Moderátor: T-O-M
Ne me to bude jedno co bude.Hlavne od pristiho tejdne mam zase denni,takze uz by byl i cas do nejakyho vetsiho mesta i dojetT-O-M píše:venca brody - neboj město chtít už nebudeme pokud ty sám nechceš.
Fikux píše:Už bylo vyhlášeno ofiko poslední kolo a termín ukončení?
George_D: neboj, vše nahlásim a případně za tebe rád přeberu ten pohár![]()
Budu se moct taky zúčastnit nebo budu hned diskvalifikovaná kvůli ovlivňování poroty?George_D píše:Psal mi T-o-m že jde v poslednim kole už jen o jednu fotku, tak čas nic nafotit neni, tak jsem plácnul první co mě napadla, takže nakonec jsem ještě zučastněnVýsledky mi teda Fikuxi brnkni do Beskyd
A jelikož nevim jak se sem ještě dostanu, děkuji porotě za více či méně objektivní hodnoceni a děkuji za myšlenku uspořádat něco podobného na BMWklubu, jen s tím rozdílem, že se bude hodnotit opravdu kvalita fotografie z hlediska kompozice a chyb, což se snad se sestavou kterou jsem navrhl do poroty podaří. Budu v ní i já, takže se nebudu moci zůčastnit, ale snad mi to nebude bránit i tak něco nafotit. Takže diky porotě i všem zůčastněným za fajn nápady při focení a třebas si to zopakujem ještě někdy později
Nemyslela jsem tady, je mi jasný že to nemá cenu teď nic posílat, když jsem se neúčastnila celý soutěžeT-O-M píše:Leni - jestli se chceš zůčastnit finále tak prosim. A s tim ovliňovánim poroty - mě těžko ovlivníš když se osobně neznáme a zbytek poroty můžeš ovliňovat jak chceš, protože na špičku ti bude chybět asi tak 60 bodů. Ale vítej a zkus štěstí.
TOM - Lenička myslí nejspíš až to rozjedem na klubuLeni píše:Budu se moct taky zúčastnit nebo budu hned diskvalifikovaná kvůli ovlivňování poroty?![]()
Teda ne že bych uměla něco vyfotit, ale třeba bych si něco zkusila...
Já nic neřešim jen jsem odpověděl, tak to promaž ne, jsi moderatorT-O-M píše:A proč to tady řešíte?
Jo, taky mám jednu fotku jak mi báwo leží na bříšku, když mi za jízdy upadlo koloondrais píše:to jsme na tom uplně stejněT613 píše:do rite tak penezenku bych potreboval ... moje se rozpada tak budu muset vyfotit auto asi ve vesmiru abych vyhral, už mě i napadlo vzít to čelně o strom a nějak hezky to vyfotit, nebo s tim vjet do řeky...