DOEMIXXX píše:kubajzsemily: Máš to pěkný čoveče Btw. jeste folie tomu doprej a bude to supa
moc diky, folie snad na jaro, k tomu už konečně normalní kapota kterou už řešim dost dlouho ale ještě jsem se k tomu nedostal, a asi pujde dolu zadní spodní křídlo, to vše až na jaře, davam tomu tak měsic a pujde do garáže .............jsem rad že se líbí
no tak to bude uplna bomba bez toho zadniho kridla a org. kapota (v to jsem ani uz nedoufal) Gj
DOEMIXXX píše:kubajzsemily: Máš to pěkný čoveče Btw. jeste folie tomu doprej a bude to supa
moc diky, folie snad na jaro, k tomu už konečně normalní kapota kterou už řešim dost dlouho ale ještě jsem se k tomu nedostal, a asi pujde dolu zadní spodní křídlo, to vše až na jaře, davam tomu tak měsic a pujde do garáže .............jsem rad že se líbí
no tak to bude uplna bomba bez toho zadniho kridla a org. kapota (v to jsem ani uz nedoufal) Gj
pak to bude podle mě takový usedlejší.............. a ve skříni mam ještě masku bez znaku.......... a s novejma kolama jsem poprve využil stavitelnej předek musel jsem o 1cm vejš
NEmá cenu kůlivá tomu zakládat thread, prsknu to sem - aneb dnešní 106_Sraz v Kolíně... Měl to bejt takovej mini_srazík (5-10 aut, pokec, oběd, dom) a vyklubalo se z toho takový přátelský posezení mě, Jakuba se zlatou gti, jeho mladý a ještě jednoho kluka se zlatou 207 gt Takže 106 tam byla jediná (já byl předělanym mrdkostrojem z Mladý Boleslavi kůlivá tomu že ještě nemam nazuto) tak aspoň něco málo photos:
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
Tak po dlouhý době zase můžu vkládat fotky mýho "pojízdnýho" auta ... pač jsem si koupil druhý autíčko tentokrát sloit musí jak nebude jde z domu ...
Nálepka GTI tam není nadarmo ... letí to dost ... jel sem s tím 150km/h na 4ku 5tku musím dokoupit pač tam chybí ozubený kolečko
DOEMIXXX píše:ta spinava sedacka ubirana na vykonu co? Btw priste si to umyj nez to sem das vypada jako by si tim jezdil do fabriky ci na pole vyvazet hnuj
Voe ta sedačka už je vysátá ... byly tam kožešinky pokud koukneš na první fotky ... umyto nebylo sundaval sem lepidlo po foliích který strh původní majitel ...zejtra to ještě umeju neboj
Eiffel píše:ty pako a to jsi nemohl zavolat? Jsme v KH
žel bohu vole s sebou v autě nevozim příruční křišťálovou kouli Ale v KH sem se stavoval taky, jednak koupit mámě dárek a druhak sčíhnout intr kde sem trávil 4 roky života tak příště - za tejden či za 14dní tam pojedu zase, už peugeotkem s new kolama, tak se můžem dohodnot a scknout
žel bohu vole s sebou v autě nevozim příruční křišťálovou kouli Ale v KH sem se stavoval taky, jednak koupit mámě dárek a druhak sčíhnout intr kde sem trávil 4 roky života tak příště - za tejden či za 14dní tam pojedu zase, už peugeotkem s new kolama, tak se můžem dohodnot a scknout
Za 14 dní pojedeš na novejch kolech tak leda do prdele bo u vás už bude pomalu sněžit
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Za 14 dní pojedeš na novejch kolech tak leda do prdele bo u vás už bude pomalu sněžit
tak právě proto pojedu do těhle končin, abych si ty kolejo aspoň kapku užil
kujon píše:Ta bílá kombinace je bezesporu zajímavá, můj šálek kávy to není, ale když se líbí majiteli, tak proč ne
Jinak - mě tento týden dorazili "pomocníci" , takže za chvilku budem jezdit
Akorát přemejšlim kde objednat pneu, nemáte někdo nějakej zaručenej zdroj novejch levnejch, nebo jen velice mírně jetejch? Co sem tak drobátko koukal, tak opravdu nejlevlevnější tady (sháním 195/45/16, letní) :
kujon píše:Ta bílá kombinace je bezesporu zajímavá, můj šálek kávy to není, ale když se líbí majiteli, tak proč ne
Akorát přemejšlim kde objednat pneu, nemáte někdo nějakej zaručenej zdroj novejch levnejch, nebo jen velice mírně jetejch? Co sem tak drobátko koukal, tak opravdu nejlevlevnější tady (sháním 195/45/16, letní) :
luke.bean: tyyjo, tebe sem si tam nevsim, ale je fakt ze ani nevim jestli bych te este poznal a jestli ty me foto from http://www.czechdrift.cz, dik kluci
btw pak sem odjizdel kolem sesty od babicky a asi sem potkal baliho? vypadalo to ze me zdraví zelený bávo v kabriu, bylo to tak rychle ze sem nestih ani pozdrav opetovat, teda jestli zdravil a nemel jen zvedlou ruku kvuli slunicku
luke.bean píše:ryba: tvoje auto jsem tam okukoval několikrát,dokovńce jsem snad parkoval chvíli vedle tebe,ale už je to nějakej pátek co jsme se neviděli
tjn pár měsícu už to bude
Tommy1978 píše:Hele pane Fish nebyl si náhodou v tejdnu mejt auto na Chodově na Agipu?