CRX_Zamek píše:Hm,dobrá debata.Zase se tu řešení ty naše ,,super DRAG(kategorie)".
Můžete mi říct,proč v ČR je nevýhodou mít NOS či turbo,natož wenkel.Kdo vymyslel koeficienty,které vás hodí například do třílitru,když máte oturbenou 1.4ku??.Zajímalo by mě,jak dlouho to bude trvat než se začne něco měnit.Spoustu lidí to naštve,ale ty kteří se zajímaji o drag racing,tak to 100% uvítají.Proto doufám,že se bude něco dít.
(p.s:Je to jen můj názor,proto nepište,že to někomu vnucuju!!)
koeficient 1,7 pro přeplnovaní vymyslel nějaký idiot, který vůbec nerozumí ničemu,jen chce na sraz nalákat právě plno takových prdítkářů kteří nemají na svém autě vůbec co ukázat.jen většinou to co jim tam oproti serii chybí
koeficient je nesmysl,nebot přeplnovat může každý, kdyby nemohl, pochopil bych to protože by doško k diskriminaci některých typů řekněme vozů. Takhle dochází k diskriminaci těch silnějších vozů..
samozřejmě že lidi jako já to neřeší,nikdy bych nestál o nějaký nesmyslný pohárek který by neznamenal vítězství,ale jen nějaké umělé vítězství,protože tam byly daleko rychlejší auta se stejně velkým motorem.
toto je mlj názor.. ted mě sežerou prdítkáři