Moderátor: Dave0401
Tady nešlo o to že jsem to hnal, tam kde sem se střetl se zdí jsem mohl jet tak 60-65km/h, ale nějakej špal mi zasekl záhadně kolo a stáhlo mě to na pravou stranu na zeď a na té vodě už jsem nic dělat nemohl a dostal jsem hodiny....felda píše:V Mošnově to bylo dobré,i přes to že nám počasí nevyšloAle cesta tam i zpět byla na h....,ja jsem cestou tam chytl defekt,guma je na sračky,trošku mám kopnutý disk,a aby toho nebylo málo,tak jsem si ještě dojebal práh na retardéru
![]()
![]()
Ale REMIX dopadl určitě hůř jak já.Cestou zpět to zbytečně moc hnali,a škodárna dostala po tlamě
Škoda toho pánové....
2 Tomotomoking píše:bo neni cas P..o !CCCO 1.8T píše:Tak kde jste všici? Už je skoro 12.00 a ještě si tu dneska nikdo nerýpnul
Sacre-belu.. Jeste, ze mi to vic, jak 150 nejde.Anonymous píše:to tomo: bouhužel to byl náš kolega milan s Astrou GSIa nějaký cip s kadettem cabrio,s tím airbrushem,prý se naháněli po karviné ve 150tce a milan to trišku neuřídil no
,těžko říci,mám info z třetí ruky
, hodl to jsou ty capiny po karviné na našich kvalitních kominikacích
myslím že za chvíli bude TTK mít big garage u H+P Autodemontu
je to takový ten žlutý Kadett cabrio s airbushem na kapotě???RadekL píše:To WESLY:Poznal jsem tě.Jel jsem z Tesca plný auto tašek a mladou vedle na sedačce.Ale napadlo mě že bych zastavil ale víš jak s babou v autě,jen by prudila že už chce domu.PŘÍŠTĚ.
To ALL:Byl to milan ASTRA jel jsem kolem a zastavil se tam,honily se s tím kadettem cabrio a on mu udělal myšku,milan to chtěl strhnout a dostal hodiny a sejmul značku vedle cesty,lechce to dones kryt pod motorem,a trošičku kolo,prej nebýt těch nových pneu s vytuženýma bokama tak by šly kola do hajzlu,no neměl moc čas kecat se mnou ale kecal s bengama.