News Tuning Karviná

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Anonymous píše:no ono mít vzadu 245 nebo co to tam má a ve předu plecháče sotva 165tky to je hazard už v 50tce a ne tak v tom šusu a ještě v zatáčce :(
Felda už sehnal new gumy takže už má vše 8) , blíží se mi termín zaplacení povinka takže brzo naklušu do depozita :cry:
Jak je to s tim depozitem a povinnym rucenim v pripade, ze chci auto zagarazovat a neplatit povinne ruceni. uz jsem to stejne zaplatil, ale treba pro priste? Jaka je vypovedni lhuta u pojistovny? Jsem u ceske pojistovny. Je tam treba asi zajit nejaky ten mesic dopredu a nahlasit to, ze? A co dale? nekam zajit se znackama nebo jak?
Live4Ride Syndicate

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

anonymous jsem já :lol: ,debil jsem se neregnul no...... ty to normálně zajdeš se značkama na inspektorát,tam ti daj protokol a ty s nim zajdes do pojistovny,jestli jsi uz platil na dalsi obdobi tak by ti to meli vratit :? ........k...a proč nemůžem bydlet třeba někde na jihu.......tunilo by se 12m v roce :) :D .a tak....... min 5 měsíců v ř..i :(
Obrázek

RadekL

Příspěvek od RadekL »

JO,milan měl ve předu už hlinikáče.NO nevím :? jak to bylo,možná že to nezvlád mě každopádně řekl toto.A s depozitem jsem taky přemýšlel,ale jak je to potom když ty značky chceš zpátky,nechcou novou technickou?

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

Mluvil sem s tim co ma toho kadeta a zadupal to milan s astrou.Vse mohlo byt v pohode kdyby ti debilove nevolaly policajty tak by se to nejak vyresilo.Budou stoho mit hodne velke problemy.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

RadekL píše:JO,milan měl ve předu už hlinikáče.NO nevím :? jak to bylo,možná že to nezvlád mě každopádně řekl toto.A s depozitem jsem taky přemýšlel,ale jak je to potom když ty značky chceš zpátky,nechcou novou technickou?
nene......kdybyi ti i propadla tak ti je musí dát abys mohl zajet udělat novou,daval jsem značky do depozita sice už před 4 roky ale podle mě je to furt stejný bordel :D ,akurát vyvylíš myslím tehdy 200,-.
No jestli ti dva uvedli kolik vlastně jeli.....to asi benga poznali tak jsou oba v p..i! :( dostanou každý po 5 litrů a podle mě si je ještě zavoulan na přestupkovou. Každopádně byl to vyrovnaný souboj, oba maj motory C20SEH sice 8V cca 115ps.ale milan má komlet koni podovzek :( takže nevím co dělal,ustřelit mu to samo nemohlo, ješte na těch "balónech" :(

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

kua to jsem byl zase já :oops: :oops: :(
Obrázek

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

2all: nemáte někdo fotku té "milanové astry" a nemohli byste jí sem někdo hodit :?: :D
das Auto

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

Na tom semaforu prej byla cervena a milan slapl asi na brzdu a v te zatace mu to ujelo a uz to nezvladl.Chudak stim kadetem vcelku stim nic nema a ted ma stoho pruser jak mraky.

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

V-Y-V-I píše:2all: nemáte někdo fotku té "milanové astry" a nemohli byste jí sem někdo hodit :?: :D

Myslím že mám, ale asi jen fotku zadního kola :D Až budu doma tak se mrknu :wink:

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Mr. Yaris píše:
V-Y-V-I píše:2all: nemáte někdo fotku té "milanové astry" a nemohli byste jí sem někdo hodit :?: :D

Myslím že mám, ale asi jen fotku zadního kola :D Až budu doma tak se mrknu :wink:
thans 8)
das Auto

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Omlouvam se, ze vstupuji do diskuze, ale jen me tak napadlo, ze pokud mate nekdo foto z Mosnova, tak by bylo fajn to treba tady (popr. v Airport-meeting) hodit..
Live4Ride Syndicate

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

V tom počasí se mi nechtělo ani fotit, takže žádné foto nemám :(

felda

Příspěvek od felda »

Čus pánové,tak co se týká té havárie,tak chyba byla asi v Milanovi,ale ten ch.. s tím kadetem co vykládá,že se Milan před ním točil by si podle mého neměl stěžovat,protože už ze slušnosti mohl zastavit,a né zbaběle ujet,a pak tam přijít pěšky :( Z čeho měl strach když tvrdí že to nebyla jeho vina :twisted: :( :( :( Kdyby hned zastavil,tak se mohli určitě hned nějak domluvit :debata: :box: :kiss: :x
P:S:Škoda toho kola s té astry,slyšel jsem že vevnitř je uražený pěkný kus :( Jinač jak psal pádlo,tak pneu už mám. :D
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

felda píše:Čus pánové,tak co se týká té havárie,tak chyba byla asi v Milanovi,ale ten ch.. s tím kadetem co vykládá,že se Milan před ním točil by si podle mého neměl stěžovat,protože už ze slušnosti mohl zastavit,a né zbaběle ujet,a pak tam přijít pěšky :( Z čeho měl strach když tvrdí že to nebyla jeho vina :twisted: :( :( :( Kdyby hned zastavil,tak se mohli určitě hned nějak domluvit :debata: :box: :kiss: :x
P:S:Škoda toho kola s té astry,slyšel jsem že vevnitř je uražený pěkný kus :( Jinač jak psal pádlo,tak pneu už mám. :D

pozor milan vijel na cestu a zacal telefonovat tak ten stim kadetem jel dal.ale pak kolem projizedel ale jinym autem a videl tam benga tak tam zastavil.

taky si mel stesti stim kolem.

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Mr. Yaris píše:V tom počasí se mi nechtělo ani fotit, takže žádné foto nemám :(
No, kdy se nahodou nekdo nasel, tak to sem prdnete. Btw. jak jses na tom s tema prahama?
Live4Ride Syndicate

felda

Příspěvek od felda »

Mr. Favo píše:
felda píše:Čus pánové,tak co se týká té havárie,tak chyba byla asi v Milanovi,ale ten ch.. s tím kadetem co vykládá,že se Milan před ním točil by si podle mého neměl stěžovat,protože už ze slušnosti mohl zastavit,a né zbaběle ujet,a pak tam přijít pěšky :( Z čeho měl strach když tvrdí že to nebyla jeho vina :twisted: :( :( :( Kdyby hned zastavil,tak se mohli určitě hned nějak domluvit :debata: :box: :kiss: :x

pozor milan vijel na cestu a zacal telefonovat tak ten stim kadetem jel dal.ale pak kolem projizedel ale jinym autem a videl tam benga tak tam zastavil.

Dle mého názoru měl hned zastavit a domluvit se.Mr.Favo nezastávej se ho ,u mě je to zbabělec,ujel,a to se nedělá :nono: A potom tam přijet se podívat jiným autem,tak to je drzost :evil:
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

felda

Příspěvek od felda »

Mr. Favo píše:

Dle mého názoru měl hned zastavit a domluvit se.Mr.Favo nezastávej se ho ,u mě je to zbabělec,ujel,a to se nedělá :nono: A potom tam přijet se podívat jiným autem,tak to je drzost :evil:
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

jelikož jse napůl obyvatel stonavy nahodou znám holku se kterou udajbě chodil, a pry ji údajně bil jak řešeto :( ,takový ..... to se pry musí videt,už jsem měl taky čest se s ním setka,bylo to u tesca,tahl se jak smrad tak jsem ho chtěl fiknout zprava a ten d,,,,t mi tam schválně najel a ještě se pak culil jak ch.j! asi si myslí že když má zmalované auto jak kinder vajčko že je KING OF THE ROAD :D .jinak mám jen tuto fotku

Obrázek
Obrázek

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

WESLY.gsi píše:jelikož jse napůl obyvatel stonavy nahodou znám holku se kterou udajbě chodil, a pry ji údajně bil jak řešeto :( ,takový ..... to se pry musí videt,už jsem měl taky čest se s ním setka,bylo to u tesca,tahl se jak smrad tak jsem ho chtěl fiknout zprava a ten d,,,,t mi tam schválně najel a ještě se pak culil jak ch.j! asi si myslí že když má zmalované auto jak kinder vajčko že je KING OF THE ROAD :D .jinak mám jen tuto fotku

Obrázek
dík za foto 8) ,tak to je fakt psycho,neznám ho ale to co tady píšete.... :roll:
das Auto

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Sly píše:
Mr. Yaris píše:V tom počasí se mi nechtělo ani fotit, takže žádné foto nemám :(
No, kdy se nahodou nekdo nasel, tak to sem prdnete. Btw. jak jses na tom s tema prahama?
Letos už na to kašlu. Jak se blíží konec sezóny tak už se mi nic nechce. Už mě to nějak nebaví. Přes zimu si odpočnu a najaro to zas příjde. Nemoc se opět projeví :D

remix

Příspěvek od remix »

Taky na to kašlu..dodělám motor, poopravím lack a končím tento rok!! :?:

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

haha tak to já udělám nutnostní zimní úpravy a budu se přes zimu kodrcat v tom vehiklu,na nový rok snad new car :lol:
das Auto

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

U me pujdou pres zimu ladene svody. Jsem na to zvedavy. Vyrobce udava 10-14hp narust, ale kvuli marketingu si firmy vzdy prihazuji navic, tak to beru s rezervou. Pokud to pocitim, budu kazdopadne spokojeny.
Live4Ride Syndicate

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Sly píše:U me pujdou pres zimu ladene svody. Jsem na to zvedavy. Vyrobce udava 10-14hp narust, ale kvuli marketingu si firmy vzdy prihazuji navic, tak to beru s rezervou. Pokud to pocitim, budu kazdopadne spokojeny.
laděné svody 8) to je za velký prach,né :twisted: :lol:
das Auto

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

V-Y-V-I píše:
Sly píše:U me pujdou pres zimu ladene svody. Jsem na to zvedavy. Vyrobce udava 10-14hp narust, ale kvuli marketingu si firmy vzdy prihazuji navic, tak to beru s rezervou. Pokud to pocitim, budu kazdopadne spokojeny.
laděné svody 8) to je za velký prach,né :twisted: :lol:
Prijde na to, co jsou velke prachy...
Live4Ride Syndicate

felda

Příspěvek od felda »

Taky mám nové svody,a ktomu ještě pár věcí navíc :D Prostě motor musí na stůl 8)
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Je to tak, motor musí na stůl, aby pan felda viděl Yarise i zepredu :D Zatím ho viděl jen zezadu :lol: Samozřejmě za jízdy :wink:

felda

Příspěvek od felda »

Mr.Matiz: :nono: :nono: :nono: Hold už by jsi se měl smířit s tím,že na jaro budeš s tím litrem v hajzlu :x Buď rád,že jsem tě NECHAL párkrát vyhrát. :lol: :?: Jestli na jaro budeš chtít vyhrát,tak jedině že pojedu na kole :x :D
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

felda

Příspěvek od felda »

PS:Neboj,já nebudu šlapat :?: :D
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Já už jsem se stím smířil :wink: Já ti to dokonce přeju, protože stebou pak není k vydržení :D :D :D

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“