Jak je to s tim depozitem a povinnym rucenim v pripade, ze chci auto zagarazovat a neplatit povinne ruceni. uz jsem to stejne zaplatil, ale treba pro priste? Jaka je vypovedni lhuta u pojistovny? Jsem u ceske pojistovny. Je tam treba asi zajit nejaky ten mesic dopredu a nahlasit to, ze? A co dale? nekam zajit se znackama nebo jak?Anonymous píše:no ono mít vzadu 245 nebo co to tam má a ve předu plecháče sotva 165tky to je hazard už v 50tce a ne tak v tom šusu a ještě v zatáčce![]()
Felda už sehnal new gumy takže už má vše, blíží se mi termín zaplacení povinka takže brzo naklušu do depozita
News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
Live4Ride Syndicate
anonymous jsem já
,debil jsem se neregnul no...... ty to normálně zajdeš se značkama na inspektorát,tam ti daj protokol a ty s nim zajdes do pojistovny,jestli jsi uz platil na dalsi obdobi tak by ti to meli vratit
........k...a proč nemůžem bydlet třeba někde na jihu.......tunilo by se 12m v roce
.a tak....... min 5 měsíců v ř..i 

nene......kdybyi ti i propadla tak ti je musí dát abys mohl zajet udělat novou,daval jsem značky do depozita sice už před 4 roky ale podle mě je to furt stejný bordelRadekL píše:JO,milan měl ve předu už hlinikáče.NO nevímjak to bylo,možná že to nezvlád mě každopádně řekl toto.A s depozitem jsem taky přemýšlel,ale jak je to potom když ty značky chceš zpátky,nechcou novou technickou?

No jestli ti dva uvedli kolik vlastně jeli.....to asi benga poznali tak jsou oba v p..i!

Čus pánové,tak co se týká té havárie,tak chyba byla asi v Milanovi,ale ten ch.. s tím kadetem co vykládá,že se Milan před ním točil by si podle mého neměl stěžovat,protože už ze slušnosti mohl zastavit,a né zbaběle ujet,a pak tam přijít pěšky
Z čeho měl strach když tvrdí že to nebyla jeho vina
Kdyby hned zastavil,tak se mohli určitě hned nějak domluvit
P:S:Škoda toho kola s té astry,slyšel jsem že vevnitř je uražený pěkný kus
Jinač jak psal pádlo,tak pneu už mám. 

P:S:Škoda toho kola s té astry,slyšel jsem že vevnitř je uražený pěkný kus

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

felda píše:Čus pánové,tak co se týká té havárie,tak chyba byla asi v Milanovi,ale ten ch.. s tím kadetem co vykládá,že se Milan před ním točil by si podle mého neměl stěžovat,protože už ze slušnosti mohl zastavit,a né zbaběle ujet,a pak tam přijít pěškyZ čeho měl strach když tvrdí že to nebyla jeho vina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P:S:Škoda toho kola s té astry,slyšel jsem že vevnitř je uražený pěkný kusJinač jak psal pádlo,tak pneu už mám.
pozor milan vijel na cestu a zacal telefonovat tak ten stim kadetem jel dal.ale pak kolem projizedel ale jinym autem a videl tam benga tak tam zastavil.
taky si mel stesti stim kolem.
Mr. Favo píše:felda píše:Čus pánové,tak co se týká té havárie,tak chyba byla asi v Milanovi,ale ten ch.. s tím kadetem co vykládá,že se Milan před ním točil by si podle mého neměl stěžovat,protože už ze slušnosti mohl zastavit,a né zbaběle ujet,a pak tam přijít pěškyZ čeho měl strach když tvrdí že to nebyla jeho vina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P:S:Škoda toho kola s té astry,slyšel jsem že vevnitř je uražený pěkný kusJinač jak psal pádlo,tak pneu už mám.
pozor milan vijel na cestu a zacal telefonovat tak ten stim kadetem jel dal.ale pak kolem projizedel ale jinym autem a videl tam benga tak tam zastavil.
Dle mého názoru měl hned zastavit a domluvit se.Mr.Favo nezastávej se ho ,u mě je to zbabělec,ujel,a to se nedělá

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Mr. Favo píše:felda píše:Čus pánové,tak co se týká té havárie,tak chyba byla asi v Milanovi,ale ten ch.. s tím kadetem co vykládá,že se Milan před ním točil by si podle mého neměl stěžovat,protože už ze slušnosti mohl zastavit,a né zbaběle ujet,a pak tam přijít pěškyZ čeho měl strach když tvrdí že to nebyla jeho vina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dle mého názoru měl hned zastavit a domluvit se.Mr.Favo nezastávej se ho ,u mě je to zbabělec,ujel,a to se nedělá

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

jelikož jse napůl obyvatel stonavy nahodou znám holku se kterou udajbě chodil, a pry ji údajně bil jak řešeto
,takový ..... to se pry musí videt,už jsem měl taky čest se s ním setka,bylo to u tesca,tahl se jak smrad tak jsem ho chtěl fiknout zprava a ten d,,,,t mi tam schválně najel a ještě se pak culil jak ch.j! asi si myslí že když má zmalované auto jak kinder vajčko že je KING OF THE ROAD
.jinak mám jen tuto fotku

dík za fotoWESLY.gsi píše:jelikož jse napůl obyvatel stonavy nahodou znám holku se kterou udajbě chodil, a pry ji údajně bil jak řešeto,takový ..... to se pry musí videt,už jsem měl taky čest se s ním setka,bylo to u tesca,tahl se jak smrad tak jsem ho chtěl fiknout zprava a ten d,,,,t mi tam schválně najel a ještě se pak culil jak ch.j! asi si myslí že když má zmalované auto jak kinder vajčko že je KING OF THE ROAD
.jinak mám jen tuto fotku

das Auto
Letos už na to kašlu. Jak se blíží konec sezóny tak už se mi nic nechce. Už mě to nějak nebaví. Přes zimu si odpočnu a najaro to zas příjde. Nemoc se opět projevíSly píše:No, kdy se nahodou nekdo nasel, tak to sem prdnete. Btw. jak jses na tom s tema prahama?Mr. Yaris píše:V tom počasí se mi nechtělo ani fotit, takže žádné foto nemám

Prijde na to, co jsou velke prachy...V-Y-V-I píše:laděné svodySly píše:U me pujdou pres zimu ladene svody. Jsem na to zvedavy. Vyrobce udava 10-14hp narust, ale kvuli marketingu si firmy vzdy prihazuji navic, tak to beru s rezervou. Pokud to pocitim, budu kazdopadne spokojeny.to je za velký prach,né
![]()
Live4Ride Syndicate