Klouzalo to radne a ja to nechtel hodit hned do kacirku tak proto tak opatrne...
Ondras, tocil jsi taky???Kdyz tak neco prihod...

http://www.youtube.com/watch?v=Mod5am1Ub_Q
Moderátor: Jardafox
Jezdilo a moc dobřekujon píše:ze včera? Nejezdilo tam náhodou s tebou červený saxo s oranž. střechou a stříbrná 206ka?To video nemam teďka čas zkoumat, proto se ptám, pak se na to mrknu
Točil, točil. Dokonce dvěmi kamerami. Právě jsem začal dělat na zpracování. Jakmile to bude, hodím to.Josh píše:Ondras, tocil jsi taky???Kdyz tak neco prihod...
Ani nemluv, tocil to kamos mobilem a jeste k tomu jen prvni kolo, to jsem si to teprve osahaval, protoze jsem jel poprve s tim autem a poprve na okruhu tak trosku s odstupem, dalsi kola uz sly lepe.....T-O-M píše:soucit bych měl ale né s kvalitou záznamu
Jo, budevrkuboy píše:Ondras: bude video s casomirou a mapkou? ja z toho uplne uchcavammam rad takovy picovinky
V autě je PDA s GPS a programem na logování. Dá se použít i navigace. Log potom zpracuju ve vlastním programu, který krom statických analýz umí udělat i videosoubory s budíkama, mapou apod. Ve střihovém softu se to pak smíchá dohromady. Je to tedy trošku krkolomné.Josh píše:Jak ty to delas ty picovinky u videa?
GPS? Jak konkretne?
Bude video i ze zadní kamery ?Ondras píše:Jasně, chroma-key. Videa s budíkama / mapou jsou nagenerované s modrým pozadím.