blázen píše:... nebo si myslíš ,že sem naháněl kdejakou línou vránu podobné té pumě na každé křižovatce kterou sem projel?
Soudě podle tvých předešlých příspěvků ANO.
blázen píše:.. určitě ne.. ten svůj okruh si strč do prdele,ten do tématu o sprintech nepatří..ale to už tu někdo psal.
Na druhém místě jsem uvedl letiště, ale pokud tě to uklidní tak při Renocaru v Brně (na okruhu) se jezdí sprint 400m na startovní rovince.
Taboo píše:
Prave naopak. Kde a jak myslis, ze drag racing vzniklo a kde ma sve koreny? Na opustene krizovatce ve 3 hodiny rano, kde zadne objemove kategorie neplati, nikdo neprezouva pneumatiky, nevyndava sedadla, kde se jede ve skutecnych podminkach namisto perfektne pripravene a VHT nastrikane trate za potlesku divaku - jen aby nejake prditko vyhralo trpytivy poharek. Zadne omluvy a vymluvy tam neplati a pokoreni sveho soupere si clovek musi zaslouzit, ne vybrecet. Jiste, nikdo tady nepropaguje zavodeni za plneho provozu a v situacich, kde by mohlo dojit k ohrozeni at uz jinych motoristu anebo chodcu. V tomto aspektu je drag racing na opustene krizovatce nekde mimo mesto mnohem bezpecnejsi, nez ty vase "uzavrene trate", kde jedou ctyri auta najednou - se stovkama divaku jen par metru od trate bez jakychkoliv barier...
1.)
Nemám zájem, aby mě trefil kdejakej nablblej "Schumacher" (tobě bude bližší spíš "Andretti") byď by to bylo ve 3 ráno. Proto k tomu mám takovýhle postoj. Nikdy nezaručíš, že ti tam někdo nevjede, nevleze. Pokud by si zaručil, že ti tam nikdo nevleze, pak už by se jednalo o uzavřenou trať.
2.)
Pokud neni mezi těmy dvěmi "závodníky" nic smluveno nemůže se jednat o závod. Kdo ti zaručí, že oba jedou na plno. Proto je to nic neříkající.
Pokud by se na něčem domluvili, tak jak zaručíš, že oba jedou s tou povinou výbavou a podobnejma kravinama, který ti sou při snaze dosáhnout poražení soupeře nebo nejlepšího zajetýho času k hovnu. A na, který narážíš při reakcích na vykucháne fiaty.