myslím,že se to docela dooost podobá jedničce z toho traileru

Moderátor: Jardafox
no a co kroutis ocima. jednicka byla nej( original s titulema). pro me je vlastne jen jednicka. rychla a zbesila sracka 2 a 3 ve me nic nezanechalyMr.Stilisimo píše:http://www.tuning.cz/a1058:the-fast-and-the-furious-4/
myslím,že se to docela dooost podobá jedničce z toho traileru
Názory měj jaký chceš,ale neměl byses navážat do toho,kdo má kde jaký obrázky apod.,tohle je svobodný forum...,je to každýho osobní věc..mourek píše:třeba bude.... ale je zajmavý že to píše člověk co má na obrázku tančícího spidermana....:Kroci:. píše:jeeeeeezis to zas bude traparnarozhodně se na to těším...
NJN,asi hold nejsem klidas...:Kroci:. píše:na tebe je tu nekdo zvedavejmourek píše:třeba bude.... ale je zajmavý že to píše člověk co má na obrázku tančícího spidermana....:Kroci:. píše:jeeeeeezis to zas bude traparnarozhodně se na to těším...
polyy... neresit
mno tak to bych taky nebyl kliďas kdybych měl pod čarou napsaný takový hovadiny co ty...polyy píše:NJN,asi hold nejsem klidas...:Kroci:. píše:na tebe je tu nekdo zvedavejmourek píše: třeba bude.... ale je zajmavý že to píše člověk co má na obrázku tančícího spidermana...rozhodně se na to těším...
polyy... neresit
Tak to by mě teda zajímalo,co se nám to tady objevilo za howado...,to zas budou komenty..mourek píše:mno tak to bych taky nebyl kliďas kdybych měl pod čarou napsaný takový hovadiny co ty...polyy píše:NJN,asi hold nejsem klidas...:Kroci:. píše: na tebe je tu nekdo zvedavej
polyy... neresitjo je mi uplně jedno co tam mate jen nechapu ty vaše nazory...
komenty budou,si piš....polyy píše:Tak to by mě teda zajímalo,co se nám to tady objevilo za howado...,to zas budou komenty..mourek píše:mno tak to bych taky nebyl kliďas kdybych měl pod čarou napsaný takový hovadiny co ty...polyy píše: NJN,asi hold nejsem klidas..jo je mi uplně jedno co tam mate jen nechapu ty vaše nazory...