Pustil píše:Než se to vyfotilo to bylo keců...
Hondzik323f:,,Vem si čepici"
Já:,,nechci, budu jak debil"
Hondzik323f:,,hovno, budeš velkej gangsta, ještě kapucu a já ti pujčim brejle, vole"
Já:,,ne že to hodíš na TF ty svině"
...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Pustil píše:Než se to vyfotilo to bylo keců...
Hondzik323f:,,hovno, budeš velkej gangsta, ještě kapucu a já ti pujčim brejle, vole"
...
Mně to bylo téměř jasný, ale sranda musí bejt. Ono těch fotek vzniklo víc a některý jsou ještě zajímavější.DOEMIXXX píše:Pustil píše:Než se to vyfotilo to bylo keců...
...od ceho si myslis, ze jsou kamaradi
hlavně celý si to začal ty a když sem tě viděl jak "pózuješ" u toho auta tak se ve mě projevila profesionální deformace a mildatuning mi v tom vydatně pomáhal, to že jsme doaldili pár detailů a na tu fotku teď můžeš balit na intru kočičky je jen bonusPustil píše:Mně to bylo téměř jasný, ale sranda musí bejt. Ono těch fotek vzniklo víc a některý jsou ještě zajímavější.DOEMIXXX píše:Pustil píše:Než se to vyfotilo to bylo keců...
...od ceho si myslis, ze jsou kamaradi
Ještě rok...holt 3 roky učňák a dva roky maturitní nástavba...už mi to leze na nervy ale...mi zakazujou jezdit i autemDOEMIXXX píše:Pustil jak dlouho jeste budes na intru?
fella taky myslim, jeste bydli na intru (taky nastavba), ale ma je v pici, od 18let si tam muze delat co chce...to se divim, ze je "poslouchas"Pustil píše:Ještě rok...holt 3 roky učňák a dva roky maturitní nástavba...už mi to leze na nervy ale...mi zakazujou jezdit i autemDOEMIXXX píše:Pustil jak dlouho jeste budes na intru?
Nasrat...už tu výhružky typu ,,budeš okamžitě vyloučen" beru jako denní rutinuDOEMIXXX píše:fella taky myslim, jeste bydli na intru (taky nastavba), ale ma je v pici, od 18let si tam muze delat co chce...to se divim, ze je "poslouchas"Pustil píše:Ještě rok...holt 3 roky učňák a dva roky maturitní nástavba...už mi to leze na nervy ale...mi zakazujou jezdit i autemDOEMIXXX píše:Pustil jak dlouho jeste budes na intru?
to je masakr...nedokazu si predstavit, ze by mi nejaka pica "vychovatelka" rikala v dospelosti co mam delatPustil píše:Nasrat...už tu výhružky typu ,,budeš okamžitě vyloučen" beru jako denní rutinuDOEMIXXX píše:fella taky myslim, jeste bydli na intru (taky nastavba), ale ma je v pici, od 18let si tam muze delat co chce...to se divim, ze je "poslouchas"Pustil píše: Ještě rok...holt 3 roky učňák a dva roky maturitní nástavba...už mi to leze na nervy ale...mi zakazujou jezdit i autem
a v nich ble(a)chy cobleach píše:na hlavach mame afra a ne rasty
Katalog Kenvelo dostMirek999 píše:Fotky,jak nejaky modelove na obleceni.
to jsem....btw. jak resis to, kdyz chces jit nekam chlastat a vis, ze na intru spat urcite nebudes, picujou?Pustil píše:To buď rád že to neznáš.
Tak jako plnoletej se omluvim na jeden den z rodinných důvodů a nazdar.Jinak je to průser, maj tu testery a alkohol znamená konec na intru a podmínku ve škole...vězení hadr.DOEMIXXX píše:to jsem....btw. jak resis to, kdyz chces jit nekam chlastat a vis, ze na intru spat urcite nebudes, picujou?Pustil píše:To buď rád že to neznáš.
DOEMIXXX píše:seznamka ON hleda JEHO dostPustil píše:Katalog Kenvelo dostMirek999 píše:Fotky,jak nejaky modelove na obleceni.![]()
btw. Honzo, tobe se to vymsti a kluci sem daj fotku jak si poblitej nekde na privatu a vsichni na tebe lejou pivo
se netlem, stačili moje narozeniny když si celej večer řikal: a na to si plácnem a ráno sis myslel že peťan je lucinka....Pustil píše:DOEMIXXX píše:seznamka ON hleda JEHO dostPustil píše: Katalog Kenvelo dost![]()
btw. Honzo, tobe se to vymsti a kluci sem daj fotku jak si poblitej nekde na privatu a vsichni na tebe lejou pivo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já myslel že se oblíkáte takhle že je to pohodlný, ale potvrdilo se mi, že toje stejná póza jako frikulínciDOEMIXXX píše:hondzik323f: Hezka nasvicena a cista fotka, ale jak uz psali, obsah je tragajinak ty real hustalaz, kdyz chces bejt playa, tak zahod chleby Adio a nabihej pro NIKE
![]()
Tak bylo mi řečeno abych se tvářil jako hodně zlej gangsta z filmu, tak jsem to zkusilEiffel píše:já myslel že se oblíkáte takhle že je to pohodlný, ale potvrdilo se mi, že toje stejná póza jako frikulínciDOEMIXXX píše:hondzik323f: Hezka nasvicena a cista fotka, ale jak uz psali, obsah je tragajinak ty real hustalaz, kdyz chces bejt playa, tak zahod chleby Adio a nabihej pro NIKE
![]()
je to fotka z prdele....Eiffel píše:já myslel že se oblíkáte takhle že je to pohodlný, ale potvrdilo se mi, že toje stejná póza jako frikulínciDOEMIXXX píše:hondzik323f: Hezka nasvicena a cista fotka, ale jak uz psali, obsah je tragajinak ty real hustalaz, kdyz chces bejt playa, tak zahod chleby Adio a nabihej pro NIKE
![]()
kdo to jsou frikulinci? To vidim a slysim poprve...Eiffel píše:já myslel že se oblíkáte takhle že je to pohodlný, ale potvrdilo se mi, že toje stejná póza jako frikulínciDOEMIXXX píše:hondzik323f: Hezka nasvicena a cista fotka, ale jak uz psali, obsah je tragajinak ty real hustalaz, kdyz chces bejt playa, tak zahod chleby Adio a nabihej pro NIKE
![]()
tak bych prisel az bych byl strizlivejPustil píše:Tak jako plnoletej se omluvim na jeden den z rodinných důvodů a nazdar.Jinak je to průser, maj tu testery a alkohol znamená konec na intru a podmínku ve škole...vězení hadr.DOEMIXXX píše:to jsem....btw. jak resis to, kdyz chces jit nekam chlastat a vis, ze na intru spat urcite nebudes, picujou?Pustil píše:To buď rád že to neznáš.
FREE COOL a IN=frikulínDOEMIXXX píše:kdo to jsou frikulinci? To vidim a slysim poprve...Eiffel píše:já myslel že se oblíkáte takhle že je to pohodlný, ale potvrdilo se mi, že toje stejná póza jako frikulínciDOEMIXXX píše:hondzik323f: Hezka nasvicena a cista fotka, ale jak uz psali, obsah je tragajinak ty real hustalaz, kdyz chces bejt playa, tak zahod chleby Adio a nabihej pro NIKE
![]()
Jinak ty kaji, snad vis jak se oblikam, btw. a to je pohodlny...zadny stisneny pocit v rozkroku nehrozi