Ten jsem uz prestal riskovat a koupil opet WD Caviar, mel jsem i predtim mensi kapacity a zadny problem. Tot k HDD

Moderátor: Dave0401
F.l.a.n.e.l. píše:Luke: co komentář na jutubu to perla
maxi, tak kolega dnes jede z Brna do Ostravy, takze by mi to mel vyzvednout. Kdyby to nejak selhalo, dam vedet. Kazdopadne i tak dekuji.max3rx píše:OK, hoď mi na sebe číslo do SZ. Zítra bych to měl vědět přesně, tak dám vedětJinak já tam nebudu mít moc času se motat, tak jestli by to šlo, tak bychom se potkali na Slatině u Renocaru třeba, což?
Setrvacnik je v Brne.Sly píše:maxi, tak kolega dnes jede z Brna do Ostravy, takze by mi to mel vyzvednout. Kdyby to nejak selhalo, dam vedet. Kazdopadne i tak dekuji.max3rx píše:OK, hoď mi na sebe číslo do SZ. Zítra bych to měl vědět přesně, tak dám vedětJinak já tam nebudu mít moc času se motat, tak jestli by to šlo, tak bychom se potkali na Slatině u Renocaru třeba, což?
OK, ja to stejně zatím pořád nevímSly píše:Setrvacnik je v Brne.Sly píše:maxi, tak kolega dnes jede z Brna do Ostravy, takze by mi to mel vyzvednout. Kdyby to nejak selhalo, dam vedet. Kazdopadne i tak dekuji.max3rx píše:OK, hoď mi na sebe číslo do SZ. Zítra bych to měl vědět přesně, tak dám vedětJinak já tam nebudu mít moc času se motat, tak jestli by to šlo, tak bychom se potkali na Slatině u Renocaru třeba, což?
Bohuzel lepsi fotky z boku nemamMichal71717 píše:G3-lower hod tu fotku auta
16" RONAL ET 25 a jinak rozmer 7,5" predni i zadni, gumy Semperit 195/45/16BALI píše:co to je za kola co tam máš teď?