Nehody....:(
Moderátor: Dave0401
- F.l.a.n.e.l.
Re: Nehody....:(
TEn článek jsem nečetl, ale nepsali čí to byla vina? Protože v případě že řidič jel po hlavní nedovolenou rychlostí, měla by být vina automaticky připsána jemu, páč vozidlo, které dávalo přednost v jízdě nemohlo tak rychle přibližující se vůz vidět, nebo případně zaeragovat.... (zvlášt tam... jsou tam keře uprostřed ostrůvku)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

to by bylo hodne blbe....
ty by jsi jel v 50-ce 60km/h a borec by ti nedal prednost.... tvoje vina???
tak to nemyslel podle mě
ale v 50km/h třeba 120?
ale v 50km/h třeba 120?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Ten s Lineou je KOKOT,ČURÁK,ZMRD A CYP jak lampa
Naposledy upravil(a) V-Y-V-I dne 13 zář 2008 20:59, celkem upraveno 1 x.
das Auto
Je to v šetření. Taky by mě zajímalo kdo tam zadrbal. Každopádně si myslím, že kdyby jeli 50 tak se to nestalo, nebo s minimálními následky.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- F.l.a.n.e.l.
Dan píše:to by bylo hodne blbe....
Dane, původně jsem to myslel tak jak to upravil barry, že prostě opravdu o hodně více...barry píše:tak to nemyslel podle mě
ale v 50km/h třeba 120?
Jinak dle článku to vychází i na 6Okm/h že by byla vina tvá

Berme ale zase detaily, tzn že radar je většinou nastavený na cca 55-65km/h a až po překročení této hranice se začíná něco šetřit...
Když ve městě nabouráš do někoho 6Okou, určitě neotočíš frajera na střechu, jako v případě v Havířově... tam asi jel taxík víc než 6Okm/h, o čem svědčí i foto aut po nehodě a proto jsem psal, že byl měl vinu nést ten co jel 12O po městě (za ostrůvkem na kterém jsou 15Ocm vysoké keře a nejde za ně vidět )

Dle článku a soudu.:
Za srážku nenese vinu modré auto, i když vjelo z vedlejší silnice do dráhy vozu na hlavní. Vinen je řidič červeného vozu (jel po hlavní). Porušil totiž dopravní předpisy.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

s článku vyplývá že překročí-li rychlost o víc jak 70%, což je v 50tce min. 85km/h a více 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
to uz zni celkem rozume....
Všichni taxikáři tu jezdí jak kreténi! Do mě to taky napálil když jsem stál na červené. To byla zrovna Verča těhotná a odvezla ji záchranka na vyšetření, ještě teď má problémy s páteří, ale podle soudního znalce ji nic není. Taxikář dostal pokutu 2 500 na magistrátě toď vše. Jo a od svého zaměstnavatele nové auto...F.l.a.n.e.l. píše:asi budu za zm*da ale víc takových taxikářů.... po havířově jezdí jak hovda a nikdo s tím nic nedělá... asi je třeba aby si sáhli na život, aby ji m došlo at jezdí slušně...
Peugeot 206 SW 2,0HDI
VW Golf III VR6
VW Golf I
VW Golf III VR6
VW Golf I
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Neber to spatne ale cos cekal v nasem state ??? Majitele maji dost znamych takze si myslim ze se o sve ridice "postaraji". Kamos tukl taxikare do dveri a odhadnuta skoda 90 000 (zniceny motor, karoserie lak)
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Njn v našem státě jde vše...Luke_TDI píše:Neber to spatne ale cos cekal v nasem state ??? Majitele maji dost znamych takze si myslim ze se o sve ridice "postaraji". Kamos tukl taxikare do dveri a odhadnuta skoda 90 000 (zniceny motor, karoserie lak)
Ale tak na body taxikáři časem dojedou, viz jeden nejmenovaný taxikář žlutých Havířovských taxíků...
Peugeot 206 SW 2,0HDI
VW Golf III VR6
VW Golf I
VW Golf III VR6
VW Golf I
- F.l.a.n.e.l.
Jo jo... Horos má rok odpočinek 
ale ten to má víceméně kvůli toho, že si na něho jedna dvojice vod pčr zasedla
Mě by stačilo abych se každý pátek a sobotu večer stavil na zastávky u Co kdyby... a měl bych činnost jak prase...
minulý týden snad 12 taxiků za sebou na zastávkách...

ale ten to má víceméně kvůli toho, že si na něho jedna dvojice vod pčr zasedla

Mě by stačilo abych se každý pátek a sobotu večer stavil na zastávky u Co kdyby... a měl bych činnost jak prase...

líbil se mi příběh, když se Horos honil s bílou Octávkou na Rudné... "170 a borci se furt chtěli honit... a pak se dívám do zrcátka pořádně, kurva, bílé límečky a uniformy" 

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- F.l.a.n.e.l.
no tak tenhle příběh se mi taky stal, problém je ten že ty octy jsou tady bílé dvě, jedna je 1,8T a druhá 1,6ka... Když jsem měl calibru, věděl jsem jen o 1,6
a taky jsem se divil, jak mě chytali na horní suchou...
Mě lapli a říkám jim, to není jedna šestka že... ? to máme 1,8t že ? a ON: jo proč? říkám: bo té 1,6 jsem zatím vždycky ujel
no a borec, takže 1OOO ano? 

Mě lapli a říkám jim, to není jedna šestka že... ? to máme 1,8t že ? a ON: jo proč? říkám: bo té 1,6 jsem zatím vždycky ujel

Navzájem jste se legitimovali a přátelsky za 1000,-

Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
to jsem měl ještě calibru s "rohlikem" takže legitimoval jen on mě...
samozřejmě na složenku a samozřejmě zaměstnaný na pracáku... přece nebudu říkat kde jsem robil... aby to vymahali i tam
samozřejmě na složenku a samozřejmě zaměstnaný na pracáku... přece nebudu říkat kde jsem robil... aby to vymahali i tam

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Skoda pavla byl jeden z nejlepsich u nas 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- F.l.a.n.e.l.
abc...
Naposledy upravil(a) F.l.a.n.e.l. dne 26 zář 2008 20:56, celkem upraveno 1 x.

- F.l.a.n.e.l.
Je to od Savely k Merkuru hanuši
Je to u Zš FR. Hrubína a "horního" gymplu 

JJ, u horního gymplu. Mazec pohled pri příjezdu. Nedalo se ani dojet blíž. Ještě že ta paní nejela v nějakém faforitu, jinak ....
Ten kluk tvrdil že si nic nepamatuje. Někteří říkali, že řídil on. Vypadal na sortu lidí, jak psal Flanděr. Kdyby dojebal sebe, ale že to vždycky odnesou neviní
Ten kluk tvrdil že si nic nepamatuje. Někteří říkali, že řídil on. Vypadal na sortu lidí, jak psal Flanděr. Kdyby dojebal sebe, ale že to vždycky odnesou neviní

Live4Ride Syndicate