Zvani jsou vsichni. Jedna se o pratelsky meeting tuneru a priznivcu tuningu na Mosnovskem letisti. Jde o akci bez jakehokoliv organizacniho zajisteni, na vlastni nebezpeci. Radi bychom navazali na pohodove setkani z predminuleho vikendu v Karvine. Pokud nebude prset, budeme radi, kdyz se prijedete podivat a podebatovat. Mozne budou sprintiky, blbnuti na plose a klidne i spanila jizda po okoli. Vse je na Vas. Jakekoliv napady a pripominky vitany.
2SLY: sprintík beru, i když je to předem prohraný. Ale jde o srandu [/quote]
Urcite . V pripade, ze mi to pojede lepe nez tobe (o cemz silne pochybuji) , tak vyhazuju padaky (ktere mam misto brzd) a poustim te pred sebe. O nic nejde. Zastav se tam za mnou.
No vždycky jak jedeš po městě, tak to raději někam odstavím , protože nestojím o to, aby se mi roztavil nárazník , z těch tvých plamenů, které šlehají z toho tvého Remusu. pardon.... -> rámusu.....
Hej vy dva teploušci, vaše tuning centrum je aralka, ne? Tak nevím co tu vůbec opruzujete, když na slavku vůbec nejezdíte... Jděte do hajzlu oba dva... Kořínci..... teda vlastně Kokotci.... Ale ten Rapid. to je kara jak cip. ta dává určitě i Golfy šestnáctiventily, že? no nic, už musím zpět do práce... šéf je dneska nějaký nervní.
Promiňte ale kdo je bandita a mrazek? Nikde tu o nich neni ani zmiňka.Jinak se divam že to tam v tom vašem haviřově mate nějaky rozhadany.Sice jsem
se byl podivat na slaviji jenom jednou,ale přišlo mi to tam docela v poho.
----Gastr----. Modry Opel Kadet
Čus, rozhádané? No ani ne... Víš jak... sem tam je nějaké menší nedorozumění... Těch dvou si nevšímej... Jinak tam jsou všichni v poho. Ti dva stejnak mají svoje tuning srazy na Benzínové čerpací stanici...
Měj se.
Nás může urazit jen inteligent a to ty jak tak vidím nejsi.
Tvoje slovní zásoba je dost ubohá.Jestli toho taky umíš víc než jen
hloupě psát......
Dej si facku možná ti to pomůže a rosvítí se ti......
A tobě se divím,že s tím zabíváš taky by si měl nad sebou pouvažovat.
Myslel jsem,že čas ti pomůže,ale asi ne.Jak vidím tak ti umění psát
romány zůstalo.Jen by mě zajímalo kde ses tak změnil?Divíte se,že
tam nejezdíme když jste tam přivedli kde koho?Jen si povspomínej
kdo tam začal jezdit?
Měj se dobře a užívej života......