Kola+gumy

Pneumatiky, elektrony, plecháče, podložky, šrouby, štefty, změna rozteče...

Moderátoři: Rudi, m.artty

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

jinak když tak koukám na ty avatary tech ackaru, tak si rikam, ze acka jsou prostě klasickej votuzing fáček :D
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

poprosil bych bez vulgárností :evil: viď boďo......

Fáboš
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Butcho píše:já mám 10x15 a natom 195/45/15 a na 9x15 165/45/15 a uplně vpohodě 8)
na kolik tak vyjde 165/45/15 ? :-D
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

patt- píše:moc sa do koles nerozumim tak sledujem toto tema aby som sa zase neco nove naucil ... a to vase "acko" co tu furt pisete je neco taketo? :
Obrázek
nebyla by fotka celého eclipse??? :slina:
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Mr.Stilisimo

Příspěvek od Mr.Stilisimo »

F.l.a.n.e.l. píše:nebyla by fotka celého eclipse??? :slina:
http://www.tuning.sk/dokument-mitsubish ... avene-auta

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

Fáboš píše:poprosil bych bez vulgárností :evil: viď boďo......

Fáboš
omlouvá se, ale fáboši, tys mi reakci na toho trotla vymazal? :shock:

Butcho

Příspěvek od Butcho »

bóďa píše:jinak když tak koukám na ty avatary tech ackaru, tak si rikam, ze acka jsou prostě klasickej votuzing fáček :D
já mám auto na parádu a né na závody, já si ty natáhlí gumy mužu dovolit, jezdím tak 100 km/h je fakt že sem už viděl roztrhnutou gumu z duvodu že byla natáhnutá ale za krásu se platí :D
FUCK AIRRIDE

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

Butcho píše:já mám 10x15 a natom 195/45/15 a na 9x15 165/45/15 a uplně vpohodě 8)
jj.. vy jste jina liga 8) :D :lol:

Butcho

Příspěvek od Butcho »

Hanuš píše:
jj.. vy jste jina liga 8) :D :lol:
přeháníš :oops:
FUCK AIRRIDE

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

F.l.a.n.e.l. píše:
na kolik tak vyjde 165/45/15 ? :-D
Kdyby se dala koupit, tak ji uz taky mam :cry: ... musis mit stesti na Ebay a koupis i fungovky. Ale kazdy spas neco stoji :mad:

OctaRS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OctaRS »

Butcho píše:[já mám auto na parádu a né na závody, já si ty natáhlí gumy mužu dovolit, jezdím tak 100 km/h je fakt že sem už viděl roztrhnutou gumu z duvodu že byla natáhnutá ale za krásu se platí :D
pockej to mi rekni, co je na natáhlý gumě pěknyho, akorat nekde odres rafky a navic si sam pripustil ze je to o hubu... :twisted:
...vidět Mimoňské války a zemřít :-)

vyměním Renault 21 Beverly (1989) za Nissan Skyline GT-R R34,pozn.:doplatek od vás možný

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

Butcho píše:já mám auto na parádu a né na závody, já si ty natáhlí gumy mužu dovolit, jezdím tak 100 km/h je fakt že sem už viděl roztrhnutou gumu z duvodu že byla natáhnutá ale za krásu se platí :D
nojo, natáhlí gumi.... ty seš guma, co? takže ty víš, že je to píčovina, ale pořád to tam budeš mít, jo? navíc je to hnusný. připouštim, že hezký áčka jsou, ale jenom na velkym kole s nizoučkym profilem a jenom minimální áčka... jinak je to hnus, když kolo trčí z gumy.... a asi i kdyby to bylo hezký tak to na svý auto v životě nedam, jelikož to překračuje všechny meze.... jak jsi psal co máš za disky a co za nich na pneu, tak to jsi fakt boreček... předpokládam, že na šírší gumy asi nemáš, protože tyhle důvody co uvádíš.... :roll:

Camel

Příspěvek od Camel »

A furt dokola!Nikdo te nenuti aby sis to daval na auto,aby ses dival na Acka,abys to chvalil.Jestli sis nevsiml tak jsi v sekci Styling a tady se hledi na vzhled!Tak si svoje nazory bud strc do zadni casti tela nebo si je bez prezentovat jinde.A puvodni otazka byla jakou gumu na jaky disk.O Ackach nepadlo ani slovo!
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

Camel píše:A furt dokola!Nikdo te nenuti aby sis to daval na auto,aby ses dival na Acka,abys to chvalil.Jestli sis nevsiml tak jsi v sekci Styling a tady se hledi na vzhled!Tak si svoje nazory bud strc do zadni casti tela nebo si je bez prezentovat jinde.A puvodni otazka byla jakou gumu na jaky disk.O Ackach nepadlo ani slovo!
hele ty velbloude, asi sis nevšiml že já jsem odpovídal jako první a o áčkách jsem mluvil, že? jestli sis nevsiml, tak majitel tam zadny acka nechce a do stajlynku to dal jenom proto ze mu to nepripadalo jako tuning a ze je tu sekce na kola si nevsiml... jinak na puvodni otazku jsem odpověděl, jestli jsi si nevšiml 8)

takže radím nejdříve si přečíst na co a na koho reaguji a potom se pouštět do větších akcí :wink: jinak by ses mohl dopustit trapné chyby :wink:

Butcho

Příspěvek od Butcho »

každému se líbí něco jiného, natom nic nezměníte, já mám rád natáhlí gumy a na něakou bezpečnost seru
FUCK AIRRIDE

Camel

Příspěvek od Camel »

bóďa píše:
Camel píše:A furt dokola!Nikdo te nenuti aby sis to daval na auto,aby ses dival na Acka,abys to chvalil.Jestli sis nevsiml tak jsi v sekci Styling a tady se hledi na vzhled!Tak si svoje nazory bud strc do zadni casti tela nebo si je bez prezentovat jinde.A puvodni otazka byla jakou gumu na jaky disk.O Ackach nepadlo ani slovo!
hele ty velbloude, asi sis nevšiml že já jsem odpovídal jako první a o áčkách jsem mluvil, že? jestli sis nevsiml, tak majitel tam zadny acka nechce a do stajlynku to dal jenom proto ze mu to nepripadalo jako tuning a ze je tu sekce na kola si nevsiml... jinak na puvodni otazku jsem odpověděl, jestli jsi si nevšiml 8)

takže radím nejdříve si přečíst na co a na koho reaguji a potom se pouštět do větších akcí :wink: jinak by ses mohl dopustit trapné chyby :wink:
A ty sis nevsiml ze se neptal na tvuj osobni nazor na ty, co maji gumy do Acek. :roll:

I kdyz musim uznat ze 195ka guma na 10" disku je fakt extrem...ale proti lehkym Ackum nic nemam!
Suzuki LTZ-400 Quadsport

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

Camel píše:
bóďa píše:

A ty sis nevsiml ze se neptal na tvuj osobni nazor na ty, co maji gumy do Acek. :roll:

I kdyz musim uznat ze 195ka guma na 10" disku je fakt extrem...ale proti lehkym Ackum nic nemam!
a ja mu neco takoveho psal? pokud dobre ctu, tak jsem psal ze ja osobne zastavam radsi malinko sirsi nez uzsi ze nesnasim ackare....

a jestli jsi si nevšiml, tak jsem mu jako jedinej a jako první odpověděl. takže prosimtě běž za roh a dej si facku

mimochodem tebe se někdo na něco ptal?

:x

Mr.Stilisimo

Příspěvek od Mr.Stilisimo »

a tohle jsou taky ty áááčka? :lol:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Butcho

Příspěvek od Butcho »

to je vono 8)
FUCK AIRRIDE

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak ty jsou slusne nasprcli 8)
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

BALI

Příspěvek od BALI »

tohle až uvidí boda tak se posere
Obrázek
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

Camel

Příspěvek od Camel »

At se posere...je nejakej zakomplexovanej....
Suzuki LTZ-400 Quadsport

OctaRS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OctaRS »

kdo s timdle jezdi... :(

hodte sem pls naky utopený kolo v pneumatice...jen tak pro porovnani
...vidět Mimoňské války a zemřít :-)

vyměním Renault 21 Beverly (1989) za Nissan Skyline GT-R R34,pozn.:doplatek od vás možný

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Butcho píše:každému se líbí něco jiného, natom nic nezměníte, já mám rád natáhlí gumy a na něakou bezpečnost seru
jo, tak tuhle větu zarámovat, ta je z hlavy inteligenta :D
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

tady tohle téma nemá smysl.

nikdo se nic nedoví a budou tady jenom hádky. Zakladateli topicku se omlouvám, ale snad pochopí. že mám pravdu
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Zamčeno

Zpět na „Disky + Pneumatiky“