Live4Ride Syndicate

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Re: Live4Ride Syndicate

Příspěvek od Mr. Yaris »

Taky se přidávám. Vše nejlepší, hodně štěstí a hlavně to zmiňované zdraví.
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

Lukees
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukees »

Taky se přidávám do dlouhé řady čestných gratulanů přeju maximum zdraví a životního optimismu.

Hanizz

Příspěvek od Hanizz »

Tak já taky přeju všechno nejlepší, zdraví, štěstí...
www.elecig.cz

E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

Ja taky tak, preju vsechno do kupy co napsali chalani predemnou....... :wink:
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

Camel

Příspěvek od Camel »

Sto lat, sto lat....atd atd... :birthday:
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

jeste jednou diky vsem !
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

felda

Příspěvek od felda »

nemaš zač :D
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Kurec, tak mi včera odešl Xenon :roll: Tak potupně jezdím s žárovkama :twisted: Myslel jsem že je to výbojkou, ale zkoušel jsem to a je OK. Chyba je v tom "ballastu" Výbojka po zapnutí blikne, ale nesvítí. Tak jsem zvědav jak dopadne reklamačka.
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

Mr. Yaris píše:Kurec, tak mi včera odešl Xenon :roll: Tak potupně jezdím s žárovkama :twisted: Myslel jsem že je to výbojkou, ale zkoušel jsem to a je OK. Chyba je v tom "ballastu" Výbojka po zapnutí blikne, ale nesvítí. Tak jsem zvědav jak dopadne reklamačka.
Ladis uz mel 2 x balast v PYCZY
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Mr. Yaris píše:Kurec, tak mi včera odešl Xenon :roll: Tak potupně jezdím s žárovkama :twisted: Myslel jsem že je to výbojkou, ale zkoušel jsem to a je OK. Chyba je v tom "ballastu" Výbojka po zapnutí blikne, ale nesvítí. Tak jsem zvědav jak dopadne reklamačka.
U me dalsi praskla hadicka na palivove soustave, vytekly benzin + vytekl i olej. Dal jsem auto na kompletni prohlidku.
Duvodem praskani hadicek a castecne i skubani pri rozjezdu byl spatne usazeny motor. Dole na prevodovce chybely dve matice a jeden silentblok, ktery zabranuje naklaneni motoru zepredu dozadu, ten nebyl vubec prichyceny. Tim dochazelo pri rozjezdu ke skubani, a behem jizdy pak k prodirani palivovych trubek.

Motor se spravne usadil, silentblok se prisrouboval a preusporadaly se hadice, ktere se navic izolovaly dvoji vrstvou. Dalsi vec, ktere si technici vsimli, byla spatne nasazena jedna strana svodu. Tesneni bylo skriple a srouby dotazene na max. Pri tom dochazelo k fuceni. Tohle s nejvetsi pravdepodobnosti zpusobuje strileni z vyfuku pri klidne jizde a nepravidlenou odezvu a "pokaslavani" pri proslapnuti plynu (na neutral, pri seslapnute spojce). Provedla se vymena svicek, vypral se vzduchovy filtr a k vyse zminenemu dochazelo stale, tudis je to zrejme zpusobeno netesnosti na svodech (v uvahu prichazi i pouzita mapa - uvidime, jak se to bude chovat po novem tesneni pod svody). Olej se vyliva pri pravotocivych zatackach z leve strany pres viko, gufera vacky. Bude treba znovu pretesnit. Po GO se za studena zacalo ozyvat cvakani, ktere po najeti cca 5km a dostani oleje do provozni teploty zmizi. Po urcite dobe se ale cvakani meni na hodne zvlastni zvuky, ktere zatim nedokaze nikdo diagnostikovat, nicmene zdrave nezni.

I kdyz Tomas, Ladis i Michal rikaji, ze k trhani pri rozjezdech dochazelo ihned po instalaci noveho setrvacniku, v servise si mysli, ze jde bud o pokrouceni, pripadne o vyrobni vadu bud setrvacniku nebo pritlacaku. Nedoseda celou plochou, zpusobuje skrtani lamely pri razeni, castecne skubani pri rozjezdu (tomu napomahal i neuchyceny silentblok) a dale to vede k nadmernemu prehrivani setrvacniku a cele kliky. Jsou to jen domenky, ale dle zkusenosti nekolika motoraru, kteri auto behem tohoto tydne diagnostikovali, doslo k protoceni salu na klice pravdepodobne z duvodu prehrani kliky nerovnomernym dosedanim lamely, respektive pritlacaku na setrvacnik, nikoliv zpetnymi razy a keramickou lamelou.

Dale je horsi synchron na patem a sestem stupni + paty stupen ma jine vedeni drahy, takze je mozne, ze je spatna radici vidlicka na petce.

Jelikoz nechci nechavat nic nahode, pozdejsi oprava by ve vysledku mohla byt daleko nakladnejsi (hlavne co se prevodovky a bouchani na motoru tyce), rozhodl jsem se pro pokud mozno kompletni vyreseni vyse vzniklych problemu. Dneska jsem objednal novou spojkovou sadu. Setrvacnik se necha prerovnat. I kdyz kluci rikali, ze je setrvacnik v poradku, prevodovka se pres to sunda a zkontroluje se rovnost/nerovnost setrvacniku, pritlacaku. Pri te prilezitosti se opravi synchrony a pokusime se o realnou diagnostiku skubani pri rozjezdech se skrtanim lamely behem razeni.

Motor se rozebere, udela se kompletni pretesneni + spravne prisroubovani svodu. Zjisti se stav kliky, k cemu doslo pri posledni GO a co muze zpusobovat cvakani za studena a pazvuky pri teplote oleje cca 100 stupnu.

Pri velmi pomale jizde se ozyva bouchani ze zadnich naprav, od podvozku, od tlumicu. Podovozek se rozebere, zdiagnostikuje a prenastavi. Podle slov mechanika je predek mekci nez zadek, coz vede k pretacivosti pri po sobe dvou jdoucich zatacek leva prava/prava leva. Tohle se udela uz v ramci cele opravy, dokud se o "problemu" vi, v ramci moznosti se vyresi. Podvozek ma najeto cca 20tis, takze neni bezpodminecne nutne jej cely menit. Jedna se o Bilstein B14 PSS HE5-A179, coz je kvalitni zbozi.

Tomasovi mnohokrat dekuji za poskytnuti detailnich informaci o vsech dilech v aute, chronologii, jak auto vznikalo a co vse bylo udelano. Na konzultacich se podileli 4 zkuseni lide (napr. i Marat), s jejichz spolupraci a cennymi poznatky jsem se dohodl na GO, ktera se udela znovu s kompletni revizi auta.

Pevne verim, ze se auto nastavi a uzpusobi castejsimu pouzivani a vyladi se veci, ktere zatim nebyly uplne vylazeny. Motor bude zase v poradku a nebude dochazet k castym porucham. Rad bych dal autu to, co mu predemnou daval Tomas a zaroven vyuzil znalosti lidi, kteri se v tehle brandzi v Brne pohybuji a byli ochotni Imprezu diagnostikovat a navrhnout nekolik reseni a cest k odstraneni zavad. Jestli se vse podari zvladnout k me spokojenosti, to ukaze cas.
Live4Ride Syndicate

max3rx

Příspěvek od max3rx »

Pěkně, to nebude nic levného, co

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Nic levneho by to nemuselo byt v pripade, ze bych vesele jezdil dal.
Live4Ride Syndicate

remix

Příspěvek od remix »

No pěkně :( tak snad to dají mechanici rychle do kupy a problémy už nebudou .. ikdyž to už tu bylo psáno víckrát, tak snad už budeš mít klid :wink: ono u takového auta se s tím musí počítat ... a myslím, že si při koupi i počítal .. :D
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

max3rx

Příspěvek od max3rx »

jj asi jako remix, takové auto se kupuje s tím, že se do něj bude investovat, prtže tomu každý dává kartáč jak svina podle mě..

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

I kdyz tady v minulosti par lidi poukazovalo na muj styl jizdy a jakkoliv nemam v umyslu sam sebe obhajovat, jsem presvedceny, ze krom jedne jizdy na okruhu minuly tyden jsem s autem jezdil velmi slusne. Dodrzuji pravidla, ktere se pro bezpecnost celeho auta dodrzovat musi. Vim, kolik me auto stalo a stoji, proto mu nedokazu ublizovat nezodpovednou jizdou. Kdokoliv jiny by do auta sedl, mohlo se mu stat to same, co se stalo me. Je to smula, ktera se mi lepi na paty a touhle generalkou si slibuji, ze se odstrani potencialni nebezpeci, ktere by mohly zpusobovat caste poruchy, ke kterym zatim dochazelo + problemy, ktere vznikly po GO a o kterych vime.
Live4Ride Syndicate

Aladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aladin »

tak budu držet palce ať je to co nejlepší a co nejlevnější 8)
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB :lol:) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Takže je to OK. Psal jsem borcovi, a bez problémů mi to vymění. Takže super.

Kurec Igore, celkem dost práce. Ale je jasné kdyby si to nenechal pozpravovat, tak by ta škoda mohla být daleko věší. Přeju ať to vše vyjde a funguje jak má 8)
Live4Ride Syndicate

G3-Lower

Příspěvek od G3-Lower »

Sly píše:I kdyz tady v minulosti par lidi poukazovalo na muj styl jizdy a jakkoliv nemam v umyslu sam sebe obhajovat, jsem presvedceny, ze krom jedne jizdy na okruhu minuly tyden jsem s autem jezdil velmi slusne. Dodrzuji pravidla, ktere se pro bezpecnost celeho auta dodrzovat musi. Vim, kolik me auto stalo a stoji, proto mu nedokazu ublizovat nezodpovednou jizdou. Kdokoliv jiny by do auta sedl, mohlo se mu stat to same, co se stalo me. Je to smula, ktera se mi lepi na paty a touhle generalkou si slibuji, ze se odstrani potencialni nebezpeci, ktere by mohly zpusobovat caste poruchy, ke kterym zatim dochazelo + problemy, ktere vznikly po GO a o kterych vime.

Soucítím s tebou a doufam, že se ti podaří vše dát dokupy. Je to krasné a úžasné auto. Loni v létě jsem koupil golfika a strávil(tráví) více času v servise než se mnou.
Změna je život...

Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)

SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -

Jurisek16

Příspěvek od Jurisek16 »

:shock: :shock: :shock: jak to tak čtu...tak to není žádná sranda jak pro majitele tak pro peněženku....ok tak už nechci auto 200hp+ :D (můj dětský sen S Impreza WRX STi holt nějak oželím :oops: :D ) Držím palce ať se vše vychytá a autí zase šlape jako hodinky a ty ať si s nim užiješ spoustu příjemných km bez nehod 8)
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= :) (???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů

felda

Příspěvek od felda »

Igor jsem rád,že ti to auto přirostlo k srdci tak jako Tomášovi :wink:
a, že se do něj nebojíš investovat 8) Věřím že se to doladí a bude to ok 8)
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

Sly: Uz vim kde byla chyba, vecer na to mrknu.
http://www.novinky.cz/clanek/149497-kli ... telny.html
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

Dolph
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dolph »

Dnes jsme zakoupili další přírustek do rodiny :wink:
Přílohy
24092008(002).jpg
24092008(002).jpg (27.69 KiB) Zobrazeno 1190 x
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí

Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu

www.dolph-racing.cz

Dolph
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dolph »

další
Přílohy
24092008.jpg
24092008.jpg (39.34 KiB) Zobrazeno 1187 x
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí

Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu

www.dolph-racing.cz

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

jéééé snopel od kozyho :D .....ááá šup tam C20LET :D

gynga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gynga »

to je snopel od ozziho?? :shock:
..::užrané quattro::..

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

ne, to je céro vod igora :smich:
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

felda

Příspěvek od felda »

Rudek ty musíš brat uplatky kufa :twisted:
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

gynga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gynga »

F.l.a.n.e.l. píše:ne, to je céro vod igora :smich:
kua špatne čteš nebo neviš koho se ptam? :twisted: že ty se ozveš na všechno
..::užrané quattro::..

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

Jsem z toho smutný ale změna je život. Přeju ať slouží. mě nenechala ve štychu, tak snad v tom bude pokračovat 8)
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec

Lukees
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukees »

Rudeku už můžeš pomalu otvírat autopůjčovnu :D

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“