Víš, mě takový blbečkové jako jsi ty absolutně nerozhazují, přijdou mi spíš k smíchuTrhyynka píše:Jo určitělefi píše:Tohle tady chybělo![]()
![]()
Trhyynka : moc tě prosím,na mé příspěvky nereaguj nebo budu hnusnej i na tebe a trhač se pak už posere:D![]()
![]()
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
me je lefi taky k smichu ... jsi ubohejTrhyynka píše:Víš, mě takový blbečkové jako jsi ty absolutně nerozhazují, přijdou mi spíš k smíchuTrhyynka píše:Jo určitělefi píše:Tohle tady chybělo![]()
![]()
Trhyynka : moc tě prosím,na mé příspěvky nereaguj nebo budu hnusnej i na tebe a trhač se pak už posere:D![]()
![]()
a klidně na mě hnusnej bejt můžeš, ty přeci můžeš všechno borče světa
podpis odstraněn adminem. Ivan
Trhyynka : jako borec světa se tu předvádí tvá levná polovička
a na to že tě takovej blbeček jako já vubec nerozhazuje,nějak moc reaguješ na mé příspěvky
Timhle končim,dál na tvý přiblblý odpovědi nereaguju,páč se nechci pouštět do něčí přítelkyně tady z fóra...
a na to že tě takovej blbeček jako já vubec nerozhazuje,nějak moc reaguješ na mé příspěvky
Timhle končim,dál na tvý přiblblý odpovědi nereaguju,páč se nechci pouštět do něčí přítelkyně tady z fóra...
Naposledy upravil(a) lefi dne 04 srp 2008 16:51, celkem upraveno 1 x.
muzete si to jit ku*va resit nekam do prd*le????
zalozte si tema Trhyy vs TF a tam si mektejte jak vas to bude bavit
clovek se chce neco dozvedet a misto toho ctu samy ho*na jak se tady hadate....
vzpomente si na Pokornea, taky to byl chuj nejvetsiho kalibru, zalozilo se (myslim ze on sam dokonce) tema "Pokorneo je debil" tak se to v klidu vyrikalo a od ty doby je klid
zkuste to zopakovat prosim at nemusim hledat 2fotky na 10 strankach jak se vsichni serou do Trhhyho... nezastavam se ho, je to jeho auto, jeho vec, neznam ho tak se do toho neseru....
tak a ted s chuti do me
vzpomente si na Pokornea, taky to byl chuj nejvetsiho kalibru, zalozilo se (myslim ze on sam dokonce) tema "Pokorneo je debil" tak se to v klidu vyrikalo a od ty doby je klid
tak a ted s chuti do me
moooc velký černý letadlo 
-
hondzik323f
- Kontaktovat uživatele:
hele klidně to berte jako OT ale proč trhyynka cituje sama sebe?Trhyynka píše:Víš, mě takový blbečkové jako jsi ty absolutně nerozhazují, přijdou mi spíš k smíchuTrhyynka píše:Jo určitělefi píše:Tohle tady chybělo![]()
![]()
![]()
323f GT 1,8 16V DOHC Rulezz 94Kw/128HP FWD

Lefi: tak si do tý zatáčky zkus najet taky ve 140 a uvidíme jak dopadneš. A troufám si říct, že sem tuhle situaci zvládnul docela dobře ať si kdo chce říká co chce. To že sem tam jel jako prase, to už do toho nepleť. To je moje kravina že sem jel rychle, ale to neřeš..MPI má pravdu, fyzikální zákony nevochčiješ, ale tohle dopadlo až moc dobře. Až jsem rád, že tam auto nešlo čumákem.
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
co to meles ??? ty uz si nezvladnu to ze si do takovy zatacky najel ve 140 ve starym strepu...
nezlob se na me ale machrovat jak si neco zvladnul v provozu a jeste v praze to snad nemuzes myslet vazne??? co dyby tam stala pres cestu michacka ???
a ty trhyynko jela si s nim ??? chtel bych videt jak bys ho obhajovala sedet tam s nim a dat si celnak s nakladakem ... ja tam jednou potkal autobus pres cestu .... uz se vzpamatuj a jezdi normalne nez nekoho zabijes nebo at na to mas aspon auto
nezlob se na me ale machrovat jak si neco zvladnul v provozu a jeste v praze to snad nemuzes myslet vazne??? co dyby tam stala pres cestu michacka ???
a ty trhyynko jela si s nim ??? chtel bych videt jak bys ho obhajovala sedet tam s nim a dat si celnak s nakladakem ... ja tam jednou potkal autobus pres cestu .... uz se vzpamatuj a jezdi normalne nez nekoho zabijes nebo at na to mas aspon auto
podpis odstraněn adminem. Ivan
sorryhondzik323f píše:hele klidně to berte jako OT ale proč trhyynka cituje sama sebe?Trhyynka píše:Víš, mě takový blbečkové jako jsi ty absolutně nerozhazují, přijdou mi spíš k smíchuTrhyynka píše: Jo určitě![]()
![]()
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
Trhyy píše:Lefi: tak si do tý zatáčky zkus najet taky ve 140 a uvidíme jak dopadneš. A troufám si říct, že sem tuhle situaci zvládnul docela dobře ať si kdo chce říká co chce. To že sem tam jel jako prase, to už do toho nepleť. To je moje kravina že sem jel rychle, ale to neřeš..MPI má pravdu, fyzikální zákony nevochčiješ, ale tohle dopadlo až moc dobře. Až jsem rád, že tam auto nešlo čumákem.
Už to prosím přestaň radši řešit.když to sám nevidíš co ze sebe děláš za vola...tak věř alepson ostatním:D
a moderátoři prosím komplet promazat:( tohle je fakt telenovela. Ne aktuální fotky!
Mini Cooper 1,3 SPi & Mini Cooper S
+ some daily cars
+ some daily cars
prostě jseš hustej driver,co k tomu dodat...¨výlítanej jako svině...
jinak já se mám moc rád než abych někam vlítl jako čurák a pak měl škrtátko na trenkách...
ty voe to je stále dokola...srovnej se s tim že ti řidit fakt nejde:D

jinak já se mám moc rád než abych někam vlítl jako čurák a pak měl škrtátko na trenkách...
ty voe to je stále dokola...srovnej se s tim že ti řidit fakt nejde:D
jj jela jsem s nim...Pepezx píše:co to meles ??? ty uz si nezvladnu to ze si do takovy zatacky najel ve 140 ve starym strepu...
to "sorry" bylo za mě.. já vás nechápu,fakt že ne..
my chápeme,že nás nechápeš...Trhyynka píše:to "sorry" bylo za mě.. já vás nechápu,fakt že ne..
prosím nemazejte to a udělejte spíš new téma...
-
hondzik323f
- Kontaktovat uživatele:
5 stránek flame o tom jak trhyy bouchnul auto. LOL.
je jeho blbost že se to stalo a odneslo to auto (hodně velká škoda, ta 626ka byla docela vymazlená) na druhou stranu si nemyslim že by jste do něj museli hučet jak načatý ložisko že je debil idiot atd. Pokud bude jezdit jako prase nadále (což si nemyslim jelikož psal že spěchal a že takhle obvykle nejezdí) tak je to debil a idiot. Co se týče nějakejch osobních výpadů tak je tady krásně vidět jak internet snese hodně.
Nikdo z vás krom dua trhys u toho stejně nebyl.
2Trhyy: holt boki s mazdou...
je jeho blbost že se to stalo a odneslo to auto (hodně velká škoda, ta 626ka byla docela vymazlená) na druhou stranu si nemyslim že by jste do něj museli hučet jak načatý ložisko že je debil idiot atd. Pokud bude jezdit jako prase nadále (což si nemyslim jelikož psal že spěchal a že takhle obvykle nejezdí) tak je to debil a idiot. Co se týče nějakejch osobních výpadů tak je tady krásně vidět jak internet snese hodně.
Nikdo z vás krom dua trhys u toho stejně nebyl.
2Trhyy: holt boki s mazdou...
323f GT 1,8 16V DOHC Rulezz 94Kw/128HP FWD

ta dekorace tam byla umyslne na par minut. Chtel jsem zjistit kolik se mi toho na strechu vejde. Nakonec se tam naslo misto jeste na gril a drevaDavidoff píše:jj uz je to moc preplacanyBobik píše:felda pěkná, jen kdyby neměla na zahrádce tunu píčovinale jinac to je pecka
A taky jsem dodelal audio. viz odkaz
http://img1.rajce.idnes.cz/d1/0/938/938 ... ek_032.jpg
Ok, já tam slítnu hned v pátek páč ve středu už se tam nedostanu a pošlu ti to obratem zpět. Mohl bys mi kdyžtak jen na mail poslat víc fotek z tý nehody? Resp. jen se chci kouknout jak je to bouchlý - asi z nostalgie. Teda jestli ti to nevadí. Muj mail máš.Trhyy píše:Jo v pohoděJak sem psal papíry sem dneska ráno poslal ( omlouvám se že sem to v pátek nestihl ) todle auto ani nemá smysl honit, mam to auto na obyčejný ježdění z místa A do místa B, ne na závody, ta jízda jak sem to tuknul byla vyjímečně rychlá a proto sem to tuknul, neni to nic drastickýho naštěstí, jinak by mě to sralo možná víc než tebe, todle auto je škoda zničit
díky
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Ta falda je masakr jak sviň... Kua že bych koupil nějakou starou kapotu a vyzkoušel to taky? 
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
Dle čeho soudíš že to byl starej střep ty bambuloPepezx píše:co to meles ??? ty uz si nezvladnu to ze si do takovy zatacky najel ve 140 ve starym strepu...
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 
Protože bejvalej majitel byl očividně prase?Georgeos píše:Dle čeho soudíš že to byl starej střep ty bambuloPepezx píše:co to meles ??? ty uz si nezvladnu to ze si do takovy zatacky najel ve 140 ve starym strepu...
a ty trhyynko jela si s nim ??? chtel bych videt jak bys ho obhajovala sedet tam s nim a dat si celnak s nakladakem ... ja tam jednou potkal autobus pres cestu .... uz se vzpamatuj a jezdi normalne nez nekoho zabijes nebo at na to mas aspon auto?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project