Auto bylo objednaný na předělaní na plyn bo je to uchlastaný a návratnost by tak byla relativně rychle zpátky. Asi 14dní před se mi to šíleně vařilo v německu na dálnici, takže to bylo jasný, těsnění je v loji a musí se vyměnit. Vyměnili se obě tíska, zatěsnila se olejová vana, aby lehce nekapal olej a já tak měl konečně auto bez problémů.
Plyn se namontoval, najelo se cca 2000km za 14dní a teď jede sotva na 3 válce, za plynem to téměř najde, někdy se tomu chce jet, někdy prostě ne.
Vše nasvědčuje na chybu toho servisu
http://www.firmy.cz/detail/285483-josef ... kov-i.html
Dnes sem si měl auto po 2 dnech vyzvednout, že chybu nenašli( na elektrický cestě to prý není, jedině mechanický a na to že nemaj čas), že to jejich chyba určitě není a že si pro něj tedy můžu dnes nebo zítra přijet a domluvit se, co dál, že se můžu stavit buď dnes nebo zítra.
Dneska sme dorazili, auto jsme hnedka viděli, otevřená kapota nic víc. Začli jsme si dělat prdel, jestli nezlomili klíč a proto maj otevřenou kapotu. Sranda nás po chvilce přešla, když nám mechanik sdělil, že potřebuje druhej klíč, protože ten jedinej, co jsem měl k autu, tak jim zůstal v zapalování a auto se zničeho nic zamklo.Mě se to nestalo za 2 měsíce užívání a jim náhodou hnedka, do toho se jim náhodou podařilo mi i odrovnat motor.

Přemejšleli, jak věc vyřešit a auto otevřít a došli k tomu, že prostě půjde vyháčkovat, ikdyž jim bylo tvrzený nejen z mý strany, ale i kámošový, že je to prostě eletrika a to jen tak neváhačkujou, nicméně nevzdávali to.

Háčkovali jako o život a už mám samozřejmě vodrbaný i okna, od toho jejich drátu, auto mi jede žigulík narvanej cigánama a mý prachy si užívá jejich šéf na dovče.
Pokud chcete mít problémy s Fordem, odvezte ho jednou do servisu a je to!