ctím panáčkaOndras píše:Já na přechodu chodím výhradně na zelenou. Asi nejsem takový krutopřísný gangsta jako ty, který se nebojí nectít panáčka

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
ctím panáčkaOndras píše:Já na přechodu chodím výhradně na zelenou. Asi nejsem takový krutopřísný gangsta jako ty, který se nebojí nectít panáčka
Je vidět, že vůbec nepřemýšlíš nad tím, co tady píšeš. Vše nasvědčuje tomu, že máš jedinou zkušenost s STK, kde jsi prošel bez závad. Na základě toho vykřikuješ, že instalace turba je na stanicích technické kontroly bez problémů. Trošku to generalizuješ, ne?blázen píše:tady sem si jistej,že po instalaci turba prostě projde..
máš pravdu,buzerace v ČR je na vysoké úrovni. Nejde o štěstí u nehod. Podívej kolik je nehod ročně a kolik procent má na autech jen jiná kola.
Nevím kde je přesná hranice, nejsem pojištovák ale kdyby to nevypláceli všem co maj na autě něco jak tady někdo píše nelegálního, lidi přestanou povinné ručení platit, protože nelegální kola tam máte téměř všichni jako 3/4 republiky
ježiš marja tys tomu ted dalIvan píše:Je vidět, že vůbec nepřemýšlíš nad tím, co tady píšeš. Vše nasvědčuje tomu, že máš jedinou zkušenost s STK, kde jsi prošel bez závad. Na základě toho vykřikuješ, že instalace turba je na stanicích technické kontroly bez problémů. Trošku to generalizuješ, ne?blázen píše:tady sem si jistej,že po instalaci turba prostě projde..
máš pravdu,buzerace v ČR je na vysoké úrovni. Nejde o štěstí u nehod. Podívej kolik je nehod ročně a kolik procent má na autech jen jiná kola.
Nevím kde je přesná hranice, nejsem pojištovák ale kdyby to nevypláceli všem co maj na autě něco jak tady někdo píše nelegálního, lidi přestanou povinné ručení platit, protože nelegální kola tam máte téměř všichni jako 3/4 republiky
Za druhé, opravdu si myslíš, že v ČR jezdí 5,5 milionu aut s jinými pneu, než jsou zapsané v TP? Docela by mě zajímalo, z jakých zdrojů vycházíš...
Nevadí mi ani tak obsah Tvých příspěvků, jako spíš forma, s jakou tady vystupuješ...
Koukám, že i nadále argumentuješ velice věcně a svoje argumenty máš řádně podloženéblázen píše:ježiš marja tys tomu ted dalIvan píše:Je vidět, že vůbec nepřemýšlíš nad tím, co tady píšeš. Vše nasvědčuje tomu, že máš jedinou zkušenost s STK, kde jsi prošel bez závad. Na základě toho vykřikuješ, že instalace turba je na stanicích technické kontroly bez problémů. Trošku to generalizuješ, ne?blázen píše:tady sem si jistej,že po instalaci turba prostě projde..
Za druhé, opravdu si myslíš, že v ČR jezdí 5,5 milionu aut s jinými pneu, než jsou zapsané v TP? Docela by mě zajímalo, z jakých zdrojů vycházíš...
Nevadí mi ani tak obsah Tvých příspěvků, jako spíš forma, s jakou tady vystupuješ...![]()
![]()
ted si chudákovi skřížil všecky jeho plány, už měl koupené turbo a pár dalších věcí a ted je bude muset prodat,protože si si jistej že neprojde..![]()
jediná forma jakou tady vystupuji je ,že napíšu co si myslím,vždy sem říkal co si myslím a nikdy sem se za nic neschovával a nechodil okolo horké kaše.. tak si to přeber jak chceš, je to veřejné forum,pokud ti něco vadí, musíš to skousnout
a jaké argumenty by sis přál? Povídej.. dodal sem ti 2 události ve kterých se řešila škoda z povinného ručení..tys naopak nedodal žáden argument ani příklad,kterým bys podložil svoje tvrzení. Takže argumenty bys sem měl dát ty.. takového charakteru,které přesvědčí ty co chcou přeplnovat, že v žádném případě STK neprojdou.Ivan píše:Koukám, že i nadále argumentuješ velice věcně a svoje argumenty máš řádně podloženéblázen píše:ježiš marja tys tomu ted dalIvan píše: Je vidět, že vůbec nepřemýšlíš nad tím, co tady píšeš. Vše nasvědčuje tomu, že máš jedinou zkušenost s STK, kde jsi prošel bez závad. Na základě toho vykřikuješ, že instalace turba je na stanicích technické kontroly bez problémů. Trošku to generalizuješ, ne?
Nevadí mi ani tak obsah Tvých příspěvků, jako spíš forma, s jakou tady vystupuješ...![]()
![]()
ted si chudákovi skřížil všecky jeho plány, už měl koupené turbo a pár dalších věcí a ted je bude muset prodat,protože si si jistej že neprojde..![]()
jediná forma jakou tady vystupuji je ,že napíšu co si myslím,vždy sem říkal co si myslím a nikdy sem se za nic neschovával a nechodil okolo horké kaše.. tak si to přeber jak chceš, je to veřejné forum,pokud ti něco vadí, musíš to skousnout
Díky za potvrzení, o tom jsem celou dobu mluvil.blázen píše:tak sem to zjistil.. legální to není,ale údajně si toho nevšimnou,protože jim tam každý den nejezdí auta s doinstalovaným přeplnováním, jedině bys tam na STK narazil na koníčkáře. Nezávislý závěr je že v TP to není (ikdyž je to součást označení motoru si myslím já) ,že projdeš,..je to závěr pracovníka jedné STK. Takže klidně přeplnuj..prostě projdeš.. a pokud narazíš na koníčkáře a neprojdeš..projdeš na jiné STK..
spíš řeš emise
já mluvil celou dobu o tom,že projde STK.. a bylo mi potvrzeno,že pokud nenarazí na koníčkáře tak projde..Ivan píše:Díky za potvrzení, o tom jsem celou dobu mluvil.blázen píše:tak sem to zjistil.. legální to není,ale údajně si toho nevšimnou,protože jim tam každý den nejezdí auta s doinstalovaným přeplnováním, jedině bys tam na STK narazil na koníčkáře. Nezávislý závěr je že v TP to není (ikdyž je to součást označení motoru si myslím já) ,že projdeš,..je to závěr pracovníka jedné STK. Takže klidně přeplnuj..prostě projdeš.. a pokud narazíš na koníčkáře a neprojdeš..projdeš na jiné STK..
spíš řeš emise
Proč by neměl, vždyť to je ventilátor od topenífiat12PMR píše:a tenhle by s turbem prosel na STK???![]()
![]()
![]()
neberte tu otazku vazne... spis jen tak pro ukazku
přesne tak to ají i toyotky, takže pokud nekdo má "ušmudanou " 4A-FE muže kdykoliv swapnnout teřba za 20V 4AGE neo pokud chce neco extrenějšího i za kompresorovou 4A-GZE.jagy píše:Napr. u Nissanu, motory maji na bloku jen radu a obsah. Takze napr. SR20, GA16, CA18.. takze pokud das treba do Sunnyho/Primery SR20DET, misto SR20DE N/A tak ti na to nikdo rict nemuze. Ani v TP neni o tom zminka. Takze zrovna tady by to slo v pohode. U jinych znacek nevim. Emise bych jako problem nevidel, ty budou stejne, kdyz nechas stock vyfukove potrubi. Ale i tak neni problem neco vyresit nakou stoveckou.