kurva
Family Guy
Moderátor: Jardafox
Family Guy
johnyperez#KEHOrennsport
Re: Family Guy
Family žeru 
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Třeba to mi připomíná jak sem hrál v The CATS...pak scéna jak vjede autem na jeviště a přejede člověka v převleku kocoura a " Ježiši, já jí neviděj, vběhla mi pod auto"
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
nenašel by někdo video jak máti s otcem sou na soutěži talentů, před tím sfouknou dva špeky a pak se doma diví proč nevyhráli když zpívali tak skvěle a ten starší syn jim to převypráví jak to bylo doopravdy, jak se jen váleli po zemi vydávali nějaký skřeky a semtam brnkli do kytary...
video bylo na youtube ale už ho dávno smazali... snad nejvtipnější scéna co sem ve FG viděl, kdybyste na to někdo narazil tak to sem postněte prosím
)
video bylo na youtube ale už ho dávno smazali... snad nejvtipnější scéna co sem ve FG viděl, kdybyste na to někdo narazil tak to sem postněte prosím
TDI
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
To je jak hulili nebo byli nalitý že jo? Já se po tom mrknu..MEDwjet píše:nenašel by někdo video jak máti s otcem sou na soutěži talentů, před tím sfouknou dva špeky a pak se doma diví proč nevyhráli když zpívali tak skvěle a ten starší syn jim to převypráví jak to bylo doopravdy, jak se jen váleli po zemi vydávali nějaký skřeky a semtam brnkli do kytary...
video bylo na youtube ale už ho dávno smazali... snad nejvtipnější scéna co sem ve FG viděl, kdybyste na to někdo narazil tak to sem postněte prosím)
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících