kubi píše:Geri: já to věděl, že byla v inzerátech http://auto.bazos.cz/inzerat/2317857/Op ... -F-GSI.php
ten inzerát zruš ne? nebo budou volat furt
At si volaji, ja si rada pokecam:-)))))))))))))))

kubi píše:Geri: já to věděl, že byla v inzerátech http://auto.bazos.cz/inzerat/2317857/Op ... -F-GSI.php
ten inzerát zruš ne? nebo budou volat furt
jjjj prrreeeeesneeekubi píše:Budeš provokovat jo? Noo pane, my už neprodáváme ale kdybyste jen věděl jak to jede, to je něco. Jede to jako blesk, zrychlení jako gepard.... píp píp píp
Tak jako ono i na tu 1,6ku je lepší dát něco pořádnýho. Taky jsem se rozhodoval co dát na 1,4ku a rozhodl jsem se radši pro jeden z těch dražších než abych kupoval každej rok novej.kubi píše:no na GSi ne ale na 1,6 jopokud nejezdíš rally tak to nepoznáš
No ono jestli to máš jako já tak tam mám taky dva roky záruku, ale je u toho taková malá podmínka. Podvozek musí být namontován odborným servisem jinak to neuznaj.kubi píše:No já abych pravdu řekl, tak jsem koupil ten JOM za 4100, pokud to vydrží dva roky, než bude třeba znovu na STK tak to stačí, do té doby bych chtěl něco novějšího na hopsání a Kadettek by pak možná dostal nějaký ten upgrade. Ale opravdu mi nepřijde rozumné strkat na auto za 10kkč podvozek za stejnou cenuNavíc jsem do něj teď nastrkal plno nových věcí takže každá kačka se hodí
A co se týče jízdních vlastností tak horší než s tím měkkým bazmekem co tam je teď to určo nebude... Každopádně ten podvozek má 2 roky záruku takže kdyby něco
![]()
Ale jak znám Lukina, on jede ve velkým
dojčland her offizierLukin_GSi píše:kubi> bodejď by bylo psáno.. je to možná jom ale vyrobený v sousedním polsku proto bez záruky... někde jsem to prý vyčet
Jj to je největší průser. Teď mně bude toho asi čekat dost, protože to chci přes zimu rozhodit, a to toho vyleze že se z toho asi zbláznim.kubi píše:Pustil: Já právě netuším co na mě zase z toho auta vybafne za investici ono to je furt něco u těchto starých auttak jsem nechtěl dát všecky letní penízky do podvozku... No tak snad to něco vydrží..
Tak to já jsem to s korozí vzdal, a řekl si že to udělám všechno v zimě. Kámoš je klempíř tak se mi na tom vyřádí a pak bych měl mít celolak za krásnou cenu. To je taky důvod proč tam není ještě ten GSi nárazník. Stříkat ho dvakrát během jednoho roku mi přijde zbytečnýkubi píše:mě to povídej, já furt bojuji s tou korozí, dycky někde něco vyleze ale teď už díkybohu budeme mít s bratránkem snad garážku tak tam se snad bude dát něco stvořit... Ono když ti imrvére 30 cm od zadku couvaj polský náklaďáky na rampu od drogerie, to se tam toho moc opravit nedá, nehledě na počet nekalých živlů... Viděli jak montuju rádio, za 14 dní ho nebylo
Tak to aspoň nebudu sám. Já kola čistim i třikrát denněkubi píše:jj já se asi na GSi nárazník vykašlu, nedá se sehnat za rozumný prachy a když už tak na hadry... něco vymyslím tady s tím, jinak já mám problém teda s podlahou no, je na ní nátěr proti korozi ale bojím se co vykoukne až ho seškrábnu ale vzhledem k tomu, že jak začne padat to bílé svinstvo tak kadýtek snad už bude spinkat v garáži tak bude času dost. jak řekl jeden profesor, přednášky jsou od toho aby se na ně nechodilo
ale každopádně bych rád dodělal interiér a doladil tu kastli, a pak už to bude ok. Pokud vyjdou kola co bych rád tak budete kukat a já se poseru z umývání