Neodsuzujou, to by si nedovolili.......
Ale já si už prostě připadám hloupě. Kdyby alespoň nemělo ty hloupě pokovený skla a nebylo takový tjůůůninkový ..........
V praze je taky někdy winter?
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:Neodsuzujou, to by si nedovolili.......
Ale já si už prostě připadám hloupě. Kdyby alespoň nemělo ty hloupě pokovený skla a nebylo takový tjůůůninkový ..........
bejva tak 2tydny
No a ještě jenom v noci........
Na to winter car nepotřebuju. Ale fanouš je coool, nechceš?
bejva tak 2tydny
Bracha si ted dela papiry, btw. a pokud nesezene love na BMW, tak fahan by mozna prosel...btw. co za to?
Ritchma píše:
Bracha si ted dela papiry, btw. a pokud nesezene love na BMW, tak fahan by mozna prosel...btw. co za to?
Za 15 bez rádia, zesíku a subu (ten bych k tomu možná i dal) a mam k tomu na chatě ještě origo 13ky
az dodela papiry a az bude vedet kolik na auto vubec bude mit, tak mu to ukazu...btw. ja taky zacinal na facku, takze si myslim, ze by to mohlo projit....Jinak vyndej si vsechen tuning klidne, on netuni... nema zatim vztah k autum...
Však na tom skoro nic neni. Jenom to audio pro mě má cenu vyndat. Zbytek je mi k ničemu. A kdyby ten "tuning" šel tak snadno sundat tak už tam neni
Kromě těch předních nic moc blatníků a kapoty je docela zachovalej. Důležitý místa jsou bez koroze, proto jsem ho kupoval.......
o dekuju se mi bude hned lip spat... moje vrakoauto se libi.. btw: je fakt neznicitelny... mesicne cca 5t km po praze denne.. a jezdi porad, ne jako ten modrej vrak tady ....
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
maRkusVT píše:o dekuju se mi bude hned lip spat... moje vrakoauto se libi.. btw: je fakt neznicitelny... mesicne cca 5t km po praze denne.. a jezdi porad, ne jako ten modrej vrak tady ....
Náhodou ten vrak má alespoň HPčka, 2x alu, černej interiér, krom koncovýho tlumiče a novějších svodů novej výfuk, novou poloosu, rozvody, olej........ nový auto
hpcka casem, alu taky, int?? 2x RECARO, 1x Momo, a nejakej cernej int?? k cemu, ja mam vsude jen plech, plasty dostaly vypoved... a to ze musis delat malou G.O. to je tvuj boj, me to jezdi porad...
DOEMIXXX: az budes mit bawo z jedny strany modry a z druhy zeleny topol tak favo kralove se prijeli podivat
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK