News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
V Mošnově to bylo dobré,i přes to že nám počasí nevyšlo
Ale cesta tam i zpět byla na h....,ja jsem cestou tam chytl defekt,guma je na sračky,trošku mám kopnutý disk,a aby toho nebylo málo,tak jsem si ještě dojebal práh na retardéru
Ale REMIX dopadl určitě hůř jak já.Cestou zpět to zbytečně moc hnali,a škodárna dostala po tlamě
Škoda toho pánové....
Tady nešlo o to že jsem to hnal, tam kde sem se střetl se zdí jsem mohl jet tak 60-65km/h, ale nějakej špal mi zasekl záhadně kolo a stáhlo mě to na pravou stranu na zeď a na té vodě už jsem nic dělat nemohl a dostal jsem hodiny....felda píše:V Mošnově to bylo dobré,i přes to že nám počasí nevyšloAle cesta tam i zpět byla na h....,ja jsem cestou tam chytl defekt,guma je na sračky,trošku mám kopnutý disk,a aby toho nebylo málo,tak jsem si ještě dojebal práh na retardéru
![]()
![]()
Ale REMIX dopadl určitě hůř jak já.Cestou zpět to zbytečně moc hnali,a škodárna dostala po tlamě
Škoda toho pánové....
2 Tomotomoking píše:bo neni cas P..o !CCCO 1.8T píše:Tak kde jste všici? Už je skoro 12.00 a ještě si tu dneska nikdo nerýpnul
2 Felda ten podpis si změň na: Tak trochu jiná felga
real tuning by Taboo
Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,
A teď zprávy z domova
http://automix.centrum.cz/novinky/clanek.phtml?id=5767
2 HF turbo: Pane HF teď je z tebe mediální hvězda!

http://automix.centrum.cz/novinky/clanek.phtml?id=5767
2 HF turbo: Pane HF teď je z tebe mediální hvězda!

real tuning by Taboo
Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,
-
Návštěvník
to tomo: bouhužel to byl náš kolega milan s Astrou GSI
a nějaký cip s kadettem cabrio,s tím airbrushem,prý se naháněli po karviné ve 150tce a milan to trišku neuřídil no
,těžko říci,mám info z třetí ruky
, hodl to jsou ty capiny po karviné na našich kvalitních kominikacích
myslím že za chvíli bude TTK mít big garage u H+P Autodemontu 
-
Návštěvník
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
no HF Turbo ..... je ted medialni hvezda
Kokoti nevi, ze do lancii se davaly motory od Ferrari (sice do Themy)
.... jinak pokud jste vcera a dnes videli neco modreho co prosvistelo kolem vas jako blesk ..... tak to jsem poctil Karvinou svoji navstevou

Kokoti nevi, ze do lancii se davaly motory od Ferrari (sice do Themy)
.... jinak pokud jste vcera a dnes videli neco modreho co prosvistelo kolem vas jako blesk ..... tak to jsem poctil Karvinou svoji navstevou
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Sacre-belu.. Jeste, ze mi to vic, jak 150 nejde.Anonymous píše:to tomo: bouhužel to byl náš kolega milan s Astrou GSIa nějaký cip s kadettem cabrio,s tím airbrushem,prý se naháněli po karviné ve 150tce a milan to trišku neuřídil no
,těžko říci,mám info z třetí ruky
, hodl to jsou ty capiny po karviné na našich kvalitních kominikacích
myslím že za chvíli bude TTK mít big garage u H+P Autodemontu
Muhuhuhuhu
Live4Ride Syndicate
To WESLY:Poznal jsem tě.Jel jsem z Tesca plný auto tašek a mladou vedle na sedačce.Ale napadlo mě že bych zastavil ale víš jak s babou v autě,jen by prudila že už chce domu.PŘÍŠTĚ.
To ALL:Byl to milan ASTRA jel jsem kolem a zastavil se tam,honily se s tím kadettem cabrio a on mu udělal myšku,milan to chtěl strhnout a dostal hodiny a sejmul značku vedle cesty,lechce to dones kryt pod motorem,a trošičku kolo,prej nebýt těch nových pneu s vytuženýma bokama tak by šly kola do hajzlu,no neměl moc čas kecat se mnou ale kecal s bengama.
To ALL:Byl to milan ASTRA jel jsem kolem a zastavil se tam,honily se s tím kadettem cabrio a on mu udělal myšku,milan to chtěl strhnout a dostal hodiny a sejmul značku vedle cesty,lechce to dones kryt pod motorem,a trošičku kolo,prej nebýt těch nových pneu s vytuženýma bokama tak by šly kola do hajzlu,no neměl moc čas kecat se mnou ale kecal s bengama.
-
Návštěvník
je to takový ten žlutý Kadett cabrio s airbushem na kapotě???RadekL píše:To WESLY:Poznal jsem tě.Jel jsem z Tesca plný auto tašek a mladou vedle na sedačce.Ale napadlo mě že bych zastavil ale víš jak s babou v autě,jen by prudila že už chce domu.PŘÍŠTĚ.
das Auto