To Johny: No tak je to lepsi jak uz je komplet, no je to strojovna proste

Dekuju za pochvalu, taky jsme ji schaneli hoooodne dlouho...ted uz ji mame 2 roky a zatim zadny upravy v planu nebyly. tedy jen ty funcni. Pres zimu se udela plecharina a lak a pak se uvidi..ale urcite se nebude nijak prznit. Doufam..Berry píše:Hele no to je parada konecne jedna krasna v origo GSI stavu, byt tebou tak bych sehnal predni GSI origo spoiler takovy cerny plastovy a mlhovky a parada, dneska se hrozne auta cenni kdyz jsou v orio stavu, myslim jako sportovni kousky, ktere nejsou zpizdene tuzingem, fakt vypada nadherne:)
Nebyla nedávno ještě v inzerci na prodej? Koukal jsem po ní se přiznámGeri_007 píše:Tak sem hodim nasi atricku 2.0 16V Gsi))
KONI podvozek - stelovatelny
Kola 15''
Ate Power disk
Konus filtr
upravena maska
jinak se na ni pracuje a pres zimu se bude makat jeste vic:-)
počki ty už jsi ten C20LET střelil nebo ho ještě máš? Jeden kolega kadeťák tady z Opavy LETko marně sháněl do KadettaTiger.s píše:Bouže nebude ...mám ted plány s bydlením ..bude ale lehká g.o stávajícího motoru a bude se kouzlit s carbonem a kevlarem
Kubi: byla, pritel se zamiloval do alfiny, s tim, ze da astru na prodej, ale jen mesic a bud se proda bo ne, zajemcu byl odocela dost, ale kazdej si mylsi, ze je to auto zadarmo bo nevim.. je v perfektnim stavu, a prdat jsem ji nemuseli, takze nakonec padlo rozhodnuti, ze si ji nechame jeste minimalne 2 roky - co ma technickou. Ja mam osobne z toho radost, protoze je to mazlik, opravdu jo.. vzdycky kdyz s v ni jedu projet, tak je to zazitekkubi píše:Nebyla nedávno ještě v inzerci na prodej? Koukal jsem po ní se přiznámGeri_007 píše:Tak sem hodim nasi atricku 2.0 16V Gsi))
Kola 15''
Ate Power disk
Konus filtr
upravena maska
jinak se na ni pracuje a pres zimu se bude makat jeste vic:-)GSi 16v ať už Astra nebo ještě líp Kadett to je takový můj "pozemský" sen, který bych si rád splnil (i když při studiu nevim nevim
)
Velmi rád věřím, ono 150 PS a relativně lehoučký hatchback (v případě kadetta ultralehký) to už něco slibuje... No nedivím se, že zájemců bylo hodně, snad se mi taky poštěstí něco podobnýho, ať už Corsa GSi, Astra GSi nebo Kadett...Geri_007 píše:Kubi: byla, pritel se zamiloval do alfiny, s tim, ze da astru na prodej, ale jen mesic a bud se proda bo ne, zajemcu byl odocela dost, ale kazdej si mylsi, ze je to auto zadarmo bo nevim.. je v perfektnim stavu, a prdat jsem ji nemuseli, takze nakonec padlo rozhodnuti, ze si ji nechame jeste minimalne 2 roky - co ma technickou. Ja mam osobne z toho radost, protoze je to mazlik, opravdu jo.. vzdycky kdyz s v ni jedu projet, tak je to zazitekkubi píše:Nebyla nedávno ještě v inzerci na prodej? Koukal jsem po ní se přiznámGeri_007 píše:Tak sem hodim nasi atricku 2.0 16V Gsi))
Kola 15''
Ate Power disk
Konus filtr
upravena maska
jinak se na ni pracuje a pres zimu se bude makat jeste vic:-)GSi 16v ať už Astra nebo ještě líp Kadett to je takový můj "pozemský" sen, který bych si rád splnil (i když při studiu nevim nevim
)
![]()
jj na kadett.cz se dozvíš hodně věcí, je tam plno lidí co se vyznaj, takže když je jakýkoliv problém, je to v suchuGeri_007 píše:Kubi: vim, kde hledat, ale nidky to nebylo ono, co bych chtela:-)))
bud moc penez a auto vypadalo dost divne, bo takovej kus proste nebyl... alespon ze je doma astricka:-)
jinak corsaclub znam:-) a domovskej je www.kadett.cz![]()