Eiffel píše:ty pako a to jsi nemohl zavolat? Jsme v KH
žel bohu vole s sebou v autě nevozim příruční křišťálovou kouli Ale v KH sem se stavoval taky, jednak koupit mámě dárek a druhak sčíhnout intr kde sem trávil 4 roky života tak příště - za tejden či za 14dní tam pojedu zase, už peugeotkem s new kolama, tak se můžem dohodnot a scknout
hele kdyzby se poradal nejaky vetsi srazik 106tek tak dej urcite vedet... prijel bych se podivat
Eiffel píše:ty pako a to jsi nemohl zavolat? Jsme v KH
žel bohu vole s sebou v autě nevozim příruční křišťálovou kouli Ale v KH sem se stavoval taky, jednak koupit mámě dárek a druhak sčíhnout intr kde sem trávil 4 roky života tak příště - za tejden či za 14dní tam pojedu zase, už peugeotkem s new kolama, tak se můžem dohodnot a scknout
hele kdyzby se poradal nejaky vetsi srazik 106tek tak dej urcite vedet... prijel bych se podivat
No to je těžký hochu, lidi slibovali a slibovali, mno a jak to dopadlo sem už psal výše. Mělo bejt cca 7-9aut z peugeot klubu + 2 kluci se saxama....
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
kujon píše:
No to je těžký hochu, lidi slibovali a slibovali, mno a jak to dopadlo sem už psal výše. Mělo bejt cca 7-9aut z peugeot klubu + 2 kluci se saxama....
si budu muset taky nekde registrovat do pegi klubu hod nejaky link
Neni moje... Zatim nebrzdi (desticky z modeliny) a nezataci (BF Goodrich G-profiler ci co to je) - snad nejhorsi gumy. Nicmene porad lepsi nez cumakovat.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Zemi píše:Neni moje... Zatim nebrzdi (desticky z modeliny) a nezataci (BF Goodrich G-profiler ci co to je) - snad nejhorsi gumy. Nicmene porad lepsi nez cumakovat.
Zemi píše:Neni moje... Zatim nebrzdi (desticky z modeliny) a nezataci (BF Goodrich G-profiler ci co to je) - snad nejhorsi gumy. Nicmene porad lepsi nez cumakovat.
a kotouče z cédéčka
31,6cm coz je hovno na 1580kg, ale spis je to deskama se mazaly po celym kotouci... Jebat.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
kdybych nebyl línej, tak tam byl už v sobotu štelovák HP Takhle je možnost ho nakutit zítra, ale to se mi moc nechce a pak bude čas až nevím kdy, pořád něco
jj lezou ven pěkně protože je to 8,5 palce široký a ET je 30
ale jakmile se to sníží, tak to bude mrdový
prodám buď na jaře a nebo nechám rok, ještě uvidím. Ale i kdybych to prodal na jaře, tak to neznamená, že budu jezdit s ofroudem a na mrňavejch kolech s megalomanskou gumou
tak jsem přitahnul wintercar............dokonce i s bodkitem........... ten přední blazinec jsem už ušlapnul a vzadu to přide utrhnout zejtra .......uřiznou se přední pružiny o dva závity, dozadu LR vanu, trochu se porozšíří a bude libovka
Svoby ja kdyz uvidel ten hadr na tom blatniku, tak jsem si myslel, ze je to totalka borena, ale nastesti ne....Btw. das to jeste dohromady ? Jo a kdyz mas lestenku dost, tak si kup novej filc pod kapotu (ten cernej srac na odstineni teploty a hluku pod kapotou)vypada jakoby sis s nim utiral prdel
DOEMIXXX píše:Svoby ja kdyz uvidel ten hadr na tom blatniku, tak jsem si myslel, ze je to totalka borena, ale nastesti ne....Btw. das to jeste dohromady ? Jo a kdyz mas lestenku dost, tak si kup novej filc pod kapotu (ten cernej srac na odstineni teploty a hluku pod kapotou)vypada jakoby sis s nim utiral prdel