Zpuchřelá guma

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
bóďa
Kontaktovat uživatele:

Zpuchřelá guma

Příspěvek od bóďa »

název tématu to vystihuje :lol:

né, už mě to sere... kolem zadních lepenejch voken a kolem lepenýho vokna na víku kufru je taková guma (bauset) který je tam zalepená a nedá se vyměnit a na starších modelech nechutně puchří, je to fakt hnůj a to auto strašně zestařuje a pak mi všichni řikaj ať se podívám jaká je to stará mrdka... dá se s tim něco udělat, kromě dosti drahý výměny? předpokládám že ne, ale třeba vás něco napadne...
Přílohy
P1070791.JPG
P1070791.JPG (46.43 KiB) Zobrazeno 1842 x
P1070789.JPG
P1070789.JPG (51.84 KiB) Zobrazeno 1842 x
P1070787.JPG
P1070787.JPG (41.85 KiB) Zobrazeno 1842 x
Naposledy upravil(a) bóďa dne 02 zář 2008 19:44, celkem upraveno 1 x.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

hop
Přílohy
P1070792.JPG
P1070792.JPG (29.64 KiB) Zobrazeno 1840 x

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

kup novou a ty pak casteji impregnujes...btw. se nediv, kdyz ta guma ma min. 15let vole :lol:
http://www.facebook.com/djdoemixx

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

DOEMIXXX píše:kup novou a ty pak casteji impregnujes...btw. se nediv, kdyz ta guma ma min. 15let vole :lol:
no di do prdele :lol: fakt nebudu davat odhaduju tak osmicku za nakou sprcgumu na kufr a tak po trojce na ty zadni vokynka a nebudu kuli tomu vodrezavat vokna, vodloubavat z toho tu gumu a nasprcavat na to novy... :lol: vono ty gumy byly uz vod zacatku tak nak v pici a to ho mam devet let a je mu 15 :lol:

ja myslel ze mi poradíte třeba: zatáhni to kitogumou. nebo neco podobnyho :lol:

Johny18

Příspěvek od Johny18 »

no to ti fakt neporadim ale něco s tim udělej nebo dopadneš špatně, můj otec měl před 18lety spuchřelou gumu a podivej co z toho vyrostlo :lol:
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

Johny18 píše:no to ti fakt neporadim ale něco s tim udělej nebo dopadneš špatně, můj otec měl před 18lety spuchřelou gumu a podivej co z toho vyrostlo :lol:
no tyvole... :lol: asi vymenim za strivko.... :lol: sem takle znal jeden džouk s jitrnicí, ale už si ho moc nepamatuju, kazdopadne ta jitrnice mela hodne vyuziti :lol:

Hasis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis »

to natri barvou ne :D

TOFRi

Příspěvek od TOFRi »

Nemel sis kupovat renaulta :lol:

Ja bych to skusil prebehnout nejakym brusivem a pak necim osetrit... Vic ti neporadim kdyz nevim jak se ten material chova.
J D M

Vasekk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasekk »

je to starý a ošklivý :D
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

dete do prdele, to sou rady to bych blil... je to jedina vec na aute ktera je stara a oskliva proto me to tak sere :lol:

brousit no nevim no, je to takovy gumovy :lol:

prijde mi, jako kdyby na tom origo byla jeste nejaka finalni vrstva a ta se casem oddrolila

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

voken, vokna :smich: ty mas dost .. mi pripomelo jeden vtip :lol:
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C

BALI

Příspěvek od BALI »

PemaR píše:voken, vokna :smich: ty mas dost .. mi pripomelo jeden vtip :lol:
sedni si až kvoknu? :lol:
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

TOFRi

Příspěvek od TOFRi »

No brousit nebo aspon zdrsnit bych ti to radil kdyz nato chces "neco" davat. Ta guma na slunci pekne pali takze natom nic dlouho nevydrzi...
Mozna by to slo vysparovat cernym silikonem nebo podobnim maglajzem. Ale to s tim bude srani. Bych se nato vysral.. vypada to celkem stilove 8)
J D M

Miky ibiza

Re: Zpuchřelá guma

Příspěvek od Miky ibiza »

a co zkusit globin na boty? ale nejlepe original armadni
jenom takovy navrh

Smayk

Příspěvek od Smayk »

Ředidlem sto zkoušel? myslím opatrně,ne na to vylejt celou plechovku i když to by asi taky možná pomohlo :lol: že by byl lak stejnej,jak ta guma a nikdo by to nepoznal 8)
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

co je ta sracka na boty? tim by se to jako zatahlo? asi to zkusim trochu zbrousit a pak ve finale nahrat horkovzduskou i kdyz nevim no, asi to spis sprasim nez vyhezcim :lol:

Hasis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis »

globin?

Smayk

Příspěvek od Smayk »

šmirglem bych na to rozhodně nesahal,jestli je to hodně měký tak do toho podle mě naděláš rejhy a můžeš jít pro nový :wink:
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

Smayk píše:šmirglem bych na to rozhodně nesahal,jestli je to hodně měký tak do toho podle mě naděláš rejhy a můžeš jít pro nový :wink:
zas tak mekky to neni. a myslim ze lepsi rejhy nez co je ted... a existujou i jemnejsi smirgly nez 60tka :lol:

Smayk

Příspěvek od Smayk »

:lol: jj komu neni rady,tomu neni pomoci. Ale pak nahoď foto,jak to dopadlo 8)
I live in SUPRA World

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

zkousel jsem to na kousku jenom růčo šmirglem a přetřel tim zasranym černidlem (viz vedlejsi topic) a jeto dost znat... jenom se to napicu brousi protoze jak je znamo guma se velice dobre brousi :lol:... ale je pomerne tvrda takze to pujde vybrousit dohladka, akorat nevim jak to budu delat tam co je kolem toho plech s lakem :lol:

Vasekk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasekk »

bóďa píše:zkousel jsem to na kousku jenom růčo šmirglem a přetřel tim zasranym černidlem (viz vedlejsi topic) a jeto dost znat... jenom se to napicu brousi protoze jak je znamo guma se velice dobre brousi :lol:... ale je pomerne tvrda takze to pujde vybrousit dohladka, akorat nevim jak to budu delat tam co je kolem toho plech s lakem :lol:
oblep powertapem
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

Vasekk píše:
bóďa píše:zkousel jsem to na kousku jenom růčo šmirglem a přetřel tim zasranym černidlem (viz vedlejsi topic) a jeto dost znat... jenom se to napicu brousi protoze jak je znamo guma se velice dobre brousi :lol:... ale je pomerne tvrda takze to pujde vybrousit dohladka, akorat nevim jak to budu delat tam co je kolem toho plech s lakem :lol:
oblep powertapem
za prvy nevim co to je a za druhy me to urazi... :lol: jasan, normalne to necim voblemtam nakou paskou...

Vasekk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasekk »

bóďa píše:
Vasekk píše:
oblep powertapem
za prvy nevim co to je a za druhy me to urazi... :lol: jasan, normalne to necim voblemtam nakou paskou...
Obrázek :lol: :lol:
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“