Nehraje mi tam jedna věc. A to že ten 3 litr z omegy co dává do ty 30 je 24 ventil a písty , který tam bastlí, jsou z nějaký 3 ventilový techniky. A to jestě je tam má daný jako 1 sací a 2 výfukový.
S těmi svody by ti asi možná pomohlo, kdyby jsi zjistil, podle katalogových čísel do jakých motorů se ještě používá stejné těsnění "výfukové" jako do tohoto třílitru z omegy. Vypadá totiž, že ty svody tam dal bez jakékoliv úpravy.
Respektive, když si to těsnění koupíš, je tam psaný u jakého auta se to ještě používá.
tom28 píše:Nehraje mi tam jedna věc. A to že ten 3 litr z omegy co dává do ty 30 je 24 ventil a písty , který tam bastlí, jsou z nějaký 3 ventilový techniky. A to jestě je tam má daný jako 1 sací a 2 výfukový.
S těmi svody by ti asi možná pomohlo, kdyby jsi zjistil, podle katalogových čísel do jakých motorů se ještě používá stejné těsnění "výfukové" jako do tohoto třílitru z omegy. Vypadá totiž, že ty svody tam dal bez jakékoliv úpravy.
Respektive, když si to těsnění koupíš, je tam psaný u jakého auta se to ještě používá.
písty tam má z toho 30se jen jsou ubrané na soustruhu...ten důlek.
S tím těsněním dobrý nápad, du na to kouknout
Koukal jsem jsem po netu a vypadá, to že to bude problém. Buď to bude jak píše Ludwig, nebo je to nějaký diesel. Jelikož jakýkoliv opel benzínový v takovém ojemu má svody buď laděný, nebo svody 3 a 3. A výfuk tažený ve dvou trubkách až dozadu.
Podle těsnění to fakt pasuje jen na 3 litr 24v. koukal jsem i na řadový 6-ti válce v dieslu a ty mají kulaté kanály.
tom28 píše:Koukal jsem jsem po netu a vypadá, to že to bude problém. Buď to bude jak píše Ludwig, nebo je to nějaký diesel. Jelikož jakýkoliv opel benzínový v takovém ojemu má svody buď laděný, nebo svody 3 a 3. A výfuk tažený ve dvou trubkách až dozadu.
Podle těsnění to fakt pasuje jen na 3 litr 24v. koukal jsem i na řadový 6-ti válce v dieslu a ty mají kulaté kanály.
skoukl bych bych svody z bavorů... nšco podobného měl i 735turbo nebo jak bylo to označení což byl tuším 3.0 r6 turbo...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily