TDI nemá sfíčki vi hnupehattori_hanzo píše:Ato můžu dát i do TDI toto?
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
amenmilosh píše:Rekl clovek co ma (mel) matizeSPEEDY píše:To jo, Opel je výhramilosh píše: my staci ze mame sluzebni a jsem rad kdyz si muzu hned odpo presednout do svy kary, nic nechrochta, klidek, ticho, loketni operka, řadit nemusim, co vic si prat![]()
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Kde jsem psal, že jsou speciální? Akorát to nebudou halogeny, ale xenony vipyčoVasekk píše:a v čem jsou ty světla z RS speciální prosimtě?SPEEDY píše:Hehe, dyť Vám tu Fabii nikdo nenutí, tak proč ty komentáře?
Prodávat to nemám v úmyslu (jedině, že bych koupil FRS), chromovej rámeček je mi úplně jedno a nějaký pěkný kola by to chtělo
Příští týden přibudou origo světla z Fabie RS a nechám dát folie na oknaŽe jsou stejný jak jiný xenony, co se dávali na obyč fabky?
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Xenon dost a maji myslis trosku tmavsi vnitrek svetel, ale myslim ze si koupil dobre, je skoda megana ale vim ze potrebujes naftu, tak asi nej volba jezdi slusne a spotreba paradaSPEEDY píše:Kde jsem psal, že jsou speciální? Akorát to nebudou halogeny, ale xenony vipyčoVasekk píše:a v čem jsou ty světla z RS speciální prosimtě?SPEEDY píše:Hehe, dyť Vám tu Fabii nikdo nenutí, tak proč ty komentáře?
Prodávat to nemám v úmyslu (jedině, že bych koupil FRS), chromovej rámeček je mi úplně jedno a nějaký pěkný kola by to chtělo
Příští týden přibudou origo světla z Fabie RS a nechám dát folie na oknaŽe jsou stejný jak jiný xenony, co se dávali na obyč fabky?
P.S no jeste ale chip od Carla 150Kw a spotreba 2,5L
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
vipyco takpiste xenony a ne svetla z fabie RS vikoni(ne od výkonu, ale od koně)SPEEDY píše:Kde jsem psal, že jsou speciální? Akorát to nebudou halogeny, ale xenony vipyčoVasekk píše:a v čem jsou ty světla z RS speciální prosimtě?SPEEDY píše:Hehe, dyť Vám tu Fabii nikdo nenutí, tak proč ty komentáře?
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann
Golf 1 Cabrio Karmann
ůň sete vi viblbeVasekk píše:vipyco takpiste xenony a ne svetla z fabie RS vikoni(ne od výkonu, ale od koně)SPEEDY píše:Kde jsem psal, že jsou speciální? Akorát to nebudou halogeny, ale xenony vipyčoVasekk píše: a v čem jsou ty světla z RS speciální prosimtě?Že jsou stejný jak jiný xenony, co se dávali na obyč fabky?
Jasně no mam digi boost controoler na atmosféře a je to fakt znát noZemi píše:Dole u radicky vidim nejaky APEXi a digital boost controller... Je tak?
Je to DVD radio a ovladač ty jelimane
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já to žikááál ten Xixao to je vůl kaviárový tousty heheTrhyy píše:Jasně no mam digi boost controoler na atmosféře a je to fakt znát noZemi píše:Dole u radicky vidim nejaky APEXi a digital boost controller... Je tak?
Je to DVD radio a ovladač ty jelimane
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
xemimu asi to turbo trochu fouklo na mozek , měl by se zase vratit k honděTommy1978 píše:Já to žikááál ten Xixao to je vůl kaviárový tousty heheTrhyy píše:Jasně no mam digi boost controoler na atmosféře a je to fakt znát noZemi píše:Dole u radicky vidim nejaky APEXi a digital boost controller... Je tak?
Je to DVD radio a ovladač ty jelimane![]()
![]()
jemy daval ftip vi dvaNick píše:xemimu asi to turbo trochu fouklo na mozek , měl by se zase vratit k honděTommy1978 píše:Já to žikááál ten Xixao to je vůl kaviárový tousty heheTrhyy píše: Jasně no mam digi boost controoler na atmosféře a je to fakt znát no
Je to DVD radio a ovladač ty jelimane![]()
![]()
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Já sem retard, já to bez smajlu nechápuRudi píše:jemy daval ftip vi dvaNick píše:xemimu asi to turbo trochu fouklo na mozek , měl by se zase vratit k honděTommy1978 píše: Já to žikááál ten Xixao to je vůl kaviárový tousty hehe![]()
![]()
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
wuf: krásná fotka
krásný auto
krásný kola
já zatim jezdim a jezdim.... až bude hezky a najdu nějaký fajnový místo, zkusim taky něco vyfotit
zatim...

já zatim jezdim a jezdim.... až bude hezky a najdu nějaký fajnový místo, zkusim taky něco vyfotit
zatim...

HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
no konečně trocha výkonu z francie 
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale prd je to denni "delnik"...
Akorat vybiram jakej podvozek mu dat... A pak sup na okruh. 
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je dalsi trubogol?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ta klec jde do auta, ktery bude soutezit v show and shine? Nebo je to na "zavody"?
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.