Víš, mě takový blbečkové jako jsi ty absolutně nerozhazují, přijdou mi spíš k smíchuTrhyynka píše:Jo určitělefi píše:Tohle tady chybělo![]()
![]()
Trhyynka : moc tě prosím,na mé příspěvky nereaguj nebo budu hnusnej i na tebe a trhač se pak už posere:D![]()
![]()

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Víš, mě takový blbečkové jako jsi ty absolutně nerozhazují, přijdou mi spíš k smíchuTrhyynka píše:Jo určitělefi píše:Tohle tady chybělo![]()
![]()
Trhyynka : moc tě prosím,na mé příspěvky nereaguj nebo budu hnusnej i na tebe a trhač se pak už posere:D![]()
![]()
me je lefi taky k smichu ... jsi ubohejTrhyynka píše:Víš, mě takový blbečkové jako jsi ty absolutně nerozhazují, přijdou mi spíš k smíchuTrhyynka píše:Jo určitělefi píše:Tohle tady chybělo![]()
![]()
![]()
a klidně na mě hnusnej bejt můžeš, ty přeci můžeš všechno borče světa
hele klidně to berte jako OT ale proč trhyynka cituje sama sebe?Trhyynka píše:Víš, mě takový blbečkové jako jsi ty absolutně nerozhazují, přijdou mi spíš k smíchuTrhyynka píše:Jo určitělefi píše:Tohle tady chybělo![]()
![]()
![]()
sorryhondzik323f píše:hele klidně to berte jako OT ale proč trhyynka cituje sama sebe?Trhyynka píše:Víš, mě takový blbečkové jako jsi ty absolutně nerozhazují, přijdou mi spíš k smíchuTrhyynka píše: Jo určitě![]()
![]()
Trhyy píše:Lefi: tak si do tý zatáčky zkus najet taky ve 140 a uvidíme jak dopadneš. A troufám si říct, že sem tuhle situaci zvládnul docela dobře ať si kdo chce říká co chce. To že sem tam jel jako prase, to už do toho nepleť. To je moje kravina že sem jel rychle, ale to neřeš..MPI má pravdu, fyzikální zákony nevochčiješ, ale tohle dopadlo až moc dobře. Až jsem rád, že tam auto nešlo čumákem.
jj jela jsem s nim...Pepezx píše:co to meles ??? ty uz si nezvladnu to ze si do takovy zatacky najel ve 140 ve starym strepu...
nezlob se na me ale machrovat jak si neco zvladnul v provozu a jeste v praze to snad nemuzes myslet vazne??? co dyby tam stala pres cestu michacka ???
a ty trhyynko jela si s nim ??? chtel bych videt jak bys ho obhajovala sedet tam s nim a dat si celnak s nakladakem ... ja tam jednou potkal autobus pres cestu .... uz se vzpamatuj a jezdi normalne nez nekoho zabijes nebo at na to mas aspon auto
my chápeme,že nás nechápeš...Trhyynka píše:to "sorry" bylo za mě.. já vás nechápu,fakt že ne..
ta dekorace tam byla umyslne na par minut. Chtel jsem zjistit kolik se mi toho na strechu vejde. Nakonec se tam naslo misto jeste na gril a drevaDavidoff píše:jj uz je to moc preplacanyBobik píše:felda pěkná, jen kdyby neměla na zahrádce tunu píčovinale jinac to je pecka
Ok, já tam slítnu hned v pátek páč ve středu už se tam nedostanu a pošlu ti to obratem zpět. Mohl bys mi kdyžtak jen na mail poslat víc fotek z tý nehody? Resp. jen se chci kouknout jak je to bouchlý - asi z nostalgie. Teda jestli ti to nevadí. Muj mail máš.Trhyy píše:Jo v pohoděJak sem psal papíry sem dneska ráno poslal ( omlouvám se že sem to v pátek nestihl ) todle auto ani nemá smysl honit, mam to auto na obyčejný ježdění z místa A do místa B, ne na závody, ta jízda jak sem to tuknul byla vyjímečně rychlá a proto sem to tuknul, neni to nic drastickýho naštěstí, jinak by mě to sralo možná víc než tebe, todle auto je škoda zničit
Dle čeho soudíš že to byl starej střep ty bambuloPepezx píše:co to meles ??? ty uz si nezvladnu to ze si do takovy zatacky najel ve 140 ve starym strepu...
nezlob se na me ale machrovat jak si neco zvladnul v provozu a jeste v praze to snad nemuzes myslet vazne??? co dyby tam stala pres cestu michacka ???
a ty trhyynko jela si s nim ??? chtel bych videt jak bys ho obhajovala sedet tam s nim a dat si celnak s nakladakem ... ja tam jednou potkal autobus pres cestu .... uz se vzpamatuj a jezdi normalne nez nekoho zabijes nebo at na to mas aspon auto
Protože bejvalej majitel byl očividně prase?Georgeos píše:Dle čeho soudíš že to byl starej střep ty bambuloPepezx píše:co to meles ??? ty uz si nezvladnu to ze si do takovy zatacky najel ve 140 ve starym strepu...
a ty trhyynko jela si s nim ??? chtel bych videt jak bys ho obhajovala sedet tam s nim a dat si celnak s nakladakem ... ja tam jednou potkal autobus pres cestu .... uz se vzpamatuj a jezdi normalne nez nekoho zabijes nebo at na to mas aspon auto?