uprava motoru renault v6 benzín
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
uprava motoru renault v6 benzín
uvažuji o upravě motoru 140kw v6 nechci nic brutalního ale rád bych se dostal na +-160kw komplet ladák mám už domluvenej, ma smysl čip??? u nafty je to znát ale u mé staré lagi nic moc neznate nějakou firmu co se zajimá o upravu rencku??? prosím o radu celkem mě to hlodá 

Re: uprava motoru renault v6 benzín
mám pocit,že tento motor je i v tom P406 Coupe,kterej se tu řešíBob píše:uvažuji o upravě motoru 140kw v6 nechci nic brutalního ale rád bych se dostal na +-160kw komplet ladák mám už domluvenej, ma smysl čip??? u nafty je to znát ale u mé staré lagi nic moc neznate nějakou firmu co se zajimá o upravu rencku??? prosím o radu celkem mě to hlodá

-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.elia-ag.de/index2.html
na strankach nic moc nebude ale delaji i starsi modely
napis jim a uvidis. Podle me urcite neco maji
na strankach nic moc nebude ale delaji i starsi modely

Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
rozmysli si dobře jak auto využíváš a jak dlouho si ho chceš nechat, a jestli ti je jedno zda v průběhu přestavby bude delší dobu stát...
tenhle výkonovej nárust není nereálnej -začal bych klasicky jako u každýho motoru -vyndat vyčistit, proměřit zda má cenu stavět na tom co máš, nebo to zgenerálkovat a na to aplikovat úpravy....
lehce udělat hlavu a sací potrubí (stačí odstranit výrobní nedostatky kanálů v oblasti přechodu kanál/sedlo a zabrousit ventily), laděný svody...Když by si motor víc rozebíral uvažoval bych o vyvážení ojnic a pístů do tolerance 0.5g,odlehčit setrvák, pokud jde atd..napsáno toho tady bylo dost
"chip" bych dělal až nakonec -stavěnej od základu pro potřeby motoru
tenhle výkonovej nárust není nereálnej -začal bych klasicky jako u každýho motoru -vyndat vyčistit, proměřit zda má cenu stavět na tom co máš, nebo to zgenerálkovat a na to aplikovat úpravy....
lehce udělat hlavu a sací potrubí (stačí odstranit výrobní nedostatky kanálů v oblasti přechodu kanál/sedlo a zabrousit ventily), laděný svody...Když by si motor víc rozebíral uvažoval bych o vyvážení ojnic a pístů do tolerance 0.5g,odlehčit setrvák, pokud jde atd..napsáno toho tady bylo dost
"chip" bych dělal až nakonec -stavěnej od základu pro potřeby motoru
je možná podobnej ale stejnej nenígoreff píše:mám pocit,že tento motor je i v tom P406 Coupe,kterej se tu řešíBob píše:uvažuji o upravě motoru 140kw v6 nechci nic brutalního ale rád bych se dostal na +-160kw komplet ladák mám už domluvenej, ma smysl čip??? u nafty je to znát ale u mé staré lagi nic moc neznate nějakou firmu co se zajimá o upravu rencku??? prosím o radu celkem mě to hlodá
pravě že přes zimu jezdyt z v6 nebudu mam i druhé auto a na jaro chci mýt motor hotov jinak motor je jak stovarny auto se kupovalo zrozebraním motorem a ten se před měsicem dodělal a jezdí to hodně dobře ale u nás vklubu se v6 rozmnožili a ja je chci na jaře na sprintu překvapit proto se nemužu domluvyt zklukama sklubu pač konkurence nespí
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
www.revilohifi.cz
nestraš co ja vým tak ne jinak je po překvapení oni any nevý že mám v6
www.revilohifi.cz
www.revilohifi.cz
jestli máš tenhle,tak stejný jeBob píše:je možná podobnej ale stejnej nenígoreff píše:mám pocit,že tento motor je i v tom P406 Coupe,kterej se tu řešíBob píše:uvažuji o upravě motoru 140kw v6 nechci nic brutalního ale rád bych se dostal na +-160kw komplet ladák mám už domluvenej, ma smysl čip??? u nafty je to znát ale u mé staré lagi nic moc neznate nějakou firmu co se zajimá o upravu rencku??? prosím o radu celkem mě to hlodá

a tady pro nevěřící http://it.wikipedia.org/wiki/PSA_ES http://www.vectorbd.com/peugeot/v6.html
sklaním před tebou máš pravdu
www.revilohifi.cz
www.revilohifi.cz
vše je jen o penězích a o tom kolik chceš investovat....základem u atmosferickýho motoru je tam nějakym způsobem dostat víc vzduchu a nějak to zas vše dostat ven....Vačky,spasování výrobních tolerancí,komplet výfuk,přepracovaný sání a nakonec softík....investice bez vaček kolem 50000.-
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
specializovaný servis japonsko a itálie......
můžu se zeptat, jak se to vůbec dělá? nikdy jsem to nepochopil, hlavně slícování, to musí bejt nějakej extra dlouhej brusnej a potom leštící vehement na vrtačku nebo co??jolik píše:nejlevněji tě vyjde vybrousit přesahy v sacích kanálcích,když to budeš dělat sám tak 1 000,. za brusivo a leštivo a něco za těsnění,pak to slícuješ a smontuješ motor.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
kamo tak to asi neni ten 24v ale 12v (motor PRV). a to sou mi počty čečemikey píše:mam tez tento motor ale ma pouze 120 kw (170 k)..-((((((((

žádnej motor nemá 120kW a 170 koní

3x Renault Safrane Hartge Biturbo
maš pravdu jeto stará verze 3l jinak investyce za kterou nechci na motoru jít je kolem30t+- ono to jede už tet hodně slušněbóďa píše:kamo tak to asi neni ten 24v ale 12v (motor PRV). a to sou mi počty čečemikey píše:mam tez tento motor ale ma pouze 120 kw (170 k)..-((((((((jestli myslis ten co ja tak ma 123 kW což je 167 koní.... (mam ho v autě, do faceliftovany verze myho auta se uz dával ten 24 v)
ja to dělal vpraci frezkou a pak triskovačkou použivá se na leštění hliniku a nerezi je to potom jak lechce matné zrcadlo
www.revilohifi.cz
www.revilohifi.cz
nejsi první co to říká ale mě ještě nesklamal a to mám 3lagunu a2x r5 stejně se nadává na forda a měl sem tři a jen jeden se sral a zbytek ok prostě jak chytneš zmrda tak se deš oběsit
www.revilohifi.cz
www.revilohifi.cz
mno za +-30tis uděláš tak komplet vejfuck sání a takový ty hovadinky a budeš vděčnej když se dostaneš na 130kw jestli to teď má 123...Bob píše:maš pravdu jeto stará verze 3l jinak investyce za kterou nechci na motoru jít je kolem30t+- ono to jede už tet hodně slušněbóďa píše:kamo tak to asi neni ten 24v ale 12v (motor PRV). a to sou mi počty čečemikey píše:mam tez tento motor ale ma pouze 120 kw (170 k)..-((((((((jestli myslis ten co ja tak ma 123 kW což je 167 koní.... (mam ho v autě, do faceliftovany verze myho auta se uz dával ten 24 v)
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
ted má 140kw zaklat a lauf nepočitám do ceny ten už je objednán
www.revilohifi.cz
www.revilohifi.cz
Bob:zkus se mrknout po netu kolik by Tě vyšly písty s vyšší kompresí počítám tak 15 kulí i s poštou vybroušení a vyleštění 6ti kanálku a zabroušení 12ti ventilu cca 4 k vytáhnutí katu 0,s.filtr (odstínit a přivést vzduch) i s těsněním jsi na 25 k tohle bys na výkonu určitě poznal,výfuck bych řešil až po výměně vaček 

Vento GTI 150+
Když měníš písty tak rovnou samozřejmně uděláš GO motoru a to ti do 30ti nevynde ani kdyby ses na nudličky rozkrájel... to máš kliku ojni nové písty těsnění kruhy ložiska výbrus honování orovnání bloku hlav atd atd atd...jolik píše:Bob:zkus se mrknout po netu kolik by Tě vyšly písty s vyšší kompresí počítám tak 15 kulí i s poštou vybroušení a vyleštění 6ti kanálku a zabroušení 12ti ventilu cca 4 k vytáhnutí katu 0,s.filtr (odstínit a přivést vzduch) i s těsněním jsi na 25 k tohle bys na výkonu určitě poznal,výfuck bych řešil až po výměně vaček
to je možné ale takovýto zásah v podstatě znamená GO znovu... k pístům je třeba výbrus dále vzhledem k vyšší mtlakům bych doporučil orovnat blok a hlavy a dát kvalitnější těsnění pod makovici a kvlaitnější šrouby... co oojnic týče je otýzka jak pevné jsou ty seriové pokud je šance že to vydrží je třeba je alespoň vyůhlovat... a navíc není go jako go výměna rozvodů a šálů není go kdyžto běžnej servisní zásah asi jako výměna oleje...bóďa píše:panove, pokud byste si precetli i prvni stranku, zjistite, ze je motor po generálce