jj ladí...jinak ten introš se mi moc nelíbí-Jakub- píše:super to ladí s nápisem VR6... teď to ještě doplnit červeným intererem Colour Concept

Moderátor: Dave0401
jj ladí...jinak ten introš se mi moc nelíbí-Jakub- píše:super to ladí s nápisem VR6... teď to ještě doplnit červeným intererem Colour Concept
Ok...klíďo píďo vezmu i tu horšímodry.neon píše:jednu?
edit:mrknu na ne jutro v garazi v jake jsou stavu
ten tlak v chladici soustave nebude asi termostatJurisek16 píše:právě se mi stala taková "nehoda"Při rozjíždění z křižovatky mi asi při 3500ot/min (neměl jsem plný plyn) praskla hadice od topení a následně se mi všechna voda (naštěstí asi 70stupňová) vystříkala na celý motor
zalilo mi to aji jednu svíčku zřejmě ... pač mi teď po nastartování střílí jiskra z kable (koncovka co příjde na svíčku ta kovová) do motoru tudíž mi jede motor jen na 5 válcu...chci se zeptat někoho kdo má VR6 nebo se vyzná...jak mám sundat kabel ze svíčky...pač je strašně utopený v tom hliníku..tak jestli to musí jít celé dolů nebo je na to nějaká finta
Hned po spravení hadice jsem ho nechal běžet aby se zahřál na provozní teplotu...myslel jsem že se to po chvilce tou teplotou odpaří...ale nic (zatím, jen strašný dým z vypařující se vody) No a teď k té posrané trubce ! Během týdne jsem zjistil že se auto dostává strašně dlouho na provozní teplotu...připadá mi jako by byl neustále otevřený termostat...může to mít vliv na tlak v chladící soustavě ? Pač ta trubka praskla na místě kde by v životě nemohla prasknout
Poraď te
Dík
ale aspon víš vo co go ted už tě nic jen tak nerozházíremix píše:jeste jednou budu mit problemy s chlazenim, prehrivanim, tlakovanim soustavy nebo něco podobného, tak začínám jezdit na kole
Termostat má svojí plastovou krabičku na pravé straně motoru vedle baterky. Jsou tam v něm i tři čidla takže to lehce najdeš. Kdyby něco tak se zeptej mojeho bráchy nebo se stav. A co se týče vodní pumpy tak se modli ať s ní nic nemáš, bo budeš muset zvedat motor kvůli její výměně...Jurisek16 píše:jj...a teď mi ještě řekni kde jeTak jako možná že ta trubka už to měla za sebou a prostě si praskla...chudinka je přímo u motoru asi toho měla plnou (_!_)