co si o tom myslite?
Moderátor: Jardafox
co si o tom myslite?
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Re: co si o tom myslite?
jj s tim souhlasim.
ale myslite si ze si to mohli splect? o to mi slo
ja si myslim ze ten druhej jel za kolegou tak si myslel ze jede spravne . protoze jak je vidno tak na druhe strane zadne auto nejelo.
kazdopadne jejich hloupost neomlouva.
ale myslite si ze si to mohli splect? o to mi slo
ja si myslim ze ten druhej jel za kolegou tak si myslel ze jede spravne . protoze jak je vidno tak na druhe strane zadne auto nejelo.
kazdopadne jejich hloupost neomlouva.
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
si taky myslim a ono jak to bylo rano ta si toho vubec nevsimali.Ilegaltuner píše:ještě že jsem tam nejel, z frýdku vždycky jedu na těšín co to dá![]()
najet tam jde celkem jednoduše,ale sou tam značky a i tak co za magora si ze 4 pruhů může vybrat ty dva nalevo![]()
Schválně jen tak z hecu to určitě nedělali, tomu nevěřím.
znama je z prahy a jela jednou k nam do plzne a pulku rokycansky jela v proti smeru (kdo zna tak vim o cem mluvim)
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675