né, už mě to sere... kolem zadních lepenejch voken a kolem lepenýho vokna na víku kufru je taková guma (bauset) který je tam zalepená a nedá se vyměnit a na starších modelech nechutně puchří, je to fakt hnůj a to auto strašně zestařuje a pak mi všichni řikaj ať se podívám jaká je to stará mrdka... dá se s tim něco udělat, kromě dosti drahý výměny? předpokládám že ne, ale třeba vás něco napadne...
Přílohy
P1070791.JPG (46.43 KiB) Zobrazeno 1840 x
P1070789.JPG (51.84 KiB) Zobrazeno 1840 x
P1070787.JPG (41.85 KiB) Zobrazeno 1840 x
Naposledy upravil(a) bóďa dne 02 zář 2008 19:44, celkem upraveno 1 x.
DOEMIXXX píše:kup novou a ty pak casteji impregnujes...btw. se nediv, kdyz ta guma ma min. 15let vole
no di do prdele fakt nebudu davat odhaduju tak osmicku za nakou sprcgumu na kufr a tak po trojce na ty zadni vokynka a nebudu kuli tomu vodrezavat vokna, vodloubavat z toho tu gumu a nasprcavat na to novy... vono ty gumy byly uz vod zacatku tak nak v pici a to ho mam devet let a je mu 15
ja myslel ze mi poradíte třeba: zatáhni to kitogumou. nebo neco podobnyho
no to ti fakt neporadim ale něco s tim udělej nebo dopadneš špatně, můj otec měl před 18lety spuchřelou gumu a podivej co z toho vyrostlo
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
No brousit nebo aspon zdrsnit bych ti to radil kdyz nato chces "neco" davat. Ta guma na slunci pekne pali takze natom nic dlouho nevydrzi...
Mozna by to slo vysparovat cernym silikonem nebo podobnim maglajzem. Ale to s tim bude srani. Bych se nato vysral.. vypada to celkem stilove
Ředidlem sto zkoušel? myslím opatrně,ne na to vylejt celou plechovku i když to by asi taky možná pomohlo že by byl lak stejnej,jak ta guma a nikdo by to nepoznal
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...
co je ta sracka na boty? tim by se to jako zatahlo? asi to zkusim trochu zbrousit a pak ve finale nahrat horkovzduskou i kdyz nevim no, asi to spis sprasim nez vyhezcim
zkousel jsem to na kousku jenom růčo šmirglem a přetřel tim zasranym černidlem (viz vedlejsi topic) a jeto dost znat... jenom se to napicu brousi protoze jak je znamo guma se velice dobre brousi ... ale je pomerne tvrda takze to pujde vybrousit dohladka, akorat nevim jak to budu delat tam co je kolem toho plech s lakem
bóďa píše:zkousel jsem to na kousku jenom růčo šmirglem a přetřel tim zasranym černidlem (viz vedlejsi topic) a jeto dost znat... jenom se to napicu brousi protoze jak je znamo guma se velice dobre brousi ... ale je pomerne tvrda takze to pujde vybrousit dohladka, akorat nevim jak to budu delat tam co je kolem toho plech s lakem
bóďa píše:zkousel jsem to na kousku jenom růčo šmirglem a přetřel tim zasranym černidlem (viz vedlejsi topic) a jeto dost znat... jenom se to napicu brousi protoze jak je znamo guma se velice dobre brousi ... ale je pomerne tvrda takze to pujde vybrousit dohladka, akorat nevim jak to budu delat tam co je kolem toho plech s lakem
oblep powertapem
za prvy nevim co to je a za druhy me to urazi... jasan, normalne to necim voblemtam nakou paskou...
oblep powertapem
za prvy nevim co to je a za druhy me to urazi... jasan, normalne to necim voblemtam nakou paskou...