jaky 2litr na sprinty

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
elviiis

Příspěvek od elviiis »

elviiis píše:to gsx taky dle mého je mitsu vhodnější pro větší výběr v komponentech ale to je relatyvní...
Pro ten 3SGTE motor (ktery je take treba v MR-2) tam je pomerne dobry vyber komponentu. Ty All-Trac/GT-Four vozy jsou ale v USA pomerne ridke...[/quote]

u nás taky 8)
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

Sensei Jirka píše:
bob ash píše:Chci kategorii pro dodávky!
prooč?? :) nebylo by lepší natrhávat pr*el všem osobákům v jejich kategorii?? :lol:
Asi bylo - ale kdybys s takovouhle dodávkou začal jezdit, chtěli by prdítkáři oddělenou kategorii pro dodávky, aby je neporážela :)

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

bob ash píše:
Sensei Jirka píše:
prooč?? :) nebylo by lepší natrhávat pr*el všem osobákům v jejich kategorii?? :lol:
Asi bylo - ale kdybys s takovouhle dodávkou začal jezdit, chtěli by prdítkáři oddělenou kategorii pro dodávky, aby je neporážela :)
vnesli by i váhový koeficient pro takhle těžká auta x 1,7 :roll:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka »

blázen píše:
bob ash píše:
Sensei Jirka píše: prooč?? :) nebylo by lepší natrhávat pr*el všem osobákům v jejich kategorii?? :lol:
vnesli by i váhový koeficient pro takhle těžká auta x 1,7 :roll:
:smich: :smich: 8) 8)
330i E90 :kiss:

meerecheck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meerecheck »

bob ash píše:
Sensei Jirka píše:
Neplet si prditkare s Hondarema :lol:
Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen :)

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

meerecheck píše:
bob ash píše:
Sensei Jirka píše: prooč?? :) nebylo by lepší natrhávat pr*el všem osobákům v jejich kategorii?? :lol:
Neplet si prditkare s Hondarema :lol:
:lol:

tsin

Příspěvek od tsin »

tohle tema je uz dosti dlouhou dobu zrale na LOCK..
racing: OOOO 2,3 QUATTRO turbo
daily: OOOO A4 avant B5
fun: nissan pathfinder 3.0 V6

posero

Příspěvek od posero »

tsin píše:tohle tema je uz dosti dlouhou dobu zrale na LOCK..
ty si nejakej chytrej poslys :lol:
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4

posero

Příspěvek od posero »

meerecheck píše: Neplet si prditkare s Hondarema :lol:
co mas proti hondarum?hondari vymysleli kategorie?a koeficienty pro turba?jestli ano tak to hned necham zrusit :D
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4

elviiis

Příspěvek od elviiis »

:nono: tak to určitě ne... v jiném topiku se zajisté nedozvíš že největší hustokára je citroen ax gti
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

vrkuboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vrkuboy »

elviiis píše:
:nono: tak to určitě ne... v jiném topiku se zajisté nedozvíš že největší hustokára je citroen ax gti
nebo uno
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW

meerecheck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meerecheck »

posero píše:
meerecheck píše: Neplet si prditkare s Hondarema :lol:
co mas proti hondarum?hondari vymysleli kategorie?a koeficienty pro turba?jestli ano tak to hned necham zrusit :D
Je to blby, ale nejvic slysim brecet majitele Hond, ze turbo ze srabarna, kompresor taky, ze preci nemuze 1,6 rovnat s 2,0 ... a nejvic rvou po tom, co se chlubi jakej to maj stroj s vtec a dostanou pres pxcu od stary 1,3 s fenem ... nebo 1,3 swifta.
Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen :)

daiman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od daiman »

proc tu pletete nějaké kategorie nebo koeficeienty??
proč řešit jestli sem byl ve vysledkové listině 1. nebo 20. dyť je to uplně jedno. mým cílem je postavit auto aby bylo putna kdo vedle mě stoji i když mám uno tak budu stavět tak dlouho až budu mít prachy na něco lepšího na sprinty a pak začnu znova stavět...a o tom to je.
v čr je 80% sprinterů kteří jezdí jenom pro pohárky ale pohár je jenom třešnička na dortu ale ten pocit že jste v cílí dřív než sprinter vedle vás vám nenahradí nic ani blbý pohár. kdo chce poháry ať se účastní tuning cupu kde je to o prachách ale né o řidičském umu a o schopnostech postavit rychlou káru. proto tvrdím že kategorie jsou na hono :D no a když už někdo bude opradu trvat na kategoriich tak bych dal jenom tři a to : atmosfery, přeplňované a diesely. a které auto bych si já osobně koupil?? cokoliv co má pod kapotou 4G63T
Fiat Uno 1.4i 75 HP

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

ty kategorie jak bys je udělal sou stejně nesmyslné,jako ty co sou ted funkční. Proč dělit NA od Turba nebo kompresoru, když chci být nejrychlejší musím přeplnovat at chci nebo nechci... takže by to ztrácelo smysl

Nejde ani o pohár ani o to dojet první..raději dojedu druhý za maratem stím ,že to auto ve kterém jedu mu šlapalo na hrb a vím,že umí porvat šponu, než dojedu první stím,že sem ujel nějakém AX GTi a to mi neřekne nic

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

mě se líbí systém kde si soupeře vybíráš a musíš s ním ject sprint ale musíš jet i s tim kdo si vybere tebe......pokud budeš mít moooc rychle auto nikdo s tebou nebude chtít soupeřit=nepostoupíš protože neodjedeš dvě jízdy a zase pokud budeš hodně slabej tak si zase s tebou každej vytře prdel když si zrovna správně nevybereš....je to docela zajímavej systém ze států....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......

posero

Příspěvek od posero »

meerecheck píše: Je to blby, ale nejvic slysim brecet majitele Hond, ze turbo ze srabarna, kompresor taky, ze preci nemuze 1,6 rovnat s 2,0 ... a nejvic rvou po tom, co se chlubi jakej to maj stroj s vtec a dostanou pres pxcu od stary 1,3 s fenem ... nebo 1,3 swifta.
mas pravdu ze je par hondaru ktery znam a vim ze se schovavaj za kategorie ale ono je to u vsech znacek takovy lidi ........... me osobne jsou kategorie putna proste bych to dal kazdej s kazdym jak kdo bude chtit
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

elviiis píše:Ty vole butchere ty seš vůl... Tak dej třeba videjko profi maníka s evem myslíš že by mu s tím renckém stačil :nono: hele ty seš jeden s těch pi..sů co se s těma krabičkama chtěji nahánět s dopělími auty... hele s tebou bych se nehonil protože kdyby ses mně chtěl do zatáčky držet tak je jasné že ji opustíš po tečně ven a smotneš to o strom a vyproštění tvojí mrtvoly a převezení vraku zaplatíme my daňoví poplatníci...
Už sem to tady nechtěl zasírat,ale ty si prostě nedáš říct :o) Jedinej Kentoya z vás jmenovanejch to video vzal s nadhledem a ještě si ze mně udělal srandu.Já to beru :)A reknu ti to takhle.Vubec nevis kdo jsem, co mám za auto(snad potřetí říkám že AX Gti to není :wink: ),natožpak teprve jak řídím.Takže tě tímto prosím,abys už ohledně mé osoby, laskavě zavřel ten svůj mrdák.Seru se snad já do tebe :twisted:

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Butcher píše:
elviiis píše:Ty vole butchere ty seš vůl... Tak dej třeba videjko profi maníka s evem myslíš že by mu s tím renckém stačil :nono: hele ty seš jeden s těch pi..sů co se s těma krabičkama chtěji nahánět s dopělími auty... hele s tebou bych se nehonil protože kdyby ses mně chtěl do zatáčky držet tak je jasné že ji opustíš po tečně ven a smotneš to o strom a vyproštění tvojí mrtvoly a převezení vraku zaplatíme my daňoví poplatníci...
Už sem to tady nechtěl zasírat,ale ty si prostě nedáš říct :o) Jedinej Kentoya z vás jmenovanejch to video vzal s nadhledem a ještě si ze mně udělal srandu.Já to beru :)A reknu ti to takhle.Vubec nevis kdo jsem, co mám za auto(snad potřetí říkám že AX Gti to není :wink: ),natožpak teprve jak řídím.Takže tě tímto prosím,abys už ohledně mé osoby, laskavě zavřel ten svůj mrdák.Seru se snad já do tebe :twisted:
a ty víš jak řídí elvis,kentoya nebo já? Jak jezdí elvisovo a kentoyovo auto? Napivím ti,já nejsem moc dobrej řidič,už si nevěřím. Ale ti zbylí dva.. :roll:

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

daiman píše:proc tu pletete nějaké kategorie nebo koeficeienty??
proč řešit jestli sem byl ve vysledkové listině 1. nebo 20. dyť je to uplně jedno. mým cílem je postavit auto aby bylo putna kdo vedle mě stoji i když mám uno tak budu stavět tak dlouho až budu mít prachy na něco lepšího na sprinty a pak začnu znova stavět...a o tom to je.
v čr je 80% sprinterů kteří jezdí jenom pro pohárky ale pohár je jenom třešnička na dortu ale ten pocit že jste v cílí dřív než sprinter vedle vás vám nenahradí nic ani blbý pohár. kdo chce poháry ať se účastní tuning cupu kde je to o prachách ale né o řidičském umu a o schopnostech postavit rychlou káru. proto tvrdím že kategorie jsou na hono :D no a když už někdo bude opradu trvat na kategoriich tak bych dal jenom tři a to : atmosfery, přeplňované a diesely. a které auto bych si já osobně koupil?? cokoliv co má pod kapotou 4G63T
kategorie maj bejt tak jak to je jinde ve světě a to FWD, RWD a AWD a jestli maš turbo,kompresor a nitro nebo ne,to už pak nikoho nezajímá :) Jestli se pletu,znalí mě opraví :)8)
Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

H-Vtec píše:
daiman píše:proc tu pletete nějaké kategorie nebo koeficeienty??
kategorie maj bejt tak jak to je jinde ve světě a to FWD, RWD a AWD a jestli maš turbo,kompresor a nitro nebo ne,to už pak nikoho nezajímá :) Jestli se pletu,znalí mě opraví :)8)
tyto kategorie by už se možná daly použít.. pak at si každý jezdí v tom co mu je bližší.. ale ostatní je nepoužitelné..obecně je to nejlepší na té křižovatce..jen ta určí lepší auto při stejné dovednosti řidičů

Johnik

Příspěvek od Johnik »

blázen píše:tyto kategorie by už se možná daly použít.. pak at si každý jezdí v tom co mu je bližší.. ale ostatní je nepoužitelné..obecně je to nejlepší na té křižovatce..jen ta určí lepší auto při stejné dovednosti řidičů
Křižovatka neřiká o nikom nic. Když vidim takovýho paznehta na křižovatce jako si ty, nechává mě to úplně klidnym a jedu si to svoje. A proto je ti vítězství na tý tvojí křižovatce k ničemu a proto to nic neřiká o autě ve kterym jedeš (ať je sebelepší) ani o tvých schopnostech. Leda tak to ukazuje co ti běhá v makovicy... :?: Chceš se s někym porovnávat? Jeď na okruh, na letiště nebo na jinou uzavřenou trať.
http://pumatrip.webnode.cz/
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Butcher píše:
Chlape vyzdvihoval jsi ax gti s toho jsme tu asi všichni usoudili že to máš... jestli né tak pravděpodobně jinou podobnou platformu a podle toho co jsi dal za video tak to nej na podobném typu platformy je asi clio wiliams , které možná máš... nic proti tomuto vozíku ale stále to je a zůstena předohrabem s tuhou zadní nápravou...

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Johnik píše:
blázen píše:tyto kategorie by už se možná daly použít.. pak at si každý jezdí v tom co mu je bližší.. ale ostatní je nepoužitelné..obecně je to nejlepší na té křižovatce..jen ta určí lepší auto při stejné dovednosti řidičů
Křižovatka neřiká o nikom nic. Když vidim takovýho paznehta na křižovatce jako si ty, nechává mě to úplně klidnym a jedu si to svoje. A proto je ti vítězství na tý tvojí křižovatce k ničemu a proto to nic neřiká o autě ve kterym jedeš (ať je sebelepší) ani o tvých schopnostech. Leda tak to ukazuje co ti běhá v makovicy... :?: Chceš se s někym porovnávat? Jeď na okruh, na letiště nebo na jinou uzavřenou trať.
no když máš pumu tak je selkem logické že tě to nechává klidným :lol:

bez urážky :wink:

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

elviiis píše:
Johnik píše:

můžu ti člověče napsat, že tvoje puma by mě nechala stejně klidným, protože bych neměl zájem o něco v podobě závodu.. křižovatka je tu použita jen jako výraz,který označuje místo rovného závodu bez pravidel a kategorii... nebo si myslíš ,že sem naháněl kdejakou línou vránu podobné té pumě na každé křižovatce kterou sem projel? .. určitě ne.. ten svůj okruh si strč do prdele,ten do tématu o sprintech nepatří..ale to už tu někdo psal.

Na ty pokusy o urážení se nedá v normální debatě ani reagovat..

Johnik

Příspěvek od Johnik »

elviiis píše:
Johnik píše:

Nejsem uraženej, ale zase ji nepodceňuj :nono: :lol: . Chtěl jsem jen napsat, že křižovatka neni měřítko k porovnání s ničim. Tak měl ten příspěvek bejt pochopenej :wink: . Nic víc, nic míň :twisted: .

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 12:54, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

Taboo píše: Prave naopak. Kde a jak myslis, ze drag racing vzniklo a kde ma sve koreny? Na opustene krizovatce ve 3 hodiny rano, kde zadne objemove kategorie neplati, nikdo neprezouva pneumatiky, nevyndava sedadla, kde se jede ve skutecnych podminkach namisto perfektne pripravene a VHT nastrikane trate za potlesku divaku - jen aby nejake prditko vyhralo trpytivy poharek. Zadne omluvy a vymluvy tam neplati a pokoreni sveho soupere si clovek musi zaslouzit, ne vybrecet. Jiste, nikdo tady nepropaguje zavodeni za plneho provozu a v situacich, kde by mohlo dojit k ohrozeni at uz jinych motoristu anebo chodcu. V tomto aspektu je drag racing na opustene krizovatce nekde mimo mesto mnohem bezpecnejsi, nez ty vase "uzavrene trate", kde jedou ctyri auta najednou - se stovkama divaku jen par metru od trate bez jakychkoliv barier...
Na tuning srazech by se mělo povinně promítat "Two Lane Blacktop" :)

Johnik

Příspěvek od Johnik »

blázen píše:... nebo si myslíš ,že sem naháněl kdejakou línou vránu podobné té pumě na každé křižovatce kterou sem projel?
Soudě podle tvých předešlých příspěvků ANO.
blázen píše:.. určitě ne.. ten svůj okruh si strč do prdele,ten do tématu o sprintech nepatří..ale to už tu někdo psal.
Na druhém místě jsem uvedl letiště, ale pokud tě to uklidní tak při Renocaru v Brně (na okruhu) se jezdí sprint 400m na startovní rovince.
Taboo píše: Prave naopak. Kde a jak myslis, ze drag racing vzniklo a kde ma sve koreny? Na opustene krizovatce ve 3 hodiny rano, kde zadne objemove kategorie neplati, nikdo neprezouva pneumatiky, nevyndava sedadla, kde se jede ve skutecnych podminkach namisto perfektne pripravene a VHT nastrikane trate za potlesku divaku - jen aby nejake prditko vyhralo trpytivy poharek. Zadne omluvy a vymluvy tam neplati a pokoreni sveho soupere si clovek musi zaslouzit, ne vybrecet. Jiste, nikdo tady nepropaguje zavodeni za plneho provozu a v situacich, kde by mohlo dojit k ohrozeni at uz jinych motoristu anebo chodcu. V tomto aspektu je drag racing na opustene krizovatce nekde mimo mesto mnohem bezpecnejsi, nez ty vase "uzavrene trate", kde jedou ctyri auta najednou - se stovkama divaku jen par metru od trate bez jakychkoliv barier...
1.)
Nemám zájem, aby mě trefil kdejakej nablblej "Schumacher" (tobě bude bližší spíš "Andretti") byď by to bylo ve 3 ráno. Proto k tomu mám takovýhle postoj. Nikdy nezaručíš, že ti tam někdo nevjede, nevleze. Pokud by si zaručil, že ti tam nikdo nevleze, pak už by se jednalo o uzavřenou trať.
2.)
Pokud neni mezi těmy dvěmi "závodníky" nic smluveno nemůže se jednat o závod. Kdo ti zaručí, že oba jedou na plno. Proto je to nic neříkající.

Pokud by se na něčem domluvili, tak jak zaručíš, že oba jedou s tou povinou výbavou a podobnejma kravinama, který ti sou při snaze dosáhnout poražení soupeře nebo nejlepšího zajetýho času k hovnu. A na, který narážíš při reakcích na vykucháne fiaty.

supra_MK3

Příspěvek od supra_MK3 »

Johnik:Nemáš ponětí o čem Taboo psal!!A ty máš co za auto?

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

blázen píše:
Butcher píše:
a ty víš jak řídí elvis,kentoya nebo já? Jak jezdí elvisovo a kentoyovo auto? Napivím ti,já nejsem moc dobrej řidič,už si nevěřím. Ale ti zbylí dva.. :roll:
Hele nevím jak řídí,ale ani jsem o tom nespekuloval.Bavil jsem se o autě...a u toho už se spekulovat jakž takž dá.Kentoyův Nissan: tam jde hlavně o to,že to má skoro 500hp nebo kolik.Jinak nějakej jakože "sportovní povozek",zbytečně vrtaný kotouče,k tomu možná nějaký lepší desky,ale hlavně tak aspoň 1250kg.A elviiis?Ten měl v té době myslím ještě Rovera a to byla myslím úplná série.Jestli mám něco špatně klidně mě opravte :wink:
elviiis píše:
Butcher píše:
Chlape vyzdvihoval jsi ax gti s toho jsme tu asi všichni usoudili že to máš... jestli né tak pravděpodobně jinou podobnou platformu a podle toho co jsi dal za video tak to nej na podobném typu platformy je asi clio wiliams , které možná máš... nic proti tomuto vozíku ale stále to je a zůstena předohrabem s tuhou zadní nápravou...
Já vyzdvihoval AXo nad Charadu, ne nějak všeobecně.Jestli jste to tu z toho usoudili všichni,tak pouze blázen,Taboo a hlavně ty mi to nesustále předhazujete.Máš pravdu,nemám sice Clio Williams,je to předohrab,vzadu se skoro tuhou nápravou,ale pořád je to závodní auto :wink: Já netvrdil že jsou prdítka lepší než "dospělý" auta.Jen že mají bezpochyby něco do sebe.A že správný prdítko dokáže na správné silnici potrápit i mnohem silnější auto(RWD i 4x4).Viz. třeba S1600 vs. auta sk.N(např. Evo a Sti).Nechtěl jsem tady rozpoutat takovej flame.Kdybych to věděl,budu radši držet hubu a myslet si svoje.Příště to udělám,nebojte :wink: .....já myslím že už to stačí :roll:

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“