"a mame veceri"

Moderátor: Jardafox

Kočky jsou moje oblíbený...už mám na kontě 3...a jednou vedle mě kamioňák sejmul srnu, ale to jsme se málem posral a byl jsem zelenej ještě druhej den ráno snadJOE_Cik píše:podřad , zahrab ujížděj.....
zaplat panbů že sem zatim jenom parkrat sejmul kočku a slepici.....

od jedný kočky sem mel chlupatej narazník a mladá (bejvalá) se mnou 2 dny nemluvila...protože sem nezastavil a nehodil sem ji do pangejtu ale smal sem se jak je blbá (ta kočka)Globus píše:Kočky jsou moje oblíbený...už mám na kontě 3...a jednou vedle mě kamioňák sejmul srnu, ale to jsme se málem posral a byl jsem zelenej ještě druhej den ráno snadJOE_Cik píše:podřad , zahrab ujížděj.....
 a když sem sejmul slepici mel sem pokakanej nárazník
 a když sem sejmul slepici mel sem pokakanej nárazník  :D:D:D
:D:D:Dto nic brácha od mladé má nového 5tkového bavora..jeli sme kajsi do čech pro auto ani nevím kalil sem už z ostravyGlobus píše:Kočky jsou moje oblíbený...už mám na kontě 3...a jednou vedle mě kamioňák sejmul srnu, ale to jsme se málem posral a byl jsem zelenej ještě druhej den ráno snadJOE_Cik píše:podřad , zahrab ujížděj.....
 ... vím jenom že sme to naložili a při cestě z5 sme sejmuli srnu.....zavolali policajty....ti zavolali myslivce....samozřejmě že měli blbé kecy že sme to nastražili abychom udělali pojistný podvod.....jeden z nich si nasadil rukavici a ze mě vypadla blbá hláška....bacha woe..bude výtěr
 ... vím jenom že sme to naložili a při cestě z5 sme sejmuli srnu.....zavolali policajty....ti zavolali myslivce....samozřejmě že měli blbé kecy že sme to nastražili abychom udělali pojistný podvod.....jeden z nich si nasadil rukavici a ze mě vypadla blbá hláška....bacha woe..bude výtěr  týpek se s divným pohledem na mě otočil a blbě čuměl......zjistili že ta srna ještě předchvílí běhala....tak nás pustili a na baworu je škoda 260 000 levé světlo je rozbité je promáčklá kapota a promáčklý blatník....a parkovací senzory sou v hajzlu nakonec prý všechno uznáno...tak takový mám zážitek já se srnou
 týpek se s divným pohledem na mě otočil a blbě čuměl......zjistili že ta srna ještě předchvílí běhala....tak nás pustili a na baworu je škoda 260 000 levé světlo je rozbité je promáčklá kapota a promáčklý blatník....a parkovací senzory sou v hajzlu nakonec prý všechno uznáno...tak takový mám zážitek já se srnou