1,3 50kwmatt píše:a co v tom je teda za motor?
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
ja myslel v te audine.Ritchma píše:1,3 50kwmatt píše:a co v tom je teda za motor?
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Nepropadla...mám ji na rok...Ritchma píše:Já ty HPčka zkoušel přesadit. Niž to ale nešloLucky píše:Bež raději vyzkoumat,proč máš auto tak vysoko od zeměRitchma píše: Hovno vídáš![]()
![]()
Ty by si měl spíš řešit jestli ti nepropadla legitka
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Tak v té je 1,4 55kwmatt píše:ja myslel v te audine.Ritchma píše:1,3 50kwmatt píše:a co v tom je teda za motor?
Nemáme, neznámematt píše:ja myslel v te audine.Ritchma píše:1,3 50kwmatt píše:a co v tom je teda za motor?
Function > Form
Function > Form
M5 jako manuální pětikvalt vole, tomu nerozumíšRitchma píše:Divná M5ka.
Škoda Felicia 1.3 MáloPowerInside
Citroen Saxo VTS 16V - občas to jezdí
http://www.cct.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sik-foto.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Citroen Saxo VTS 16V - občas to jezdí
http://www.cct.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sik-foto.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Bež raději vyzkoumat,proč máš auto tak vysoko od zeměRitchma píše:Hovno vídášLucky píše:Omlouvám se na OT,ale Markusi..hodíš sem foto Tvýho auta? Koukám,že jsi z Prahy 13 a asi Tě vídávám občasmaRkusVT píše:Audinka vypada k nakousnuti pane RITCHMO, teda az tu rychlou barvu
ve facku si kral vole, nech si ho, ten tvuj je celkem peknej! Btw. jako winter dobrej a pokud te lidi odsuzuji kvuli autu, tak jsou curaciRitchma píše:Spotřeba a ani to že to nejede mi tolik nevadí. Much to pár mělo, ale ty už jsou pryč. Ale já si poslední dobou už připadám trapně když z toho lezuMirek999 píše:To verim.Jenom same hrabani v aute a jeste to ani nejede.Hlavne pomer spotreba/vykon je hodne tragickyRitchma píše: Jo jo nastal čas změny. Fáčko už mě omrzelo.....Tak snad poridis dobre.
http://www.facebook.com/djdoemixx
No a ještě jenom v noci........DOEMIXXX píše:bejva tak 2tydnyRitchma píše:Neodsuzujou, to by si nedovolili.......
Ale já si už prostě připadám hloupě. Kdyby alespoň nemělo ty hloupě pokovený skla a nebylo takový tjůůůninkový ..........
V praze je taky někdy winter?
Na to winter car nepotřebuju. Ale fanouš je coool, nechceš?
Function > Form
Function > Form
Bracha si ted dela papiry, btw. a pokud nesezene love na BMW, tak fahan by mozna prosel...btw. co za to?Ritchma píše:No a ještě jenom v noci........DOEMIXXX píše:bejva tak 2tydnyRitchma píše:Neodsuzujou, to by si nedovolili.......
Ale já si už prostě připadám hloupě. Kdyby alespoň nemělo ty hloupě pokovený skla a nebylo takový tjůůůninkový ..........
V praze je taky někdy winter?
Za 15 bez rádia, zesíku a subu (ten bych k tomu možná i dal) a mam k tomu na chatě ještě origo 13kyDOEMIXXX píše:Bracha si ted dela papiry, btw. a pokud nesezene love na BMW, tak fahan by mozna prosel...btw. co za to?Ritchma píše:No a ještě jenom v noci........DOEMIXXX píše: bejva tak 2tydny
Function > Form
Function > Form
az dodela papiry a az bude vedet kolik na auto vubec bude mit, tak mu to ukazu...btw. ja taky zacinal na facku, takze si myslim, ze by to mohlo projit....Jinak vyndej si vsechen tuning klidne, on netuni...Ritchma píše:Za 15 bez rádia, zesíku a subu (ten bych k tomu možná i dal) a mam k tomu na chatě ještě origo 13kyDOEMIXXX píše:Bracha si ted dela papiry, btw. a pokud nesezene love na BMW, tak fahan by mozna prosel...btw. co za to?Ritchma píše: No a ještě jenom v noci........
Však na tom skoro nic neni. Jenom to audio pro mě má cenu vyndat. Zbytek je mi k ničemu. A kdyby ten "tuning" šel tak snadno sundat tak už tam neni 
Kromě těch předních nic moc blatníků a kapoty je docela zachovalej. Důležitý místa jsou bez koroze, proto jsem ho kupoval.......
Kromě těch předních nic moc blatníků a kapoty je docela zachovalej. Důležitý místa jsou bez koroze, proto jsem ho kupoval.......
Function > Form
Function > Form
pane RITCHMA tak nechtely by sme obyc okna na to facko... ciry...??? , plechace taky dodam, a tlumice co maj najeto 340t km taky... a je po tuningu...

Jinac k autu, ma chodak najeto pres 340t km, este neni vyvarovanej nikdy (malej zazrak) a poznas ho podle toho ze je docela slyset...
Lucky píše:Omlouvám se na OT,ale Markusi..hodíš sem foto Tvýho auta? Koukám,že jsi z Prahy 13 a asi Tě vídávám občasmaRkusVT píše:.........

Jinac k autu, ma chodak najeto pres 340t km, este neni vyvarovanej nikdy (malej zazrak) a poznas ho podle toho ze je docela slyset...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Nacvakavacky (de to sundat, podtim je hnus rafek)... z bmw nejakyho staryho.. ale vypada to pekneDOEMIXXX píše:to je poprvy co vidim lesteni limce na plechacichbtw. je to pekny, ale nesral bych se s tim
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
maRkusVT píše:Nacvakavacky (de to sundat, podtim je hnus rafek)... z bmw nejakyho staryho.. ale vypada to pekneDOEMIXXX píše:to je poprvy co vidim lesteni limce na plechacichbtw. je to pekny, ale nesral bych se s tim
jo tak to jo...vypada to verohodne z fotek...myslel jsem, ze je ten humus rafek lestenej...
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
o dekuju se mi bude hned lip spat... moje vrakoauto se libi.. btw: je fakt neznicitelny... mesicne cca 5t km po praze denne.. a jezdi porad, ne jako ten modrej vrak tady
....
Náhodou ten vrak má alespoň HPčka, 2x alu, černej interiér, krom koncovýho tlumiče a novějších svodů novej výfuk, novou poloosu, rozvody, olej........ nový automaRkusVT píše:o dekuju se mi bude hned lip spat... moje vrakoauto se libi.. btw: je fakt neznicitelny... mesicne cca 5t km po praze denne.. a jezdi porad, ne jako ten modrej vrak tady![]()
![]()
....
Function > Form
Function > Form
hpcka casem, alu taky, int?? 2x RECARO, 1x Momo, a nejakej cernej int?? k cemu, ja mam vsude jen plech, plasty dostaly vypoved... a to ze musis delat malou G.O. to je tvuj boj, me to jezdi porad...

DOEMIXXX: az budes mit bawo z jedny strany modry a z druhy zeleny topol tak favo kralove se prijeli podivat
DOEMIXXX: az budes mit bawo z jedny strany modry a z druhy zeleny topol tak favo kralove se prijeli podivat