BTW: Debaty typu BENZIN vs NAFTA nebo Jurisek jezdí jak píča ===IGNORUJI===
Jinak si tu na mě pište co chcete ať nezasíráte ostatním topici
Moderátor: Dave0401
Nevěděl jsem co tu mám napsat...napsal jsem to jen tak...pač beru ohled na Remixe a na Filipa atd...jen jim nechci OTéčkovat jejich TopiciPustil píše:Nemám rád filmy na pokračování
Nechci se navážet, ale když nevíš co sem napsat tak jednoduše nic nepiš. Nebo se snažíš udělat co nejvíc příspěvků?Jurisek16 píše:Nevěděl jsem co tu mám napsat...napsal jsem to jen tak...pač beru ohled na Remixe a na Filipa atd...jen jim nechci OTéčkovat jejich TopiciPustil píše:Nemám rád filmy na pokračováníTak ať se klucíí vypíšou tady ...snad mě to jednoho krásného dne přejde
Když to nemaš rad co tu lezeš??Pustil píše:Nechci se navážet, ale když nevíš co sem napsat tak jednoduše nic nepiš. Nebo se snažíš udělat co nejvíc příspěvků?Jurisek16 píše:Nevěděl jsem co tu mám napsat...napsal jsem to jen tak...pač beru ohled na Remixe a na Filipa atd...jen jim nechci OTéčkovat jejich TopiciPustil píše:Nemám rád filmy na pokračováníTak ať se klucíí vypíšou tady ...snad mě to jednoho krásného dne přejde
Moje chyba...až teď jsem si všiml že nejsem v pokecu.gynga píše:Když to nemaš rad co tu lezeš??Pustil píše:Nechci se navážet, ale když nevíš co sem napsat tak jednoduše nic nepiš. Nebo se snažíš udělat co nejvíc příspěvků?Jurisek16 píše: Nevěděl jsem co tu mám napsat...napsal jsem to jen tak...pač beru ohled na Remixe a na Filipa atd...jen jim nechci OTéčkovat jejich TopiciTak ať se klucíí vypíšou tady ...snad mě to jednoho krásného dne přejde
Problem???mužem vyřešitLuke_TDI píše:Gynga dopis si do podpisu Soucasnost : Ruzove kolo
stary ty viš o moji součastnosti hovno ser se tam do TDička a me nech tak jak je..Luke_TDI píše:Zadny problem pouze jsem te upozornil na skutecnost ze sis zapomel dopsat soucasny DP
To je frajer ptz to přizna každy jiny ze sebe dela slušnakafelda píše:Juris:mi jezdíme normalně to ti ostatní jezdí jak zesranípřeji hodně km bez nehody.Já mít to auto tak jezdím uplně stejně
Hlavně dávej bacha pokud rozbiješ sám sebe tak je to fklidu,ale nedej bože ublížit někomu jinému,tak si během minuty zkazíš opravdu celý život
![]()
opatrně kluku ,a zbytečně na sebe neupozornuj to auto má krasný zvuk i při klidné jízdě,a dokaže oslnit více než když jedeš jak prase
co delam ramena?Luke začal draždit..Dolph píše:Koukám že to Juris nepochopil a vzal si to k srdci že mu někdo nepřeje auto...
Gynga a ty nedělej ramena...auto nemáš a na všechny vyskakuješ.
Roman a ty jsi taky ocas
a já jsem taky ocas!
jsi dobrý že jsi v taťkovém autě najezdil za 2 a půl měsíce 9000km
smekám.
jezdím od ránado večera po okolí a najezdím max 5000km měsíčně
Gynga ty prosím nereaguj
a Juris nebuď vztahovačný
Téma bych smazal...
BARRY