habitat3 píše:Asi me ukamenujete,ale ja bych si tu fabku taky koupil a taky v nafte.. Na to co potrebuju by mi to stacilo..
my staci ze mame sluzebni a jsem rad kdyz si muzu hned odpo presednout do svy kary, nic nechrochta, klidek, ticho, loketni operka, řadit nemusim, co vic si prat
Fabia od Fabie. Loketka je, chrochtat to taky nemusí a automaty taky jsou
milosh píše:
my staci ze mame sluzebni a jsem rad kdyz si muzu hned odpo presednout do svy kary, nic nechrochta, klidek, ticho, loketni operka, řadit nemusim, co vic si prat
Asi soukromej tryskáč
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
Hehe, dyť Vám tu Fabii nikdo nenutí, tak proč ty komentáře?
Prodávat to nemám v úmyslu (jedině, že bych koupil FRS ), chromovej rámeček je mi úplně jedno a nějaký pěkný kola by to chtělo
Příští týden přibudou origo světla z Fabie RS a nechám dát folie na okna
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
habitat3 píše:Asi me ukamenujete,ale ja bych si tu fabku taky koupil a taky v nafte.. Na to co potrebuju by mi to stacilo..
To jo, Opel je výhra
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
angel nějak tam máš mezeru u toho bumperu. to je z empjet že?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
SPEEDY píše:Hehe, dyť Vám tu Fabii nikdo nenutí, tak proč ty komentáře?
Prodávat to nemám v úmyslu (jedině, že bych koupil FRS ), chromovej rámeček je mi úplně jedno a nějaký pěkný kola by to chtělo
a v čem jsou ty světla z RS speciální prosimtě? Že jsou stejný jak jiný xenony, co se dávali na obyč fabky?
SPEEDY píše:Hehe, dyť Vám tu Fabii nikdo nenutí, tak proč ty komentáře?
a v čem jsou ty světla z RS speciální prosimtě? Že jsou stejný jak jiný xenony, co se dávali na obyč fabky?
On snad nekde pise, ze jsou specialni?
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Tak sem to vypucoval, ošetřil a nastříkal lemy a už konečně to auto nebrzdí plech na plech Eště musim sehnat nějaký kratší pružiny aby to nebylo tak nakoplý
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!