Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
Presne tohle jsem chtel slyset.tomoking píše:pojistovnu nezajima jaky tam je motor ..... hlavne mas mit platnou technickou
navic u tve imprezy nikdo neni schopen urcit typ motoru (chybi oznaceni typu motoru) ... takze tam je ten co tam ma byt

Live4Ride Syndicate
Re: :)
Nevim z ceho provize, kdyz zdenek nedostane za to ani korunuPetulaGD píše:Josh:ty nám tam dohazuješ kšefty.....pak řekni Zdendovi o provize

Jeste to nepustil do pronajmu?
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
:)
Ee...benzinky a LPG už jeho nejsou....Bazar skončil,na ten není čas....a servisi si chce nechat...to nejlíp vynaší a žadne starosti s tím nema! Teď si to tam hlída ty kšefty...kontroluje učty co se děla....kamera tamto natačí,i Vyvolení tam měli víc soukromí 

Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
kdo ma v pronajmu ty benzinky ?PetulaGD píše:Ee...benzinky a LPG už jeho nejsou....Bazar skončil,na ten není čas....a servisi si chce nechat...to nejlíp vynaší a žadne starosti s tím nema! Teď si to tam hlída ty kšefty...kontroluje učty co se děla....kamera tamto natačí,i Vyvolení tam měli víc soukromí
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
:)
Tomoking: nějaka firma s názvem MOVITA (nedoporučuju nabirat tam benzín,i když tam chcou dat natural 98,tak jsem viděl co se s tím děje,jak se to lije,vubec to neumi,maji vlastní cisterny s nějakym levným benzinem)
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
PetulaGD píše:Tomoking: nějaka firma s názvem MOVITA (nedoporučuju nabirat tam benzín,i když tam chcou dat natural 98,tak jsem viděl co se s tím děje,jak se to lije,vubec to neumi,maji vlastní cisterny s nějakym levným benzinem)
http://www.movita.cz/cerpaci_stanice.htm
nejake pumpy uz maji .... meli by to umet
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
ale podivej se jake!s obsluhou jeden stojan...taky plac tam nadrž,stojany na benziny,stojany na plyn a nic víc.a nejlepší je kolik je zaměstnancu na to..jeden co jezdí měřit benziny,jeden co vybira tržby,jeden co doprovazí cisternu,jeden co se stara o věci co se prodavají,jeden co určuje ceny atd.....tolik lidi sem na to nikdy neviděl....minuly rok cele prazdniny sem to brigadně všechno zvladal samtomoking píše:PetulaGD píše:Tomoking: nějaka firma s názvem MOVITA (nedoporučuju nabirat tam benzín,i když tam chcou dat natural 98,tak jsem viděl co se s tím děje,jak se to lije,vubec to neumi,maji vlastní cisterny s nějakym levným benzinem)
http://www.movita.cz/cerpaci_stanice.htm
nejake pumpy uz maji .... meli by to umet
Viděl jsem nabídku těch benzínek, za obě chtěl nějak 120. tis měsíčně tuším, ne?
opet je cas zaplatit pulrocni hosting nasich stranek...
celkem to dela 1131kc
takze od kazdeho ocekavam co nejdrive 71kc.
bud to na ucet 1307522043/0800 nebo osobne...
celkem to dela 1131kc
kua Danek, kde ze to hostujem? za tu cenu je hosting na cely rok meli bychom to zmenit ... nicmene sem pro davat nejake klubove prispevky z kterych by se to hradilo a navic by sly z toho platit treba i ty samolepky a tak
savy.cz
nedavno mi psal marty, ze hosting ktery puozivame je pro stavajici stranky zbytecny a drahy, ze si to mame zmenit.
chtel jsem to ptobrat vcera na srazu, ale nikdo nedojel.
moc tomu nerozumim, musi si to vzit na starost nekdo kdo tomu rozumi vice nez ja.
ncmene tenhle pul rok jsem uz zaplatil....
nedavno mi psal marty, ze hosting ktery puozivame je pro stavajici stranky zbytecny a drahy, ze si to mame zmenit.
chtel jsem to ptobrat vcera na srazu, ale nikdo nedojel.
moc tomu nerozumim, musi si to vzit na starost nekdo kdo tomu rozumi vice nez ja.
ncmene tenhle pul rok jsem uz zaplatil....
Jsem pro rocni poplatek. Jak pise Ladis, pokryje to hosting, nalepky a eventuelne by se zaplatila jedna akce rocne.
O castce muzem jednat, nicmene bych navrhl 500-1000Kc/rok.
O castce muzem jednat, nicmene bych navrhl 500-1000Kc/rok.
Live4Ride Syndicate
to si doresite pak.... ted mi hlavne davejte tech 70kc. postradam je v rodinnem rozpoctu... 

viš....nemamDan píše:to si doresite pak.... ted mi hlavne davejte tech 70kc. postradam je v rodinnem rozpoctu...

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

poslanoDan píše:opet je cas zaplatit pulrocni hosting nasich stranek...
celkem to dela 1131kc
Live4Ride Syndicate
Danek, odecti si to zase z dluhuDan píše:to si doresite pak.... ted mi hlavne davejte tech 70kc. postradam je v rodinnem rozpoctu...

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Dneska mám noční...budeš doma?
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
po seste bych mel...
- F.l.a.n.e.l.
já taky ale bydlíte v blbém městě 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
NOrek ukaž to auto ve velkIm ňi? 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

napicu na tech kolech .. kdyby byli 15" nebo 16" tak ano ale jinak to dre a tim nemyslim ze to dre spojler ale ramena
uz sem musel sundat aji Gti lizatko protoze by to drelo neustale v kuse na rovne ceste
a vzadu jeste neni nahozene sportovni tlumice tak je to vyse

a vzadu jeste neni nahozene sportovni tlumice tak je to vyse
- Přílohy
-
- 1
- Image00001.jpg (188.81 KiB) Zobrazeno 1293 x
HONDA CIVIC 8G
- F.l.a.n.e.l.
Kufa vypadá to hezky. Nějaké info? 1,6, 1,8, 2,0, GTI ??? TDI? SDI, TD ?