Jmenuji se Jirka a poprvé jsem řídil auto v 7i letech na boční cestičce s dědou
 Jmenuji se Jirka a poprvé jsem řídil auto v 7i letech na boční cestičce s dědou   Na řidičák jsem se od té doby těšil jako malý Jarda
 Na řidičák jsem se od té doby těšil jako malý Jarda   ano...dne 6.12.2007 jsem úspěšně ukončil autoškolu. Větší radost jsem snad v životě neměl
 ano...dne 6.12.2007 jsem úspěšně ukončil autoškolu. Větší radost jsem snad v životě neměl   Poprvé ( s ŘP) jsem vyjel 6.1.2008 a to s vypůjčeným vozidlem od tatínka (Golf III 1,6cl) do doby než jsem si pořídil svůj první vůz jsem s golfíkem najezdil necelých 9tkm ...25.3.2008 jsem si koupil zlaťáka (Golf II 1,8cl Syncro) s kterým jsem najezdil něco okolo 8tkm po necelém půl roce nastalo loučení
 Poprvé ( s ŘP) jsem vyjel 6.1.2008 a to s vypůjčeným vozidlem od tatínka (Golf III 1,6cl) do doby než jsem si pořídil svůj první vůz jsem s golfíkem najezdil necelých 9tkm ...25.3.2008 jsem si koupil zlaťáka (Golf II 1,8cl Syncro) s kterým jsem najezdil něco okolo 8tkm po necelém půl roce nastalo loučení   6.8.2008 jsem se se zlaťákem rozloučil
 6.8.2008 jsem se se zlaťákem rozloučil   Od 7.8.2008 jsem se stal majitelem vozítka značky VW (jak jinak) Golf VR6 do kterého jsem se za necelý týden ježdění totálně zamiloval....Ať si říka každy co chce (nafťáci,důchodci,moje mamka...)...ale požitek z jízdy s tímhle autem je fakt něco co pochopí jen málokdo...asi se z toho pro mě stala srdeční záležitost...vím že normální člověk by si nekoupil auto o obsahu 2,8 a průměrnou spotřebou 10l/100km (<--BEZ OT ! ) Ale mě baví živit takovouhle bestii a vydělávat peníze dalo by se říct jen na benzín
 Od 7.8.2008 jsem se stal majitelem vozítka značky VW (jak jinak) Golf VR6 do kterého jsem se za necelý týden ježdění totálně zamiloval....Ať si říka každy co chce (nafťáci,důchodci,moje mamka...)...ale požitek z jízdy s tímhle autem je fakt něco co pochopí jen málokdo...asi se z toho pro mě stala srdeční záležitost...vím že normální člověk by si nekoupil auto o obsahu 2,8 a průměrnou spotřebou 10l/100km (<--BEZ OT ! ) Ale mě baví živit takovouhle bestii a vydělávat peníze dalo by se říct jen na benzín    Mno a co k mému stylu jízdy ?
 Mno a co k mému stylu jízdy ?   Holt každý jezdí občas svižněji
 Holt každý jezdí občas svižněji   Jinak předvídat se musí...a zavinit nehodu může i ten co jede podle předpisů. Nejvíc strach mám v obytných...tam jezdím fakt 20 pač si nevemu na sebe ubližení nějakému malému harantovi co ho neuhlídá vlastní matka. ( to se mi stalo minule...naštěstí jsem jel fakt jen 20) je to hned...chvilka nepozornosti. ....... TO BE CONTINUED
 Jinak předvídat se musí...a zavinit nehodu může i ten co jede podle předpisů. Nejvíc strach mám v obytných...tam jezdím fakt 20 pač si nevemu na sebe ubližení nějakému malému harantovi co ho neuhlídá vlastní matka. ( to se mi stalo minule...naštěstí jsem jel fakt jen 20) je to hned...chvilka nepozornosti. ....... TO BE CONTINUED  BTW: Debaty typu BENZIN vs NAFTA nebo Jurisek jezdí jak píča ===IGNORUJI===
Jinak si tu na mě pište co chcete ať nezasíráte ostatním topici

...ale jinak hodně km bez nehod a harantů v obytce
...ale jinak hodně km bez nehod a harantů v obytce 
 stojim při tobe protože VR6 RULEZZZ
 stojim při tobe protože VR6 RULEZZZ