jo já taky neboj já se ti smát nebudu jak pojedeš na kolePipotuning píše:jj to vidím![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Běž a dej si 2

Ne ale spousta lidí tě zná ty ironisto!já nenapsal že se nazývám velkým tunerem zase si to špatně přečetl...Vem si brýle!Pipotuning píše:pokud to nechapeš tak je to ironie...![]()
aha tak ty se nazyváš velkym TUNEREM jo...a ve zpravách někde něco řikali ,že se řadim mezi TUNERY nebo co?proto by je měli hazet do jednoho pytle?![]()
tež si myslimPOLO píše:Řízení vozidla ve stavu vylučujícím způsobilost, který si řidič přivodil užitím alkoholického nápoje nebo jiné návykové látky, při zjištěném obsahu alkoholu v těle řidiče ve výši nad 0,3 promile nebo užitím jiné návykové látky.
7 bodů
25 000 - 50 000 Kč pokuta
Odnětí svobody až 3 roky
Zákaz činnosti po dobu 1 - 2 roky
Ať jsi trocha v obraze
Tak tim co tady pořad žvatláš tim zachraníš svět...POLO píše:Ba naopak jen to že nesnáším lidi co pijou alkohol a pak sednou za volantPipotuning píše:Co si tim tady dokazuješ?jen to že ti to moc leží v žaludku a neumíš to strávit..
žvatláš spíše ty!Myslím že tento názor nemám sám a navíc jsem slyšel že to nebylo poprvé co jsi jel pod vlivemPipotuning píše:Tak tim co tady pořad žvatláš tim zachraníš svět...POLO píše:Ba naopak jen to že nesnáším lidi co pijou alkohol a pak sednou za volantPipotuning píše:Co si tim tady dokazuješ?jen to že ti to moc leží v žaludku a neumíš to strávit..
tak si založ nějakou organizaci a vyraž do ulic
CITUJI TO JEŠTĚ JEDNOU PRO TY CO NEUMI ČIST O STRANKU ZPĚT!!!!Pipotuning píše:Pánovéé stalo se bohužel...mrzí mě to ,ale vratit se to už nedá...
Otočil jsem se ale asi mě viděli a jeli zamnou ja se je snažil objet kolem garaží normalní rychlostí...ale televize potřebovala z nudneho večera nějakou akci aspon tak to nazvali honičkou a ujižděním..Scooby píše:Tady se to nějak rozjelo.... Chlast za volant sice nepatří, ale na druhou stranu nevěřím, že v tady tomhle jsme všichni 100% bez chyby.
Pipo jak to že tě chytli? To by mě fakt hodně sralo, když už bych se rozhodl ujíždět.