vím že jsem najivní, ale nepozná náhodou někdo z čeho by mohly být ty svody na turbo co tam dává na ten c30se s omegy?
poznej turbo svody na obrazku :-)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
poznej turbo svody na obrazku :-)
http://images.google.cz/imgres?imgurl=h ... D%26sa%3DN
vím že jsem najivní, ale nepozná náhodou někdo z čeho by mohly být ty svody na turbo co tam dává na ten c30se s omegy?
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Nehraje mi tam jedna věc. A to že ten 3 litr z omegy co dává do ty 30 je 24 ventil a písty , který tam bastlí, jsou z nějaký 3 ventilový techniky. A to jestě je tam má daný jako 1 sací a 2 výfukový.
S těmi svody by ti asi možná pomohlo, kdyby jsi zjistil, podle katalogových čísel do jakých motorů se ještě používá stejné těsnění "výfukové" jako do tohoto třílitru z omegy. Vypadá totiž, že ty svody tam dal bez jakékoliv úpravy.
Respektive, když si to těsnění koupíš, je tam psaný u jakého auta se to ještě používá.
S těmi svody by ti asi možná pomohlo, kdyby jsi zjistil, podle katalogových čísel do jakých motorů se ještě používá stejné těsnění "výfukové" jako do tohoto třílitru z omegy. Vypadá totiž, že ty svody tam dal bez jakékoliv úpravy.
Respektive, když si to těsnění koupíš, je tam psaný u jakého auta se to ještě používá.
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
písty tam má z toho 30se jen jsou ubrané na soustruhu...ten důlek.tom28 píše:Nehraje mi tam jedna věc. A to že ten 3 litr z omegy co dává do ty 30 je 24 ventil a písty , který tam bastlí, jsou z nějaký 3 ventilový techniky. A to jestě je tam má daný jako 1 sací a 2 výfukový.
S tím těsněním dobrý nápad, du na to kouknout
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem jsem po netu a vypadá, to že to bude problém. Buď to bude jak píše Ludwig, nebo je to nějaký diesel. Jelikož jakýkoliv opel benzínový v takovém ojemu má svody buď laděný, nebo svody 3 a 3. A výfuk tažený ve dvou trubkách až dozadu.
Podle těsnění to fakt pasuje jen na 3 litr 24v. koukal jsem i na řadový 6-ti válce v dieslu a ty mají kulaté kanály.
Podle těsnění to fakt pasuje jen na 3 litr 24v. koukal jsem i na řadový 6-ti válce v dieslu a ty mají kulaté kanály.
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
jo notom28 píše:Koukal jsem jsem po netu a vypadá, to že to bude problém. Buď to bude jak píše Ludwig, nebo je to nějaký diesel. Jelikož jakýkoliv opel benzínový v takovém ojemu má svody buď laděný, nebo svody 3 a 3. A výfuk tažený ve dvou trubkách až dozadu.
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
745i E23-kod motoru M102/M106elviiis píše:skoukl bych bych svody z bavorů... nšco podobného měl i 735turbo nebo jak bylo to označení což byl tuším 3.0 r6 turbo...
M102 fuj obrázek

inzerát s bídným obrázkem:
http://washingtondc.craigslist.org/nva/ ... 88342.html
tohle snad budou sériový M102/M106 svody
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele: