-M píše:Tweety - soutěž tě zklamala??? To si mam brát osobně nebo jak si to mam vysvětlit? To že se kluci hecujou nebo předbíhaj v pokutách je jejich věc a na chod soutěže jako takový to nemá vliv a ostatním soutěžícím to taky nebrání dělat pěkný fotky a pokračovat dál.
exE30 320i R6