Kola+gumy
- F.l.a.n.e.l.
- F.l.a.n.e.l.
nebyla by fotka celého eclipse???patt- píše:moc sa do koles nerozumim tak sledujem toto tema aby som sa zase neco nove naucil ... a to vase "acko" co tu furt pisete je neco taketo? :

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- Mr.Stilisimo
http://www.tuning.sk/dokument-mitsubish ... avene-autaF.l.a.n.e.l. píše:nebyla by fotka celého eclipse???
já mám auto na parádu a né na závody, já si ty natáhlí gumy mužu dovolit, jezdím tak 100 km/h je fakt že sem už viděl roztrhnutou gumu z duvodu že byla natáhnutá ale za krásu se platíbóďa píše:jinak když tak koukám na ty avatary tech ackaru, tak si rikam, ze acka jsou prostě klasickej votuzing fáček

FUCK AIRRIDE
pockej to mi rekni, co je na natáhlý gumě pěknyho, akorat nekde odres rafky a navic si sam pripustil ze je to o hubu...Butcho píše:[já mám auto na parádu a né na závody, já si ty natáhlí gumy mužu dovolit, jezdím tak 100 km/h je fakt že sem už viděl roztrhnutou gumu z duvodu že byla natáhnutá ale za krásu se platí

...vidět Mimoňské války a zemřít 
vyměním Renault 21 Beverly (1989) za Nissan Skyline GT-R R34,pozn.:doplatek od vás možný

vyměním Renault 21 Beverly (1989) za Nissan Skyline GT-R R34,pozn.:doplatek od vás možný
nojo, natáhlí gumi.... ty seš guma, co? takže ty víš, že je to píčovina, ale pořád to tam budeš mít, jo? navíc je to hnusný. připouštim, že hezký áčka jsou, ale jenom na velkym kole s nizoučkym profilem a jenom minimální áčka... jinak je to hnus, když kolo trčí z gumy.... a asi i kdyby to bylo hezký tak to na svý auto v životě nedam, jelikož to překračuje všechny meze.... jak jsi psal co máš za disky a co za nich na pneu, tak to jsi fakt boreček... předpokládam, že na šírší gumy asi nemáš, protože tyhle důvody co uvádíš....Butcho píše:já mám auto na parádu a né na závody, já si ty natáhlí gumy mužu dovolit, jezdím tak 100 km/h je fakt že sem už viděl roztrhnutou gumu z duvodu že byla natáhnutá ale za krásu se platí

3x Renault Safrane Hartge Biturbo
A furt dokola!Nikdo te nenuti aby sis to daval na auto,aby ses dival na Acka,abys to chvalil.Jestli sis nevsiml tak jsi v sekci Styling a tady se hledi na vzhled!Tak si svoje nazory bud strc do zadni casti tela nebo si je bez prezentovat jinde.A puvodni otazka byla jakou gumu na jaky disk.O Ackach nepadlo ani slovo!
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
hele ty velbloude, asi sis nevšiml že já jsem odpovídal jako první a o áčkách jsem mluvil, že? jestli sis nevsiml, tak majitel tam zadny acka nechce a do stajlynku to dal jenom proto ze mu to nepripadalo jako tuning a ze je tu sekce na kola si nevsiml... jinak na puvodni otazku jsem odpověděl, jestli jsi si nevšimlCamel píše:A furt dokola!Nikdo te nenuti aby sis to daval na auto,aby ses dival na Acka,abys to chvalil.Jestli sis nevsiml tak jsi v sekci Styling a tady se hledi na vzhled!Tak si svoje nazory bud strc do zadni casti tela nebo si je bez prezentovat jinde.A puvodni otazka byla jakou gumu na jaky disk.O Ackach nepadlo ani slovo!

takže radím nejdříve si přečíst na co a na koho reaguji a potom se pouštět do větších akcí

A ty sis nevsiml ze se neptal na tvuj osobni nazor na ty, co maji gumy do Acek.bóďa píše:hele ty velbloude, asi sis nevšiml že já jsem odpovídal jako první a o áčkách jsem mluvil, že? jestli sis nevsiml, tak majitel tam zadny acka nechce a do stajlynku to dal jenom proto ze mu to nepripadalo jako tuning a ze je tu sekce na kola si nevsiml... jinak na puvodni otazku jsem odpověděl, jestli jsi si nevšimlCamel píše:A furt dokola!Nikdo te nenuti aby sis to daval na auto,aby ses dival na Acka,abys to chvalil.Jestli sis nevsiml tak jsi v sekci Styling a tady se hledi na vzhled!Tak si svoje nazory bud strc do zadni casti tela nebo si je bez prezentovat jinde.A puvodni otazka byla jakou gumu na jaky disk.O Ackach nepadlo ani slovo!
takže radím nejdříve si přečíst na co a na koho reaguji a potom se pouštět do větších akcíjinak by ses mohl dopustit trapné chyby

I kdyz musim uznat ze 195ka guma na 10" disku je fakt extrem...ale proti lehkym Ackum nic nemam!
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
a ja mu neco takoveho psal? pokud dobre ctu, tak jsem psal ze ja osobne zastavam radsi malinko sirsi nez uzsi ze nesnasim ackare....Camel píše:A ty sis nevsiml ze se neptal na tvuj osobni nazor na ty, co maji gumy do Acek.bóďa píše:hele ty velbloude, asi sis nevšiml že já jsem odpovídal jako první a o áčkách jsem mluvil, že? jestli sis nevsiml, tak majitel tam zadny acka nechce a do stajlynku to dal jenom proto ze mu to nepripadalo jako tuning a ze je tu sekce na kola si nevsiml... jinak na puvodni otazku jsem odpověděl, jestli jsi si nevšimlCamel píše:A furt dokola!Nikdo te nenuti aby sis to daval na auto,aby ses dival na Acka,abys to chvalil.Jestli sis nevsiml tak jsi v sekci Styling a tady se hledi na vzhled!Tak si svoje nazory bud strc do zadni casti tela nebo si je bez prezentovat jinde.A puvodni otazka byla jakou gumu na jaky disk.O Ackach nepadlo ani slovo!
takže radím nejdříve si přečíst na co a na koho reaguji a potom se pouštět do větších akcíjinak by ses mohl dopustit trapné chyby
I kdyz musim uznat ze 195ka guma na 10" disku je fakt extrem...ale proti lehkym Ackum nic nemam!
a jestli jsi si nevšiml, tak jsem mu jako jedinej a jako první odpověděl. takže prosimtě běž za roh a dej si facku
mimochodem tebe se někdo na něco ptal?

jo, tak tuhle větu zarámovat, ta je z hlavy inteligentaButcho píše:každému se líbí něco jiného, natom nic nezměníte, já mám rád natáhlí gumy a na něakou bezpečnost seru

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd