SEAT = auto zabijak NoNONOV12 píše:Sádra píše:Ten Leon stal i u nas....bouranej na predek,srazil chodce v nemecku.
Hattori: nemel by tata sundavat konkurencni podlozky???

a za co to bylo???tweetyna píše:líbit se ti to nemusí, každej má jinej vkus
Gratulace, vzdyt kazdej pohar je moc cennej, kort kdyz si na aute clovek dela sam, hlavne ze se to libi prece Tobe.tweetyna píše:V12: 2.místo ´80s a ´90s VW scene
hattori: jj, já to chápu, někomu se to líbí, někomu ne, já nečekám že z toho auta padnete na zadekmám to podle sebe, takže chápu že někdo jinej by to tak třeba nechtěl
jen jsem z toho měla obrradost, tak jsem se pochlubila no..
Jj,taky to si taky myslím že je nejdůležitější...A pokud jsi za to dostala nějaký ocenění pak je jasný že se to líbilo i někomu jinýmu!pavelini píše:Gratulace, vzdyt kazdej pohar je moc cennej, kort kdyz si na aute clovek dela sam, hlavne ze se to libi prece Tobe.
Chtěl jsem ti připomenout jak jsi jel s osmou na sraz a nepřihlásil jsi se do soutěže,ale ty by jsi byl nasranej,takže dělej jako kdybych to nenapsal!V12 píše:mno jak uz jsem driv psal....sic to neni muj styl, ale gratuluju....taky bych mel obrovskou radost kdybych nekdy neco vyhral
hattori_hanzo píše:Chtěl jsem ti připomenout jak jsi jel s osmou na sraz a nepřihlásil jsi se do soutěže,ale ty by jsi byl nasranej,takže dělej jako kdybych to nenapsal!V12 píše:mno jak uz jsem driv psal....sic to neni muj styl, ale gratuluju....taky bych mel obrovskou radost kdybych nekdy neco vyhral
jj, kompletně přečalouněno, odstraněný zadní sedačky a vyrovnaná podlaha pod nimi, potaženo a nalakováno vše do dvoulaku jako zvenku + kombinace "milkoviny", změny jsou také u motoru, 8V zmeněno na 16 s leštěným sáním (víc jsem zatím nestihla) a porotu zaujaly i lakované nápravy a ramena a leštěná kola. Ale práce ještě jako na kostele, zdaleka není hotovo....hattori_hanzo píše: Jsou nějaký změny i v interiéru?
tweetyna píše:jj, kompletně přečalouněno, odstraněný...............hattori_hanzo píše: Jsou nějaký změny i v interiéru?
ok...jak myslis....tweetyna píše:V12: raději ne, myslím že by se vám to nelíbilokola stačí
Klikni na odkaz v podpisuV12 píše:ok...jak myslis....tweetyna píše:V12: raději ne, myslím že by se vám to nelíbilokola stačí